Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taetae

Kto mi pomoże z twitterem

Polecane posty

Gość taetae

Od niedawna mam konto i jestem zielona w tym wszystkim. Kto mi pomoże i odpowie na pare pytań?

Gość gosć

W dobrym guście było by te pytania zadać?

W tym wypadku moge Ci tylko odpowiedzieć. Tak pomoge i odpowiem ci na pare pytań

Gość taetae

1 Jeśli pisze do kogoś retweeta to czy ta osoba jesli mnie nie sledzi to go nie zobaczy?

2 jesli ja i soba ktora mnie interesuje sledzimy daną osobe razem ale nie siebie nawzajem to jesli napisze retweeta osobie ktorą sledze to czy osoba którą niesledze ani ona mnie zobaczy mojego retweeta u soboy ktorą oboje śledzimy?

3 Co nalezy zrobic aby mojego retweeta zobaczyly tez inne osoby nie tylko te które mnie śledzą?

No i wyczytalam ze wlasnie aby retweeta zobaczyly tez inne osoby musze przed danym nickiem postawic kropkę.

4 dlaczego gdy dodaje komentarz do osoby ktora ma duzo fallowersów nie ma potem mojego komentarza wśrod tresci innych komentarzy tej osoby?

5 Co zrobic aby osoba ktora dostaje duzo komentarzy zobaczyła moj komentarz. Jest to w ogóle mozliwe?

6 Czy moge w jakiś sposób sprawdzić czy osoba której dodałam komentarz go odczytała mimo iż mnie nie sledzi?

7Czy aby porpawic błedą treść twitta musze go całego usuwać i pisać od nowa?

Dziękuję to na razie tyle pytań? jak robie bledy w pisowni twitter itp. to przepraszam jeszcze nie bardzo kojarzę czy to powinno byc twitter tweetter czy tweteer myli mi się to

Gość taetae

Czy ktoś pomoze