Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

snilas mi się

Polecane posty

Gość gość

twoje spojrzenie władcze, silne i seksowne

Gość Gość

To już wiem dlaczego nie spałam całą noc i miałam oczy szeroko otwarte..może ze zdziwienia,może z podniecenia,może z tęsknoty....Nie spałam,bo byłam w Twoim śnie...Piękne doznanie.

Gość Gość

I co robiłam we śnie z tobą? Byliśmy szczęśliwi? 

Gość sniszek

Byłaś w ciąży 🙂

Gość Gość

To super wiadomość . Przynajmniej dla mnie. 

Gość gość
22 minuty temu, Gość sniszek napisał:

Byłaś w ciąży 🙂

To był tłuszcz, nie dziecko 😂

Gość .........
10 godzin temu, Gość gość napisał:

twoje spojrzenie władcze, silne i seksowne

Lubię jak patrzysz mi w oczy...nawet we śnie..jestem wtedy taka podniecona i przerażona zarazem..Podnieca mnie Twoje czułe, diabelskie spojrzenie..patrzysz na mnie gleboko wędrując aż do środka mojego serca i duszy..patrzysz tak jak nikt..Przeraża mnie to ,że jesteś przy tym taki arogancki i pewny siebie zarazem jakbyś chcial sprawdzic kto z nas jest silniejszy..ale uwielbiam bać sie przy Tobie...walczyć z Tobą wzrokiem..wykrzyczeć  otwórz oczy i patrz..Obudziłam się po 3 rano i nie zasnęłam do rana..Może to Ty mnie obudziłes..?Wtulilam się w poduszkę jakbym wtulila się w Ciebie..czułam ciepło koldry jakbyś Ty mnie sobą ogrzewal..A w ciemności pokoju moje myśli były jak pochodnia, świeciły jak blask Twych oczu..Prosi się do tańca  ,ale Ty zaproś mnie kiedyś jeszcze do snu😊

Gość Tom
36 minut temu, Gość ......... napisał:

Lubię jak patrzysz mi w oczy...nawet we śnie..jestem wtedy taka podniecona i przerażona zarazem..Podnieca mnie Twoje czułe, diabelskie spojrzenie..patrzysz na mnie gleboko wędrując aż do środka mojego serca i duszy..patrzysz tak jak nikt..Przeraża mnie to ,że jesteś przy tym taki arogancki i pewny siebie zarazem jakbyś chcial sprawdzic kto z nas jest silniejszy..ale uwielbiam bać sie przy Tobie...walczyć z Tobą wzrokiem..wykrzyczeć  otwórz oczy i patrz..Obudziłam się po 3 rano i nie zasnęłam do rana..Może to Ty mnie obudziłes..?Wtulilam się w poduszkę jakbym wtulila się w Ciebie..czułam ciepło koldry jakbyś Ty mnie sobą ogrzewal..A w ciemności pokoju moje myśli były jak pochodnia, świeciły jak blask Twych oczu..Prosi się do tańca  ,ale Ty zaproś mnie kiedyś jeszcze do snu😊

Ładny opis snu.Ja już zapraszam jak potem o mnie tak napiszesz.

Gość gość

i wyśnił mi się 

Gość Sniszek
43 minuty temu, Gość ......... napisał:

Ty zaproś mnie kiedyś jeszcze do snu😊

Musisz intensywnie o mnie myśleć. Wtedy poczujesz kiedy przychodzę, wchodzę w Ciebie 😉😚

Gość .........

Aby mieć intensywne doznania nie muszę intensywnie myśleć..wystarczy,że zamknę oczy i moja wyobraźnia dostarczy niesamowitych orgazmów..moje sny dostarczą osoby,której potrzebuje..będziemy rozmawiać bez słów..będzie mnie pieścil bez dotykania..aż przekroczymy granicę snu i wtedy poczuje ,że jest we mnie..

Gość Gość

Co za brednie ja pierd....

Gość .........
38 minut temu, Gość ......... napisał:

.Aby mieć intensywne doznania nie muszę intensywnie myśleć..wystarczy,że zamknę oczy i moja wyobraźnia dostarczy niesamowitych orgazmów..moje sny dostarczą osoby,której potrzebuje..będziemy rozmawiać bez słów..będzie mnie pieścil bez dotykania..aż przekroczymy granicę snu i wtedy poczuje ,że jest we mnie..

Dlaczego się pod mnie podszywasz..????moje wielokropki mówią o tym,że mam dużo do powiedzenia..ale czasem nie chcę się ujawniać...A jakbym chciała pisać o orgazmach to weszlabym na tematy erotyczne.