Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrykf2

Co byście powiedzieli gdyby kobieta zaproponowała Wam taki seks?

Polecane posty

Na jednym z portali erotycznych taka po 40-stce napisała, że mógłbym ją przelecieć, ale chciała by potem wsadzić mi dildo. Druga atrakcyjna koło 30-stki pytała mnie czy miałem już sztucznego ...a w tyłku. Napisała, że nie jest facetem, ale lubi to uczucie dominacji, a potem w nagrodę ja bym mógł ją wyruchać. Niestety nie mogę ich zablokować, a nawet nie mam jak im odpisać, bo normalnie po takich wiadomościach nie był bym miły. Jestem prawdziwym facetem 100% hetero co nie powinno pozostawiać żadnych wątpliwości, a nie jakimś zniewieściałym typkiem co pozwolił by się posuwać kobietom. Wiem jedno. Jak jedna tak i druga zrobiły by mi loda. Przeleciał bym je dobrze w różnych pozycjach, a na koniec zwalił bym sobie konia i spuścił bym im się na twarz z zadowoleniem.

Gość gosc

Odpisz, że nie kręcą cię takie zabawy i tyle. I poczekaj na złapanie kontaktu z taką, co nie chce wkładać facetowi nic w tyłek skoro cię to nie kręci.

Gość dziles

Od razu mowie,ze nie jestem zadnym pedalem. Co do tej propozycji-ja akurat lubie jak kobieta mnie posuwa strapem i pociaga do siebie ,trzymajac mnie za jaja.Tyle ze WYLACZNIE kobieta. ishows@o2.pl

Zdarzają się wyjątki ale to dosyć dziwne upodobanie. Ja uważam że to facet powinien dominować i czerpać przyjemność z seksu a wtedy przy okazji kobieta.

Gość Zwnek

Jestescie gejami i stad w was ten lekni agrwsja i asekuracja ze na pewno nie jestescie. Otoz podswiadomosc swoje wie. Chcecie w dupke i juz

Mnie tylko kobiety przyciągają. Dla mnie liczy się tylko cipka i wszystko co z nią związane. Z facetem to najwyżej mogę sobie rękę podać.

A tak jak te dwie do mnie napisały to mogły napisać w ten sposób do każdego. To nie ma żadnego związku.

Gość gość

Ru/cha/nie straponem jest rzeczą rozkoszną i każdy kto tego spróbował doskonale o tym wie. Wielu facetów, nawet tu na forum, szuka kobiety lubiącej taką zabawę, a takich kobiet jest niewielki procent, może nawet promil w całej populacji. Nie wiem jakie musiałeś mieć szczęście, albo z iloma kobietami świrowałeś ze trafiły się aż dwie, które to lubią. Podaj namiary, bo nawet w agencji niewiele pań chce to robić, a jak chce to wymaga za to kosmicznych pieniędzy, kilka-kilkanaście razy większych niż za normalny se/x.

Trafiasz na skarby, mało która babeczka jest na tyle otwarta by to zrobić, a taka która robi to z własnej inicjatywy i z przyjemnością, to już w ogóle gatunek ginący i ze świecą takiej szukać.

KAsia00

31

Kraj

Podlaskie

Miasto

Białystok

Wzrost

Od 1,60 do 1,69

Typu budowy

Przeciętny

Status związku

Wolny

Kolor włosów

Czerwone

Kolor oczu

Zielone

Gość gość
25 minut temu, sabaryta napisał:

Strapon w dupie nie oznacza , że jesteś gejem

...pod warunkiem, że nie założył go twój kolega 😉

Cały czas mowa o kobiecie -- chętnie udostępnię  kobiecie  moją ciasną dziurkę

Gość Gość
11 minut temu, sabaryta napisał:

Cały czas mowa o kobiecie -- chętnie udostępnię  kobiecie  moją ciasną dziurkę

Od dawna szukasz penetrującej? Ja już kilka lat i nic, jedynie komerycjnie dało radę 🤑 nie wiem czy ja mam ku#wa pecha czy takie kobiety to jak ktoś wcześniej pisał promil społeczeństwa

Gość gość

Każdy by chciał, żaden się nie przyzna.

Dnia 6.05.2019 o 19:09, Gość gość napisał:

Każdy by chciał, żaden się nie przyzna.

Mężczyźni tego oczekują , a kobietom brak odwagi

Gość Gość
Przed chwilą, sabaryta napisał:

Mężczyźni tego oczekują , a kobietom brak odwagi

No to kaź sobie w kichę stolcową toto załadować, pamiętaj o lewatywie bo możesz się skitrać :DD