Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcelina98

Nas łączy tylko sex, ale on ma narzeczoną

Polecane posty

Miała być to relacja typu sexfriends. Wiedziałam od początku, że ma narzeczona. Lecz zaczęłam chyba coś do niego czuć. Te wszystkie spotkania, kwiaty, kolacje utwierdzają mnie w moi przekonaniu. Umawialiśmy się tylko na sex bez zobowiązań, ale jego gesty w moim kierunku coraz bardziej sprawiają, że się w nim zako...e. Powinnam to zakończyć czy wyznać mu co zaczynam do niego czuć. 

Gość Simon Mol

Najwyzej bedzie mial dwie narzeczone  😄

Gość Mati

Jeśli ten układ  Ci się podoba to kontynuuj go . Korzystaj z tego co możesz , zobaczysz czego on naprawdę będzie chciał.

Gość przegość

Powinnaś zrozumieć że podczas seksu, a zwłaszcza udanego wydziela się oksytocyna, tzw hormon przywiązania. Wydziela się on również podczas laktacji i to dzięki niemu kobiety nie odrzucają dzieci, oraz przywiązują sięndomdawców orgazmów. To co czujesz, to namiętność. Z miłością to jeszcze nie ma wiele wspólnego. Bo miłość to uczucie dojrzałe i nie ma nic wspólnego z seksem. I tak powinnaś na to popatrzeć, a potem jeszcze raz się zastanowić. Bo zapewniam cię, jeśli teraz zaczniesz chodzić do łóżka z innym, to poczujesz dokładnie to samo.

Gość Gość Mati

Marcelina jeśli chcesz to możemy o tym porozmawiać ? skąd jesteś ? 🙂

Gość Nika

serio jestes rocznik 98 i jestes juz tak puszczalska??? cos starsznego, pamietaj ze karma wraca i kiedys Ciebie facet bedzie zdradzał

Gość Gościuwa

Faceci się dzielą na dwa typy. 

Taki, który w jednej kobiecie umie pogodzić żonę, matkę,królową w życiu i dziw ę w nocy, którą pieprzy i takich, który z żoną się kocha, a z kochanką pierpoli. Nie umie pogodzić 2w1. 

Faceci doskonale umieją oddzielić sbabyod uczuć, nie rozczulają się jak baby. I całkiem możliwe, że kopnie Cię jak dowie się o Twoich emocjach. Może być opcja, że jest dojrzały emocjonalnie i nie układa mu się w związku, uczuciw Będzie szukał gdzieś indziej. Ale to jest zaledwie 12% zdradzających facetów. 

Też mam romans z żonatym, ale u nas są jasno określone zasady. To co czujesz to pewnie chwilowa fascynacja, odetnij się od uczuć, bo to może. się. źle skończyć.