Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto dać szansę chłopakowi który bywa wredny dla innych?

Polecane posty

Gość gość

I potrafi się bardzo niemiło odnosić do innych, a nawet swojej mamy? Dla mnie bywa miły, ale zauważyłam, że do innych  ludzi niekoniecznie np. chce wygryźć podstępem swojego kolegę z pracy i wejść na jego stanowisko i mówi z uśmiechem jak to go wykiwa.

Dla mnie nieraz jest czuły, ale też miewał już różne docinki. Waszym zdaniem będzie coraz gorzej czy da się go jakoś zmienić? Nie podoba mi się jak traktuje ludzi, to że gorzej wykształconych od siebie czy mniej zarabiających uważa za nic i w ogóle ma wielkie mniemanie o sobie. Za to jest zaradny i przystojny- to jego zalety

Gość gość

Ani się obejrzysz a będzie cię traktował jak innych

Dla mnie tego typu ludzie (bez względu na płeć) są odpychający już przy pierwszym zetknięciu, więc nie potrafię sobie wyobrazić, że mógłbym kimś takim zainteresować się do tego stopnia, żeby z nim być. Ale skoro Ty z nim jesteś, to znaczy, że miał też jakieś cechy, które Cię przyciągnęły - czy tylko to, że jest zaradny i przystojny? Zastanów się, które cechy są ważniejsze dla Ciebie czy te przyciągające czy te odpychające.

Gość Gosc
18 minut temu, Gość gość napisał:

I potrafi się bardzo niemiło odnosić do innych, a nawet swojej mamy? Dla mnie bywa miły, ale zauważyłam, że do innych  ludzi niekoniecznie np. chce wygryźć podstępem swojego kolegę z pracy i wejść na jego stanowisko i mówi z uśmiechem jak to go wykiwa.

Dla mnie nieraz jest czuły, ale też miewał już różne docinki. Waszym zdaniem będzie coraz gorzej czy da się go jakoś zmienić? Nie podoba mi się jak traktuje ludzi, to że gorzej wykształconych od siebie czy mniej zarabiających uważa za nic i w ogóle ma wielkie mniemanie o sobie. Za to jest zaradny i przystojny- to jego zalety

Zaletą przystojny.Co za idio/tka.. oby kopnął tak inteligentną 

Gość A co mam ci napisać

Do ciebie tez będzie wredny kwestia czasu.  Jeśli chcesz się przekonać jesteś na dobrej drodze 

Gość A co mam ci napisać

Do ciebie tez będzie wredny kwestia czasu.  Jeśli chcesz się przekonać jesteś na dobrej drodze 

Gość A co mam ci napisać

Gość Puma

Masz wątpliwości - rozmawiaj z facetem, a nie szukasz odpowiedzi na kafeterii. Ludzie, rozmawiajcie ze sobą !

Jeżeli przy wyborze faceta kierowałaś się tym, że przystojniak i koleżankom się podoba, tudzież jego zaradnością( w sumie co to oznacza) a poza tym ogólnie facet Cię drażni -osobowościowo,mentalnie, charakterologicznie - szukaj innego. 

Gość gość

Zauważyłam po prostu jak odnosi się nieraz i traktuje innych ludzi. Ja mu się podobam więc jest dla mnie miły, ale niepokoi mnie co będzie pozniej

Gość lila

ale zaraz, zaraz... czyli dla Ciebie wyłączne znaczenie ma to, czy będzie dobrze traktował Ciebie? To, że jest złym człowiekiem dla innych - to Cię nie razi...? To go nie dyskwalifikuje?

Jeśli tak, to... brawo. Idź w to, pasujecie do siebie.

Gość Alf

Znam taką jedną, która zakochała się w takim arogancie i brutalu gdyż on jej imponował tym, że był taki agresywny i "męski". Kilka lat po ślubie już ją tłukł jak psa, groził i znieważał. Podczas awantur potrafił nawet wyrwać jej włosy. Ta piękna młoda kobieta w ciągu kilka lat po ślubie wyglądała jak jej własna matka. Musiała podjąć leczenie u psychiatry. Dopiero po rozwodzie zaczęła dochodzić do siebie. 

Gość Gosc

Jeżeli jest nie miły  dla swojej matki która go urodziła, z którą łączy go ta sama krew geny, to tylko kwestia czasu kiedy Tobą będzie pomiatał.Jak możesz być z takim chamidłem co kolegę chce wykiwać i ma ludzi za nic?