Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Dlaczego przecietniary śmieją się z innych a same z trudem znalazly chlopaka i to nie zadne ciacho a nawwt nie wiedza jak to jest mieć zainteresowanie wśród płci przeciwnej

Polecane posty

Gość Gosc

Jw

Gość ooo

Znam to. Śmieją się za moimi plecami, poklepują pocieszająco po plecach i mówią "nie szukaj miłości, sama przyjdzie", "masz jeszcze czas", a jak patrzę na tych ich pożal się Boże facetów to aż mnie wewnętrznie ze śmiechu skręca. No ale nie powiem jednej z drugą że takich odpadów to bym nie wzięła nawet za darmo.

Mówią: ja też się naczekałam długo, ale się trafił.

Mam ochotę powiedzieć: no i co? spotkała troglodytka troglodytę. Bawcie się dobrze w swoim sosie, mielizny umysłowe. 

Ale to na mnie patrzą z wyższością i współczuciem, bo singielka. 

Dziękuję, postoję, wolę sobie dobry film obejrzeć.

Gość zakochany julek
2 godziny temu, Gość ooo napisał:

Znam to. Śmieją się za moimi plecami, poklepują pocieszająco po plecach i mówią "nie szukaj miłości, sama przyjdzie", "masz jeszcze czas", a jak patrzę na tych ich pożal się Boże facetów to aż mnie wewnętrznie ze śmiechu skręca. No ale nie powiem jednej z drugą że takich odpadów to bym nie wzięła nawet za darmo.

Mam ochotę powiedzieć: no i co? spotkała troglodytka troglodytę. Bawcie się dobrze w swoim sosie, mielizny umysłowe. 

Może im się podobają. Nie wywyższaj się pannico, bo zawsze będziesz panna. Sama spróbuj coś od siebie dać i zobacz jakie to fajne.:classic_love:

Gość palec do palca

Różnie się w życiu układa. Ale jeśli pycha przez Ciebie przemawia i gardzisz innymi, to nie dziw się, że nikogo nie znajdujesz albo ,że nikt na Ciebie " nie trafia ".  Odrobina pokory jeszcze nikomu nie zaszkodziła. 

Gość Yok

No widzisz, jakoś ciebie te "ciacha" też nie chcą.

Gość Gubu
9 godzin temu, Gość ooo napisał:

Wiem jacy faceci mnie zaczepiaja sa to przewaznie panowie 8/10 lub wiecej, wiec nie bede zanizac poprzeczki bo zasługuje na takiego tymbardziej jezeli wiem ze oni zwracają na mnie uwagę. 

2 godziny temu, Gość palec do palca napisał:

Różnie się w życiu układa. Ale jeśli pycha przez Ciebie przemawia i gardzisz innymi, to nie dziw się, że nikogo nie znajdujesz albo ,że nikt na Ciebie " nie trafia ".  Odrobina pokory jeszcze nikomu nie zaszkodziła. 

To dlaczego te ktore mają parteranera nie sa pokorne i pyszne co do innych o same sie wywyzszaja? To działa w obie strony przecież, a później cjodza takie i pouczaja inne bo one myślą ze jak maja faceta to są święte i zawsze maja rację? To niech sie ciesza tym ze kogos maja bo pewnie nie mialy zadnego brania ale ktoś łaskawie je przygarnal.

12 godzin temu, Gość Gosc napisał: