Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdfsd

uczucie a dystans fizyczny

Polecane posty

Gość sdfsdfsd

Czy często się zdarza, że facet, który kocha swoją kobietę (ale kocha , nie chodzi mi o panienkę na raz lub partnerkę  z rozsądku) to mimo, że ją kocha, jest oziębły w sposób taki, że trzyma dystans fizyczny np. nie obejmuje, nie przepada za przytulaniem, trzymaniem za rękę etc. Czy jest możliwe, że meżczyzna, który kocha swoją partnerkę, ma jakieś uprzedzenia i mimo uczucia, boi się lubi może nie lubić kontaktu bliskiego (pomijajac oczywiście normalny seks, który występuje). Czy facet oziębły lub taki , który raczej nie przepada za przytulaniem, obejmowaniem etc. może sie zmienić  i stać się bardziej przytulaśny, jeżeli pokocha kobietę ? Czy to jest tak, żę taki zimny typ się nie zmienia ? 

Gość Kimikimi
6 minut temu, Gość sdfsdfsd napisał:

Czy często się zdarza, że facet, który kocha swoją kobietę (ale kocha , nie chodzi mi o panienkę na raz lub partnerkę  z rozsądku) to mimo, że ją kocha, jest oziębły w sposób taki, że trzyma dystans fizyczny np. nie obejmuje, nie przepada za przytulaniem, trzymaniem za rękę etc. Czy jest możliwe, że meżczyzna, który kocha swoją partnerkę, ma jakieś uprzedzenia i mimo uczucia, boi się lubi może nie lubić kontaktu bliskiego (pomijajac oczywiście normalny seks, który występuje). Czy facet oziębły lub taki , który raczej nie przepada za przytulaniem, obejmowaniem etc. może sie zmienić  i stać się bardziej przytulaśny, jeżeli pokocha kobietę ? Czy to jest tak, żę taki zimny typ się nie zmienia ? 

Miłość wszystko zmienia.Nawet serce z lodu stopnieje gdy się kogoś kocha.Autorze piszesz piękne rzeczy.A wiesz dobrze to po prostu magia.Takich słow jeszcze nie przeczytałam nigdy.Czy Ty masz zranione serce?Rozstaleś się z kimś  nie dawno?

Gość Zpaznokcilakier

Może być tak,że  nie umie wyrazić ciepłych uczuć w tym i bliskosci, która polega przecież na milym słowie,ale przede wszystkim na dotyku. Na głaskaniu, caluskach, przytulaskach , na delikatnym poklepywaniu. Trzeba by być bardzo dostępnym emocjonalnie żeby tak wlasnie robić. To jest bardzo fajne. A kiedy się człowiek zakocha, to by te drugą bliska sercu osobę, głaskał i dotykał do końca świata. To się faktycznie może zmienić - przejście z krainy lodu na wybrzeże słońca :))

Gość Mila

Mam takiego w domu. To taki typ co sam od siebie nie przytuli ☹️ a mnie bardzo tego brakuje.Sex jest.Po prostu nie umie tego okazać bo to nie jest facet romantyczny.Oni nie mają potrzeby okazywania emocji.Nawet jak mówię przytul mnie .. a tobie co?? No cóż trudno się mówi ☹️

Gość Mila

Aha tego nie zmienisz próbowałam .Oni już tak maja. Nie umia okazać i się nie naucza więc tego nie okażą.

16 godzin temu, Gość sdfsdfsd napisał:

Ojeju zazdroszcze Ci. Jemu na Tobie zależy. On lubi to napięcie między wami może poczeka do ślubu. 😮

Gość Gosc
10 godzin temu, Gość Mila napisał:

Mam takiego w domu. To taki typ co sam od siebie nie przytuli ☹️ a mnie bardzo tego brakuje.Sex jest.Po prostu nie umie tego okazać bo to nie jest facet romantyczny.Oni nie mają potrzeby okazywania emocji.Nawet jak mówię przytul mnie .. a tobie co?? No cóż trudno się mówi ☹️

Nie prawda. Nie wszyscy tacy są. Ty na takiego trafiłaś.

Gość Gosc
16 godzin temu, Gość Kimikimi napisał:

Miłość wszystko zmienia.Nawet serce z lodu stopnieje gdy się kogoś kocha.Autorze piszesz piękne rzeczy.A wiesz dobrze to po prostu magia.Takich słow jeszcze nie przeczytałam nigdy.Czy Ty masz zranione serce?Rozstaleś się z kimś  nie dawno?

Gdzie ty tu widzisz piekne rzeczy i milosc?  Ktos jest zimny, po prostu zimny i oschly.