Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszka98

Uwiódł mnie szef

Polecane posty

Od pewnego czasu pracuje w pewnej firmie. Jestem tylko ja i on. Na początku trochę mnie denerwował. Musiałam się przecież wszystkiego nauczyć więc zadawałam mu pytania a on nie chciał odpowiadać i w ogóle dziwnie się zachowywał. Ale z czasem ciągle  zaczął mówić mi że jestem piękna, w jego typie, śliczna... Pewnego razu powiedział że mam piękne oczy, potem że usta, ciągle mówił że jestem ładnie ubrana. Przyłapałam go jak patrzył się na mnie jak stałam kiedyś tyłem do niego. Spytałam dlaczego a on powiedział że tak mu się podobam że nie może o ode oderwać wzroku. Czasem było tak że ciągle na mnie zerkał i aż przygryzał wargę. Gdy siedziałam przy biurku dochodził i dotykał mojej szyi i pleców. Myślałam że to wszystko żarty, tak naprawdę nie wiedziałam o co mu chodzi. Pewnego dnia miałam zostać w pracy a on już musiał iść. Siedziałam a on powiedział:,, to ja idę, cześć'' i nachylił się nade mną i pocałował w usta. Nie wiedziałam co się stało i zaczęłam się śmiać. A on zrobił to samo co wcześniej. Os następnego dnia już zawsze było buzi na przywitanie i nie tylko na przywitanie. Potem zaczął mi wsuwać rękę pod bluzkę, całować po szyji a potem dotykać wiecie gdzie. Potem przenieśliśmy się na biurko... On zawsze wie jak mnie dotknąć i pocałować żebym uległa. Ale oczywiście... jest żonaty. Kiedy pytałam,, a żona'' on odpowiadał,, a co tam żona''. On mnie po prostu uwiódł. Zakochałam się. To jest silniejsze ode mnie. On też powiedział że mnie kocha ale ja nie jestem głupia... Może bawi się moimi uczuciami. Ostatnio zapytał jak długo to pociągniemy. Za parę miesięcy kończę tam pracować i pewnie wtedy będzie miał mnie w nosie. I już się nie spotkamy.  A ja oczywiście nadal będę zakochana i będę tęsknić. Do tego wszystkiego dzieli nas duża różnica wieku. Powiedzcie co robić. Liczę na szczere odpowiedzi 

Gość gość

Dzieci pewnie też ma? Może to ten co próbował mnie ale się nie dałam haha

Gość mario

baby to słabe istoty jednak, może większe desperatki i dlatego pakują się zawsze w jakieś gòwno

Gość Gość

Uwiódł? A co to znaczy uwiódł?

Gość gość
2 minuty temu, Gość mario napisał:

baby to słabe istoty jednak, może większe desperatki i dlatego pakują się zawsze w jakieś gòwno

To facet może mieć problem, tym bardziej że szef. Pewnie jakiś psychopatyczny manipulant. Żeby miała oleju w łowie trochę mogłaby odwrócić karty. Ale takie typy zrobią wszystko by ją zniszczyć.

Gość Gość

"On zawsze wie jak mnie dotknąć i pocałować żebym uległa." - to ty jakaś automata do je/bania jesteś? Wystarczy złapać cie za cycka i już ci sie nogi rozjeżdżają? Złapać za pipe i już druta ciągasz?

Pogratulować moralności i przyzwoitości - tylko nie szczekać mi tu że to wszystko jego wina!!! Jak ... nie da - to pies nie weźmie!!!

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

"On zawsze wie jak mnie dotknąć i pocałować żebym uległa." - to ty jakaś automata do je/bania jesteś? Wystarczy złapać cie za cycka i już ci sie nogi rozjeżdżają? Złapać za pipe i już druta ciągasz?

Pogratulować moralności i przyzwoitości - tylko nie szczekać mi tu że to wszystko jego wina!!! Jak ... nie da - to pies nie weźmie!!!

On też odpowiada za swoje czyny, skończ pier dolić, 

Gość misja zero
20 minut temu, Gość Gość napisał:

Uwiódł? A co to znaczy uwiódł?

autorka to tępa szm/ata, tyle

Gość ludożer
18 minut temu, Gość gość napisał:

To facet może mieć problem, tym bardziej że szef. Pewnie jakiś psychopatyczny manipulant. Żeby miała oleju w łowie trochę mogłaby odwrócić karty. Ale takie typy zrobią wszystko by ją zniszczyć.

dała mu się macać zamiast dać w pysk, darmowa kur/wa z niej

Gość gość

Jeśli chodzi o ocenę moralną to on i tak wypada gorzej bo rodzine ma. A ty ciołku nie żyjesz w średniowieczu (wiem że taki typ jak ty wolałby i nawet nadaje się i powienien) i kazdy ponosi konsekwencję sowich czynów, wyobraź sobie nawet facet (skrvl), co raczej powinno być oczywiste, 

Gość gość
2 minuty temu, Gość ludożer napisał:

dała mu się macać zamiast dać w pysk, darmowa kur/wa z niej

cio to jak tak dalej będziesz myślał że możesz wszystko nie myśląc to się możesz kiedyś za bardzo pomylić, myślisz że konsekwencje ominął. Kazdy powiniemn myśleć nie tylko ona je bany incelu.

Gość gość
4 minuty temu, lonelyman napisał:

On Cię nie uwiódł. To Ty uległaś .

on tylko zdradził swoją rodzinę, to w sumie nic, racja

26 minut temu, Gość gość napisał:

A to on żonaty? . Niedoczytałem tego. No to kiepsko .

Gość Gosc
29 minut temu, Gość gość napisał:

Wow wielkie halo. Nie pierwszy i nie ostatni raz. Takie oblesne typy.

Gość Gość

Moim. Zdaniem za jakiś czas gdy na Twoje miejsce przyjdzie inna.... także ja uwiedzie.  Jeśli  jesteś wolna to traktuj to jak przygodę,  jeśli masz meza .... to już sama wiesz kim jesteś 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Moim. Zdaniem za jakiś czas gdy na Twoje miejsce przyjdzie inna.... także ja uwiedzie.  Jeśli  jesteś wolna to traktuj to jak przygodę,  jeśli masz meza .... to już sama wiesz kim jesteś 

Kim on jest? Przestańcie być jednostronni bo rzygam tym, sam enie do je by chyba tu sa bez zasad

Gość 😀😀😀
7 minut temu, Niegrzeczna napisał:

Sama wpadła w sidła, które on zastawił. Romans jakich wiele, znudzonego faceta na stanowisku w krawacie. Ile tu było takich historii, łez i złamanych serc. Widzę i wyobrażam sobie, że jesteś bardzo młoda i naiwna. Dam Ci radę =Wycofaj się bo prócz romansu nic z tego nie będzie😎

On i tak wróci do żony. Ty zostaniesz ze złamanym sercem, butelką wina, brakiem wiary w facetów i depresją😴

M.A.D., przeczytaj jej cyferki przy nicku. To dziecko ma 21 lat lub jeszcze 20.Pewnie jej 1sza praca, moze praktyki jakies ze studiów. Cala reszta tak jak napisałaś. 

Gość autor tematu

haha ale was wkręciłem znów  xD  beka z was