Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sss

Skarbie :)

Polecane posty

Gość sss

Wiesz... ostatnio dokarmiam ptaki,  zauwazylam, ze podlatuja do mnie coraz blizej... i sa to te same okazy 😜

niesamowite to jest 🙂 kiedy wchodze w to samo miejsce, zlatuja sie, doslownie, przelatuja mi tuz nad glowa...i kraza nade mna 🙂 czasem kiedy stoje siadaja w roznych miejscach, zeby byc blisko... dzis usiadl na slupku czarny wielki kruk, wyciagnelam reke z jedzeniem ale uciekl..myslisz, ze za jakis czas bedzie mi jadl z reki?

Gość sss

bardzo lubie obserwowac ptaki...

Gość sss

sa takie pracowite i .....wolne 😕

Gość Gosc

Do kogo Ty piszesz?

Gość sss

A wiesz... wsrod nich panuje taka hierarchia...

Gość gosc

Ptaka najlepiej karmic soczkiem z pipki

Gość sss

Ptaku :) kocham Cie wiesz? :)

Gość Martin

Wiesz co, wątpię, żeby był to kruk, bo wbrew temu co wszyscy myślą, kruki są dość rzadkie w Polsce i wszystko co widzisz i nazywasz "krukiem" jest najpewniej gawronem lub wroną. Polecam zrobić research, być może był to kos, a nie kruk i w takim razie będzie Ci go bardzo łatwo oswoić. Jeśli jednak jest to wrona czy gawron, to bym na to nie liczył. 

Gość sss
33 minuty temu, Gość Martin napisał:

Wiesz co, wątpię, żeby był to kruk, bo wbrew temu co wszyscy myślą, kruki są dość rzadkie w Polsce i wszystko co widzisz i nazywasz "krukiem" jest najpewniej gawronem lub wroną. Polecam zrobić research, być może był to kos, a nie kruk i w takim razie będzie Ci go bardzo łatwo oswoić. Jeśli jednak jest to wrona czy gawron, to bym na to nie liczył. 

Nie wydaje mi sie, zeby to byla wrona bo jak na wrone to troche za duzy i dziob wielki ale moze sie myle. Zdziwilo mnie tylko, ze naprawde zbliza sie do mnie coraz bardziej. Dzis moja dlon byla od niego jakies 20cm 🙂 A moze kazdego dnia inny identyczny ptak przylatuje w to samo miejsce? Tego bym nie chciala 😞

Gość sss

Malo tego, kiedy powoli wyciagalam do niego dlon z ciastkiem to tylko patrzyl na mnie!!! Potem okolicznosci go przestraszyly...eh szkoda. Byl piekny nawet jesli to byla wrona to zblizam sie do wyjatkowo cudnego ptaszyska 🙂