Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filip29

Mam problem podnieca mnie własna ciocia

Polecane posty

Gość Filip29

Cześć chciałem sie poradzić u was kochani,ostatnio mam fantazje masturbując się myslę jak od tyłu sciągam cioci spodnie,rozchylam jej piekny tyłeczek i zaczynam lizac od analnej dziurki pózniej smakuję jej przepiekna cipke wtedy dochodzę momentalnie,ciocia jest o demnie wiele starsza i nie moge inaczej dojść masturbując się. Powiedzcie czy jestem jakiś chory że mam takie myśli ?

Gość Gość

Jak już tak lubisz obie  "dziurki" to zmień kolejność lizania.

Dla zdrowia cioci. ;) Ile starsza?

Gość Filip29
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jak już tak lubisz obie  "dziurki" to zmień kolejność lizania.

Dla zdrowia cioci. 😉 Ile starsza?

Ja mam 29 a ciocia 47 dziękuje za radę 🙂

Gość Ona342

Czyli lubisz starsze kobiety ?

Gość Edi

Oj ja mam fantazję o teściowej i ostatnio nawet żonie się pochwaliłem. Gdy jej opowiadałem to się masturbowała. Więc jesteś normalny.

Gość Filip29

Tak strasznie kręcą ,mnie straszne kobiety, na sam widok nie mogę utrzymać zwodu mojego penisa  A jak zobaczę moja ciocie jak przyjdzie do nas odrazu uciekam do łazienki zwalić sobie bo mi na sam widok czuje ze wybuchnę

Gość Filip29
1 minutę temu, Gość Edi napisał:

Oj ja mam fantazję o teściowej i ostatnio nawet żonie się pochwaliłem. Gdy jej opowiadałem to się masturbowała. Więc jesteś normalny.

Dzięki Edi za wsparcie a twoja żone szanuje i zadroszczę bo to musiało byc bardzo podniecające.

Gość Edi

Trochę się czepiała jak powiedziałem jej, że chciałbym trójkąt z teściową, ale później już było ok.  Dodam że mieszkamy razem z teściową.

Gość Filip29
23 minuty temu, Gość Edi napisał:

Trochę się czepiała jak powiedziałem jej, że chciałbym trójkąt z teściową, ale później już było ok.  Dodam że mieszkamy razem z teściową.

Ja nie wiem jak zagadać c ciocią i nie wiem czy bede miał odwagę ale chciałbym spróbować jej cipki musi być naprawde przesmaczna 🙂 

Gość Gość

O ja ...ę. Mam nadzieję, że jutro nie będę tego pamiętać. 

Gość Filip29
5 minut temu, Gość Gość napisał:

O ja ...ę. Mam nadzieję, że jutro nie będę tego pamiętać. 

Nie musiałes tu się wbijac i komentować więc pomyśl sobie sam co robisz bo nawet nie wiesz,wbijajac tu co myslałeś zastać ?

Gość Gość

Bo widząc temat, ja wiedziałem, że Ty będziesz opisywać to, co dokładnie marzysz jej zrobić......

Myślałem, że przeczytam coś więcej o Twoim problemie.

Gość Filip29
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Bo widząc temat, ja wiedziałem, że Ty będziesz opisywać to, co dokładnie marzysz jej zrobić......

Myślałem, że przeczytam coś więcej o Twoim problemie.

Źle odebrałem przepraszam 🙂 

Gość Gość

Dobrze, że zrozumiałeś.

O nikim z rodziny nigdy w ten sposób nie marzyłem, bo wszystkich mocno kocham tak mentalnie. Mam wielki szacunek to wszystkich kobiet rodu. W tej sprawie Ci nie poradzę.

Co do starszych kobiet to niejednokrotnie się zdażało, ale nie mam obsesji na punkcie jednej - że tylko myśląc o tej jednej mogę dojść.

Gość Gość

Chociaż szczerze Ci powiem, że na Twoje wyznanie przeszły po ciele ciarki (możliwe, że przez to moje przywiązanie do rodziny). Może to głupie, ale rozważ pomoc psychologa, ale koniecznie męskiego.

Tylko może nie dziel się z nim tak szczodrze swoimi fantazjami;) 

Gość Filip29
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dobrze, że zrozumiałeś.

O nikim z rodziny nigdy w ten sposób nie marzyłem, bo wszystkich mocno kocham tak mentalnie. Mam wielki szacunek to wszystkich kobiet rodu. W tej sprawie Ci nie poradzę.

Co do starszych kobiet to niejednokrotnie się zdażało, ale nie mam obsesji na punkcie jednej - że tylko myśląc o tej jednej mogę dojść.

I szacuneczek dla ciebie kolego wielki, mnie ogólnie pociągają starsze kobiety..Powoli dochodzę do tego wniosku

Gość Filip29
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Chociaż szczerze Ci powiem, że na Twoje wyznanie przeszły po ciele ciarki (możliwe, że przez to moje przywiązanie do rodziny). Może to głupie, ale rozważ pomoc psychologa, ale koniecznie męskiego.

Tylko może nie dziel się z nim tak szczodrze swoimi fantazjami;) 

Dziękuje za radę wezmę to pod uwagę bo też czasami zastanawiam się czy moje fantazje doprowadza mnie do niczego,mało spozywam alkochol mam własną firmę i nie brakuje mi pieniędzy a tu mi taki problem wyskoczył 😞

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Filip29 napisał:

I szacuneczek dla ciebie kolego wielki, mnie ogólnie pociągają starsze kobiety..Powoli dochodzę do tego wniosku

Może jesteś wrażliwym mężczyzną i po prostu boisz się odrzucenia, a starsze kobiety są z reguły bardziej doświadczone i łagodniej usposobione. Uczucie przeważa u nich nad materializmem.

Dobrze to o Tobie świadczy.

Tylko, jeżeli mogę prosić to nie z własną ciocią. Może spotkasz jeszcze inną atrakcyjną kobietę. 

Gość Filip29
5 minut temu, ToBezZnaczenia napisał:

Minie ci Fifi, jak tylko znajdziesz równie interesujący wg ciebie obiekt fantazji, że tak to spłycę 😉

Mam taką nadzieje bo ciotka naprawde ogarnie że ją pożadam i wtedy może wyjśc bardzo głupio

Gość Gość
Dnia 1.05.2019 o 04:23, ToBezZnaczenia napisał:

O ile już nie ogarnia... Takie rzeczy się czasem zdarzają, to nic  nienormalnego nie jest tak naprawdę. Wg mnie sprawa w końcu się sama rozwiąże, jeśli odleży swoje nietykana i tyle.

Jak to nie jest nic nienormalnego???

Gość gość

ja też uwielbiam kobiety w tym wieku , są boskie .

Gość Jacek

To jest fajne w masturbacji, ze mozesz fantazjowac o kim chcesz