Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda

Pomocy

Polecane posty

Gość Magda

Witam moj maz ma przyjaciela znaja sie od dziecka  podobno sa jak bracia , ale juz na poczatku naszego zwiazku cos mi w nich nie pasowalo . Na wszystkich spotkaniach gdy sa juz podchmieleni  bardzo czesto sie dotykaja to za reke ,to za kolano zaczynaja sie coraz czesciej przytulac. Z opowiesci wiem ze po grubych imprezach spali razem w jednym lozku. Jakis czas temu na imprezie  byli sami w domu goscie byli na zewnatrz bardzo dlugo nie wychodzili, wiec weszlam sprawdzic czy wszystko ok  i wtedy mnie zamurowalo , gdy weszlam byli w pol mroku    bardzo sie zmieszali jeden siedzial na fotelu a  moj maz  szybko sie odsunal i trzymal sie za rozporek ipo czym stwierdzil ze on musi pilnie isc do toalety. Czy  dwoje przyjaciol tak sie powinno zachowywac ?   Pomalu zaczynam popadac w paranoje dodam tylko ze zycie seksualne   istnialo dopoki widywalismy sie raz na dwa tygodnie . Od dluzszego czasu partner preferuje prace reczne  gdy sie nie upomne to wogole mnie nie dotyka  zadnych czulosci w lozku, gdy dochodzi do sexu max 2 minuty i koniec 

Gość Gosc

Gej.

Gość obserwator

B. wymyślił historie o sobie i o Starszym . B. ma chłopiec fantazje gejowskie.