Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wytrzymam :(

jak ja bym Cię kochał, dbał, rozpieszczał

Polecane posty

tulił, całował, słuchał, zabawiał.. życie z Tobą to bajka o której marzę, śnisz mi się a na jawie jesteśmy jak za murem 😢

Gość gość

ta a mur wysoki hahaha

2 minuty temu, Gość gość napisał:

ta a mur wysoki hahaha

ciągnie nas i czasami odpycha jakaś energia, to jest jak z magnesem

Gość ehe

ale z ciebie cholerny manipulant 😂

Gość Gość

Tiaa i  dziecko też mi obiecasz na kafe 🤣

Gość Abc

Dlaczego nie mozecie byc razem? Jak długo trwa Twoje uczucie do niej?

Gość Gosc

https://youtu.be/7DgOS37kVAQ

Gość Kocham
6 godzin temu, Gość nie wytrzymam 😞 napisał:

tulił, całował, słuchał, zabawiał.. życie z Tobą to bajka o której marzę, śnisz mi się a na jawie jesteśmy jak za murem 😢

Jest jeden problem..Ty nie widzisz, że ja stoje zaraz przy tym murze i tylko czekam kiedy go wysadzisz...mężczyzną jesteś, to Twoje zadanie..

Gość Gość

Zrób to zrób, byle nie dzisiaj 🙂

Gość Tajemnicza kobieta
7 godzin temu, Gość nie wytrzymam 😞 napisał:

Leżę jeszcze w łóżku, przeglądam kafe,wciagnelo mnie trochę 😁życie za murem to nie życie..zawsze jest szansa,sposób w życiu, by rozebrać go cegiełka po cegielce...Znam podobne uczucie..jestem blisko na wyciągnięcie ręki, a niby tak daleko..rozumiem go doskonale,a przecież nie wiem prawie nic.. chcę, żeby bawił się ze mną, a nie mną..chcę..tyle chcę..A może powinniśmy zmienić słowo chcę na mogę..mogę Cię tulić, mogę  całować, mogę o Tobie śnić, mogę się z Tobą bawić i mogę i chcę z Tobą być..😊

Gość Gosc

Dobrze piszesz tajemnicza. Żeby tak ludzie zamiast chcieć tylko mogli to zrobić byłoby łatwiej wszystkim 

Gość Gość

Chciałbyś a co cię powstrzymuje? Ty nawet nie jesteś w stanie przede mną stanąć bo ci wstyd, czujesz  lęk i niepokój. 

Gość Gość

Ten mur to złe słowa, złe myśli, złośliwości, wszyskie negatywne  emocje kierowane  do siebie. 

Gość Tajemnicza kobieta
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Ten mur to złe słowa, złe myśli, złośliwości, wszyskie negatywne  emocje kierowane  do siebie. 

Czyli czasem niedomówienia..Ludzie często ranią się wzajemnie,bo im na sobie zależy..bo nie wiedzą jak poradzić sobie z własnymi słabościami..skąd ja to znam..mhmm..Dobrze to ujęte. Ale każde słowo można wyjaśnić, każdą myśl zmienić na dobrą, każdą złośliwość zrozumieć i wszystko razem wybaczyć. Nikt nie jest nieomylny,każdy popełnia błędy, a jak się kocha popełnia się ich więcej,bo walczymy z emocjami,myślami i z drugim człowiekiem...Czasem wystarczy razem usiąść, szczerze porozmawiać a mury runą..A i na zgliszczach można zbudować coś pieknego,w końcu podstawy były..podstawy uczucia do drugiego człowieka a to najważniejsze 😊

Gość Gość

Mądrze piszesz ale najtrudniej jest  wyciągnąć rękę do zgody i kto powinien to zrobić. Ten kto postępował źle czy ten kto kazał iść precz.

Gość Tajemnicza kobieta
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Mądrze piszesz ale najtrudniej jest  wyciągnąć rękę do zgody i kto powinien to zrobić. Ten kto postępował źle czy ten kto kazał iść precz.

