Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...

Dlaczego kobiety nie akceptują przeciętnych i brzydkich nawet jako kolegów?

Polecane posty

Gość ...

Dlaczego tak jest?

Gość Kiss

Moze dlatego, ze wiekszosc brzydkich, biednych i niezaradnych kolesi uwaza, ze mimo tego jest super partia dla slicznej, zaradnej i mlodszej kobiety?

Po prostu nie lubimy tego.

Gość Kobieta
10 minut temu, Gość Kiss napisał:

Moze dlatego, ze wiekszosc brzydkich, biednych i niezaradnych kolesi uwaza, ze mimo tego jest super partia dla slicznej, zaradnej i mlodszej kobiety?

Dokładnie, zgadza sie. 

Gość dlczego tak jest

dalczego faceci nie akceptuja przecietnych i brzydkich kobiet nawet jako kolezanki?

Mam przyjaciela który jest miły fajny sympatyczny lecz uroda nie zbyt. Ale czy to jest ważne chyba nie

Gość Olive Oyl

Brednie jakieś. Za kolegę nie może robić tylko ktoś w kim się kochamy. Tyle w temacie. 

Gość Gość

Pytanie z tezą = prowo. 

20 minut temu, Gość Olive Oyl napisał:

Brednie jakieś. Za kolegę nie może robić tylko ktoś w kim się kochamy. Tyle w temacie. 

Głupota ja mam dużo kolegów z którymi spotykamy się to nie oznacza że muszę być zakochana

Gość Olive Oyl
11 minut temu, Aneczka9999 napisał:

Głupota ja mam dużo kolegów z którymi spotykamy się to nie oznacza że muszę być zakochana

Ty chyba nie zrozumiałaś. Napisałam że mozna miec wielu ale nie tego do którego cos czujesz. KPW?

Gość ...
10 godzin temu, Gość dlczego tak jest napisał:

dalczego faceci nie akceptuja przecietnych i brzydkich kobiet nawet jako kolezanki?

Akceptujemy. Przynajmniej ja.

11 godzin temu, Gość Kiss napisał:

Ja nie jestem brzydki (choć przystojny też nie), biedny ani niezaradny, nie uważam się za "super partię", ale raczej za normalną osobę, która po prostu chce mieć znajomych i dziewczynę. Ale co ma jedno do drugiego? Nie każdy brzydal będzie od razu was podrywał, a jeśli będzie zbyt nachalny, to po prostu można zerwać znajomość. A wy nawet nie zaczynacie znajomości, nie chcecie się zaprzyjaźnić z brzydkimi, nawet jeśli byliby dobrymi kolegami.

8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Pytanie z tezą = prowo. 

Żadne prowo.