Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadarka

Liga Mistrzów

Polecane posty

PADŁAM 😄😄😄

choć z drugiej strony to nie wiadomo: śmiać się czy płakać...

D5l1_6sXsAIIRu0.jpg

Leszek Jażdżewski. W całej Historii Uniwersytetu Warszawskiego nikt nie dopuścił się tak haniebnego ataku na Kościół katolicki w Polsce i jego wiernych jak on. Co ciekawe Tusk siedział w pierwszym rzędzie i nie klaskał. Nawet sprawiał wrażenie zażenowanego i zaniepokojonego.

Grał??? Wypuścił gnojka tak jak wypuszczał kiedyś Palikota??? 

A może jest zbyt inteligentny by podpisywać się pod chlewem Jażdżewskiego???

Gość gosc

Godek  to klasyczny przykład korposzczura, który nie wytrzymał presji. Sądzę, że dziecko z zespołem Downa było dla niej pretekstem, by odejść z pracy, w której się nie sprawdziła, i przybrać pozę katolickiej męczennicy. Jestem pewna, że dostaje niezłą kasę od organizacji anti-choice za promowanie ich idei, bo inaczej to by nie miała czasu na te swoje występy, kursując między jakąś pracą za parę groszy a domem, w którym czeka upośledzone dziecko. Podłe babsko, próbuje sprzedać wolność i godność innych kobiet po to, aby dostatnio żyć, nic nie umiejąc i będąc nikim. Określiłabym to jednym słowem, ale nie chcę rzucać wulgaryzmami, których i tak już jest za dużo w Necie.

Gość gość
Dnia 2.05.2019 o 07:22, Kadarka napisał:

No i mamy w finale radosny Ajax oraz Dumę Katalonii. 

Tak to jest jak starsza babka próbuje okazać znawstwo futbolu 🙂

Gość gość

To znawstwo niedouczona babo, która innym wypomina braki w wykształceniu.

No więc zakładów bukmacherskich obstawiać nie powinnam 😀😀😀

Ksiądz kanonik Jan Anioł, pierwszy z "bohaterów" filmu Sekielskiego, to tajny współpracownik Służby Bezpieczeństwa ps. "Paweł". Ale tego z filmu się nie dowiecie."

Gość gość

O, już zaczyna się kombinowanie jak koń pod górę. Jeszcze trochę pomyślą jak i co ponaciągać i zacznie się kanapkowa nagonka na Sekielskiego:)

Gość gość

Ksiądz być może jest też fanem sklejania samolotów i słucha techno, z filmu też się tego nie dowiemy. Tylko co to ma wspólnego z pedofilią?

Jestem przeciwnikiem nagonki na Sekielskiego. Jesli nawet cały film to robota służb to problem jest istnieje i Kościół musi sobie z nim poradzić.

Jestem przeciwnikiem nagonki na S. Jesli nawet cały film to robota służb to problem jest istnieje i Kościół musi sobie z nim poradzić.

Jestem przeciwnikiem nagonki na S. Jesli nawet cały film to robota służb to problem jest istnieje i Kościół musi sobie z nim poradzić.

Jestem przeciwnikiem nagonki na S. Jesli nawet cały film to robota służb to problem jest istnieje i KK musi sobie z nim poradzić.

Jeżu naprawdę uważacie, że jak zablokujecie pisanie o filmie to nie bedzie tematu???

Jestem przeciwnikiem nagonki na tworcę filmu. Problem jest i K...ół musi go rozwiązac, nawet jeśli film jest wynikiem działania służb.

Gość gość
1 godzinę temu, Kadarka napisał:

Jestem przeciwnikiem nagonki na tworcę filmu. Problem jest i K...ół musi go rozwiązac, nawet jeśli film jest wynikiem działania służb.

Wynikiem działania czego? 😄

Myślałem że UFO, bo przecież dziennikarz nie może zrobić za zbiórkową kasę tematu, którego inni boją się ruszyć.

Serio, są granice wybuchających parówek 🙂

Gość Obatel 😁
2 minuty temu, Kadarka napisał:

Wybuchają ci parówki??? WOW>

Kochanie a wymasturbujesz mi ustami dziurke od dupki? Tak wiesz mle mle mle języczkiem 😍

Gość Gość
1 godzinę temu, Kadarka napisał:

Kadarka dobrym winem jest 😉

Dla ciebie na pewno bo na lepsze cię nie stać.

Gość gość

Spokojnie Ifcia. Następny film Sekielskiego ma być o SKOkach. To już pewnie jawne zlecenie WSI, GRU i Bundeswehry na biednego Lecha K, senatora Biereckiego, innych patriotów i zamach na państwo?

Gość gość

Ale co Ci się ne zgadza? Że następny film ma być o SKOKach, czy że będziesz się doszukiwała spisków i puczu? 😄

Gość Obatel 😁
44 minuty temu, Kadarka napisał:

A potem się obudziłeś.

Czy jesteś skłonna wypieścić mi ustami dziurke od dupki? Tak wiesz mle mle mle języczkiem 😍