Ja myślę, że powinni spotkać się w połowie drogi..bo czasem bywa tak,że każda z tych dwóch osób była po obu stronach i źle sama postepowala i kazała iść precz..oboje powinni wyciągnąć rękę i podchodzić do siebie bliżej, aż w końcu je sobie podadzą ...a potem będą sie trzymać za ręce 

Gość Rewia-9

Spuść się, ułoży ci. 

Gość Tajemnicza kobieta
20 minut temu, Gość Rewia-9 napisał:

Spuść się, ułoży ci. 

Źle do tego podchodzisz..bo w tym temacie chodzi o to,żeby spuścić ciśnienie z tej zagmatwanej sytuacji..I wtedy ulzy na sercu i odzyska się spokój ducha..bo autor jest  rozbity a nie podniecony. Czasem rozbijamy się o samych siebie,czasem o innych..ważne, żeby nie rozbić się na tym murze,tylko go zburzyć. 

Gość Tajemnicza kobieta

Autorze,obejrzyj sobie kiedyś polski film Zakochani z Cielecka i Opania.Tam jest fajnie pokazane jak ich dwoje chciało razem się bawić, ale chowali się za murem złośliwości.Ale co chwile jedno z drugim wyglądało za muru czy on ,ona jest blisko..Czasem z komedii można wyciągnąć ciekawe wnioski o sobie😌

Gość Tajemnicza kobieta

Najciekawsza w tym filmie jest zabawa w grę prawda-nieprawda..Kto z nas tego nie zna w swoim życiu...I chyba nawet autorowi się udzieliło..ta negatywna energia,emocja,a w sercu maj..Miłego dnia wszystkim 😊

Gość Lech Bolesław

Ujowy film. 

Gość Tajemnicza kobieta
16 minut temu, Gość Lech Bolesław napisał:

Ujowy film. 

Ja nie napisałam, że jest wybitny..Ale ciekawie pokazuje jak czasem ludzie chowają się za murem obojętności, a w środku wszystko się w nich gotuje..wiec co z tą obojętnością???Prawda,czy nieprawda😋?

Gość gość

Zamiast budować most to stawiacie mur?

Gość nie wytrzymuję już
12 godzin temu, Gość nie wytrzymam 😞 napisał:

mam takie samo wrażenie ,spieprzyliśmy to po całości,chcę być z Tobą w tej bajce ,wejdę na wyrzutnię w ten inny świat -nasz świat i wtedy runie mur ,daj nam szansę nie pakuj wszystkich do jednego worka .

Gość Tajemnicza kobieta
9 minut temu, Gość nie wytrzymuję już napisał:

mam takie samo wrażenie ,spieprzyliśmy to po całości,chcę być z Tobą w tej bajce ,wejdę na wyrzutnię w ten inny świat -nasz świat i wtedy runie mur ,daj nam szansę nie pakuj wszystkich do jednego worka .

Jakbym czytała o sobie..ech...

Gość nie wytrzymuję już
12 minut temu, Gość Tajemnicza kobieta napisał:

Jakbym czytała o sobie..ech...

tylko że  my nawiązaliśmy wczoraj kontakt i znowu to spieprzyliśmy.

Gość Tajemnicza kobieta
3 minuty temu, Gość nie wytrzymuję już napisał:

tylko że  my nawiązaliśmy wczoraj kontakt i znowu to spieprzyliśmy.

mhm....Piszesz my do mnie,czy piszesz o swojej sytuacji..bo pozory czasem mylą i nie chcę wyjść na kogoś do kogo tego nie kierujesz..

Gość Tajemnicza kobieta

Ludzie wiele razy się mijają na drodze,aż w końcu dojdą razem do celu..czego sobie,autorowi i innym rozbitym za murami życzę.

Gość gość

jej literka

musisz napisać

Gość Tajemnicza kobieta

Kobieto!a co da Tobie literka???imion na literę A,B,C.D,E itd...jest mnóstwo..i potem będziesz się tylko zadręczać czy to może do Ciebie..hm..???Autor opisał sytuację,w której znajduje się mnóstwo kobiet i mężczyzn.Sami stawiamy sobie przed sobą mury..zamiast budować mosty jak ktoś mądrze napisał..Ważne,żeby wyciągać wnioski z zachowania obu stron,wyjaśniać niedomówienia,a wtedy wszystko można naprawić i wszystko wybaczyć.