Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schiza

psycho

Polecane posty

Gość schiza

Mam pytanie od pewnego czasu slysze głosy i one są chyba w mojej głowie tylko nie wiem co robić wstydze sie komuś o tym powiedzieć i isc do lekarza co mam zrobić czy ja jestem wariatką?

Gość Gosc

Zyjesz w niesprzyjajacych warunkach. To jest efekt uboczny...

Jak pojdziesz do psychiatry to nie ma czego sie wstydzic bo tam co drugi opowiada niestworzone historie.

Dostaniesz leki antypsychotyczne i glosy powinny sie wyciszyc. Diagnoza bedzie schizofrenia wiec sie nie przestrasz za barrdzo i nie wkrecaj chorych motywow 😛

Gość schiza
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Zyjesz w niesprzyjajacych warunkach. To jest efekt uboczny...

Jak pojdziesz do psychiatry to nie ma czego sie wstydzic bo tam co drugi opowiada niestworzone historie.

Dostaniesz leki antypsychotyczne i glosy powinny sie wyciszyc. Diagnoza bedzie schizofrenia wiec sie nie przestrasz za barrdzo i nie wkrecaj chorych motywow 😛

Czy jak powiem u lekarza że te głosy zmuszają mnie do różnych rzeczy to on mi uwierzy?

Gość schiza

Czy ktoś też słyszy te głosy???Może jeszcze jest ktoś taki jak ja?Nie chce być wariatką

Gość schiza

Ludzie ej no nie ma tu nikogo kto mi pomoże.Nie moja wina że coś mi się pomieszało w głowie.Nawet teraz słyszę ten szept a nikogo nie ma

Gość schiza

Nikt???Jak bym napisała że byłam lesbijka a jestem pedałem to by ktoś odpisał ale jak słyszę głosy to nikt nie ruszy palca

Gość schiza

W dupe sobie wsadzić te forum dobrze mi mówił że tu same tylko samoluby tak tak on mi mówi a wy wszyscy idzie się wysrać z rana 

Gość Gosc

To calkiem 'popularne' (slyszenie glosow)

>Czy jak powiem u lekarza że te głosy zmuszają mnie do różnych rzeczy to on mi uwierzy?

Badz pewna ze ci uwierzy. A ja osoboscie prosze cie zebys posla do tego psychiatry bo glosy to tylko element czegos wiekszego 😞

Gość schiza
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

To calkiem 'popularne' (slyszenie glosow)

>Czy jak powiem u lekarza że te głosy zmuszają mnie do różnych rzeczy to on mi uwierzy?

Badz pewna ze ci uwierzy. A ja osoboscie prosze cie zebys posla do tego psychiatry bo glosy to tylko element czegos wiekszego 😞

Nie nie nie oni mi mówią że ja jestem wybrana przez nich oni chcą zmienić świat a ja nie mogę nikomu powiedz że oni tu są

Gość Gosc

Jezeli chcesz zyc w swiecie rodem z fantasy ktory jest calkiem interesujacy to ich posluchaj.

Jezeli jednak chcialabys zalozyc kiedys rodzine, miec prace i dzieci to idz do psychiatry 😛

Gość schiza
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Jezeli chcesz zyc w swiecie rodem z fantasy ktory jest calkiem interesujacy to ich posluchaj.

Jezeli jednak chcialabys zalozyc kiedys rodzine, miec prace i dzieci to idz do psychiatry 😛

mają misję a ja ją wY pełnię oni wiedzą że to jedyna droga do swiatła

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość schiza napisał:

mają misję a ja ją wY pełnię oni wiedzą że to jedyna droga do swiatła

Gdyby misja kiedys cie przytloczyla, pamietaj ze zawsze mozesz ja przerwac odpowiednimi lekami.

Pozatym powodzenia 😉

Gość oczywiscie

Tak, jesteś wariatką. Słyszenie głosów to typowy objaw schizofrenii. Mam nadzieję że nie mieszkasz gdziś w pobliżu 😲

Gość natalek

Jeśli chcesz wypełnić misję, o której mówią ci te głosy, to tak - jesteś wariatką. Gratulacje!

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość oczywiscie napisał:

Tak, jesteś wariatką. Słyszenie głosów to typowy objaw schizofrenii. Mam nadzieję że nie mieszkasz gdziś w pobliżu 😲

Dzisiaj wszyscy sa wariatami, w ten czy inny sposob.

W moim mniemaniu niektorzy wola swiadomie lub nie zamknac sie w takim wewnetrznym swiecie niz egzystowac z innymi wariatami 😄

Gość gość
17 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dzisiaj wszyscy sa wariatami, w ten czy inny sposob.

W moim mniemaniu niektorzy wola swiadomie lub nie zamknac sie w takim wewnetrznym swiecie niz egzystowac z innymi wariatami 😄

Cos podobnego, masz kompetencje żeby stawiać diagnozy wszystkim, w tym ludziom których kompletnie nie znasz? Jeśli tak uważasz, to znaczy że sama jesteś chora psychicznie. 

Gość schiza

Nadejdzie taki czas że wszyscy będą ich prosić o światło a nie wszystko jest światłem na jakie wygląda tylko oni wiedzą gdzie ono jest a ja wypełnie ich misje

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Cos podobnego, masz kompetencje żeby stawiać diagnozy wszystkim, w tym ludziom których kompletnie nie znasz? Jeśli tak uważasz, to znaczy że sama jesteś chora psychicznie. 

Mam taka kompetencje, studiowalem filozofie 🙂

Gość gość

Tak. Wypełnij ich misję - podejdź do ściany, poszukaj takiego małego, białego prztyczxka i..... ZAPAL ŚWIATŁO!!!! Gdyby jednak nie nastała jasność - to idź po elektryka. I wtedy zostaniesz uzdrowiona i głosy znikną.  Gdzyby jednak nie znikły - to wiesz gdzie masz iść? (tylko nie mów o NIM nikomu)

Gość schiza
11 minut temu, Gość gość napisał:

Tak. Wypełnij ich misję - podejdź do ściany, poszukaj takiego małego, białego prztyczxka i..... ZAPAL ŚWIATŁO!!!! Gdyby jednak nie nastała jasność - to idź po elektryka. I wtedy zostaniesz uzdrowiona i głosy znikną.  Gdzyby jednak nie znikły - to wiesz gdzie masz iść? (tylko nie mów o NIM nikomu)

Mogę Ci nasikać do buzi?

Gość gość

Przykro mi, ale niestety nie.

Gość schiza
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Przykro mi, ale niestety nie.

a puścić bączka?

Gość gość

Okazuje sie że ty to pieszczocha jesteś 😉

Gość schiza
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Okazuje sie że ty to pieszczocha jesteś 😉

oni mi każą to robić 

Gość gość

Nie przejmuj sie - oni każą to robić każdej kobiecie.

Gość schiza
5 minut temu, Gość gość napisał:

Nie przejmuj sie - oni każą to robić każdej kobiecie.

Oni są dobrzy a misja wypełni wszystko