Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość MHF

Czy taka desperacja że każdy musi mieć kogoś

Polecane posty

Gość Gość MHF

bo się boi przyznać,że nie ma brania, albo szczęścia czy to nie jest trochę podobne do kobiety która błysnęła za wszystkie pieniądze jakimś ciuchem a potem powiedziała dzieciom,że niestety muszą nieco mniej jeść.

Gość Madka

To chyba były moje dzieci.

Gość palec do palca

Noo nie mieć brania i być nieszczęśliwym to marna perspektywa. Ale i tak się zdarza. Nigdy nie wiadomo co komu pisane i kto będzie w akcie desperacji. Ale żeby błyszczeć ,to trzeba by mieć ..hmm..aurę , ładne wnętrze i nie chodzi tu o przedpokój . Ciuch jak ciuch ,jeden ciuch za gruba bańkę wiosny w sercu nie uczyni, może w kroczu , na chwilę jedynie. 

Gość Gość MHF

No właśnie a czy takie myślenie,że przeskoczysz taki brak brania to nie jest trochę chęć błyszczenia ciuchem za wszelką cenę.Tak samo czyimś kosztem kogoś może to być, choćby kogoś kto bardziej by do kogoś pasował, albo tej osoby wykopanej w związek nie dla siebie.Nie mówiąc o niezbyt szczęśliwych dzieciach.

Gość Ona D
4 minuty temu, Gość Gość MHF napisał:

No właśnie a czy takie myślenie,że przeskoczysz taki brak brania to nie jest trochę chęć błyszczenia ciuchem za wszelką cenę.Tak samo czyimś kosztem kogoś może to być, choćby kogoś kto bardziej by do kogoś pasował, albo tej osoby wykopanej w związek nie dla siebie.Nie mówiąc o niezbyt szczęśliwych dzieciach.

Ja mam branie..faceci się kręcą.. A mi nie zależy.. po nieudanych związkach wolę być sama..nie potrafię teraz komuś zaufac

Gość Gość MHF

Nie ma darmowych obiadów, jest jakiś deficyt to ktoś musi go pokryć.