Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin

Kochanki, niezobowiązujący seks, a może prostytutki?

Polecane posty

Gość Marcin

Siemanko od pewnego czasu szukam kogoś z okolicy na jednorazowy, stały uklad itd. w ogóle chciałbym spróbować seksu z jakąś inna kobieta. Niestety moje próby zlapania jakiegoś kontaktu do dziewczyn spełzły na niczym do tej pory. Ciężko znaleźć forum/czat a jeszcze ciężej znaleźć konkretną kobietę. 

Nie zakładam konta na różnych portalach typu zbiornik itd ponieważ się boję, że zostanę nakryty staram się być dyskretny tak jak się da. To też na pewno utrudnia znalezienie kogoś. 

Rozumiem, że wiele osób myśli że facet który szuka seksu to jakis nagrzany psychol, brzydal itd. Rozumiem to. 

Jestem wysokim brunetem o niebieskich oczach, wysportowana sylwetka i uważam się za dość przystojnego, wykształconego i inteligentnego. Mimo to nie chcę ryzykować spotkania z koleżankami, ogarniać akcję np. na Facebooku bo tak jak pisałem chcę byc bardzo dyskretny, może aż za bardzo. 

Nie chcę iść też na ..., ale coraz bardziej zastanawiam się czy to nie będzie jedyne wyjście? 

Jakie Wy macie czy mieliście sytuację gdzie szukaliście jak znaleźliście jednorazowy seks lub konkretną kochankę? 

Coś o mnie: 

Mam 27lat 186cm wzrostu niebieskie oczy, ciemne włosy. Mieszkam w Toruniu. 

Gość Halooo

Nikt nic ciekawego?