Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

PRZEMO BĘDZIESZ OGLĄDAĆ W SERIES? TAKA FORMUŁA 1 DLA SAMYCH KOBIET :D POLKA JEST W STAWCE

Polecane posty

Gość gosc

przechodziły kilka różnych testów i ostatecznie wyłoniono bodajże 18 zawodniczek w tym nasza 26 letnia Gosia Rdest

w Sobote pierwszy wyścig o 16:05 a wcześniej o 11:50 kwalifikacje, w piątek są dwa treningi

u nas transmituje eleven sports i ponoć tvp

https://wseries.com/w-hub/where-to-watch/

Gość gosc

zawodniczki

https://wseries.com/drivers/

1 minutę temu, Gość gosc napisał:

przechodziły kilka różnych testów i ostatecznie wyłoniono bodajże 18 zawodniczek w tym nasza 26 letnia Gosia Rdest

w Sobote pierwszy wyścig o 16:05 a wcześniej o 11:50 kwalifikacje, w piątek są dwa treningi

u nas transmituje eleven sports i ponoć tvp

W ŻYCIU. JA NIE WIEM PO CO W OGÓLE BABY PCHAJĄ SIĘ DO MĘSKICH SPORTÓW I TO JESZCZE WYŚCIGI A CO BĘDZIE JAK KTÓRAŚ CIOTE DOSTANIE I SPOWODUJE WYPADEK PRZEZ TO

Gość janusz

przechodzily testy? hheheh pewnie w lozku?

6 minut temu, Gość gosc napisał:

zawodniczki

PEWNIE BĘDZIE TAK JAK Z PIŁKĄ NOŻNĄ KOBIET EMOCJE JAK NA GRZYBACH

NO MOŻE DOPÓKI KTÓRAŚ SIĘ NIE ROZJEEBIE A ZNAJĄC ROZUM BAB TO TAM CIĄGLE BĘDĄ WYPADKI

Gość gosc
2 minuty temu, man on the mоon napisał:

W ŻYCIU. JA NIE WIEM PO CO W OGÓLE BABY PCHAJĄ SIĘ DO MĘSKICH SPORTÓW I TO JESZCZE WYŚCIGI A CO BĘDZIE JAK KTÓRAŚ CIOTE DOSTANIE I SPOWODUJE WYPADEK PRZEZ TO

no ale to jest specjalna seria tylko dla kobiet WOMAN SERIES, od tego roku pierwszy sezon, ale ledwo 5 czy 6 wyścigów, no ale F1 też startowała od 4 czy 5 wyścigów w sezonie, jak będzie zainteresowanie W-Series to będą zwiększać ilość wyścigów w sezonie

ja se chociaż jeden wyścig obejrze, zobacze co one tam nawywijają hehe

37 minut temu, Gość gosc napisał:

no ale to jest specjalna seria tylko dla kobiet WOMAN SERIES, od tego roku pierwszy sezon, ale ledwo 5 czy 6 wyścigów, no ale F1 też startowała od 4 czy 5 wyścigów w sezonie, jak będzie zainteresowanie W-Series to będą zwiększać ilość wyścigów w sezonie

ja se chociaż jeden wyścig obejrze, zobacze co one tam nawywijają hehe

JA PIERRDOLE I ROBIĄ JAKIEŚ GOOWNA KTÓRYCH NIE DA SIĘ OGLĄDAĆ JAK TO CZY FORMUŁA E

ZAMIAST ZROBIĆ COŚ ŻEBY FORMUŁA 1 BYŁA TAK ATRAKCYJNA DO OGLĄDANIA I EMOCJONUJĄCA JAK KIEDYŚ