Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmiana

Potrzebuje aby stał się cud w moim życiu

Polecane posty

Gość zmiana

bo inaczej będzie klapa

Gość Gosc

Potrzebujesz cudu w jakim sensie?

Gość .........
4 godziny temu, Gość zmiana napisał:

bo inaczej będzie klapa

A ja potrzebuje trafić do krainy cudów, gdzie chciałabym odkrywać powoli wszystkie tajemnice i być szczęśliwa.. 

Gość zmiana
46 minut temu, Gość Gosc napisał:

Potrzebujesz cudu w jakim sensie?

cudu aby mieć święty spokój i wolność

Gość zmiana
25 minut temu, Gość ......... napisał:

A ja potrzebuje trafić do krainy cudów, gdzie chciałabym odkrywać powoli wszystkie tajemnice i być szczęśliwa.. 

to może razem pojedziemy szukać co?

Gość .............
35 minut temu, Gość zmiana napisał:

to może razem pojedziemy szukać co?

Możemy pojechać..najwyżej jak zbłądzimy i trafimy do krainy katastrof będziemy wiedzieli,że próbowaliśmy chociaż...Ale cuda istnieją, więc może i nas spotka szczęśliwy zbieg okoliczności..:)))

Gość w kość

Cuda są dla księży, a kobieta powinna być nieszczęśliwa i dawać na tacę. 

Gość atlas
4 godziny temu, Gość w kość napisał:

Cuda są dla księży, a kobieta powinna być nieszczęśliwa i dawać na tacę. 

o to to to, bo szczęśliwa nigdy nie powinna być, tak ją programuje społeczeństwo

Gość gość
7 godzin temu, Gość atlas napisał:

o to to to, bo szczęśliwa nigdy nie powinna być, tak ją programuje społeczeństwo

Bzdury! Te co mają najlepiej najprędzej to zepsują, niektóre nawet dostają od Boga dar że wszystko im się spełnia, właśnie dlatego że i tak nie potrafią tego wykorzystać... Nie wiem czy to wystawianie na próbę czy żarcik ze strony Boga

Gość gość
50 minut temu, Gość gość napisał:

Bzdury! Te co mają najlepiej najprędzej to zepsują, niektóre nawet dostają od Boga dar że wszystko im się spełnia, właśnie dlatego że i tak nie potrafią tego wykorzystać... Nie wiem czy to wystawianie na próbę czy żarcik ze strony Boga

Komu się wszystko spełnia, co ty bredzisz? 

Gość Tajemnicza kobieta
3 minuty temu, Gość gość napisał:

No pewnie,że bzdury..mi się też nie spełnia i chce trafić do krainy cudów..albo jeszcze lepiej do komnaty tajemnic,tam odkryje wszystkie karty losu..Choć prawdą jest ,że moje imię znaczy dar od Boga to chyba Bóg sobie czasem ze mnie żartuje..🤔

Gość taki jeden

Bożydara?

Gość gość
44 minuty temu, Gość gość napisał:

Ty to jesteś zwyczajnie głupia ale są osoby które mają szczęście od dziecka ale podejmują głupie decyzje, spełnia im się życzenie i tak doprowadzają do samodestrukcji w sensie braku szczęścia jako uczucia... To za trudne dla ciebie małpeczko!

Gość E...
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ty to jesteś zwyczajnie głupia ale są osoby które mają szczęście od dziecka ale podejmują głupie decyzje, spełnia im się życzenie i tak doprowadzają do samodestrukcji w sensie braku szczęścia jako uczucia... To za trudne dla ciebie małpeczko!

To prawda, są takie osoby, też myślę że Bóg daje im ten dar bo wie że i tak tego nie wykorzystają. To jak ci co trafili dwa razy szóstkę a i tak są teraz bezdomnymi

Gość gość
48 minut temu, Gość gość napisał:

Ja jestem mądra bo podjemuję mądre decyzje I wiem że nic się nie spełnia samo z siebie, I.D.I.O.T.K.O

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

są osoby które mają szczęście od dziecka ale podejmują głupie decyzje, spełnia im się życzenie i tak doprowadzają do samodestrukcji w sensie braku szczęścia jako uczucia...

Szczęście TO NIE JEST UCZUCIE, to realia które sprawiają, że nasze zycie jest spełnione, ale ty jesteś za głupi/a żeby to przyznać. Gdyby szczęście bylo uczuciem, to wystarczyłoby zażywać jakieś prochy które utrzymują nas w stanie błogości, albo cały czas wprawiać się w trans religijny i wmawiać sobie że to nas uszczęśliwia, ale każdy normalny człowiek powie ci, że nie o to chodzi. 

Gość gość

Księża manipulują młodymi ludźmi żeby pozostali sami, a potem wmawiają im że są szczęśliwi, a kiedy delikwent nie daje sobie niczego wmówić i nie chce się samookłamywać, to go poniżają, chociaż sami wcale nie są mądrzejsi ani inteligentniejsi ani czasem nie mają większej wiedzy od niego. 

Gość gość
52 minuty temu, Gość E... napisał:

To prawda, są takie osoby, też myślę że Bóg daje im ten dar bo wie że i tak tego nie wykorzystają. To jak ci co trafili dwa razy szóstkę a i tak są teraz bezdomnymi

Czyli Bóg daje dary po to, żeby człowiek i tak był nieszczęśliwy? Jesteście tak podli jak bóg którego sobie wymyśliliście. Szkoda że nigdy nic nie wygrałam.