Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyjęta z kontekstu

Mieszkalibyście w małym miasteczku w którym nie ma kina, teatru czy mcdonald's

Polecane posty

Gość Wyjęta z kontekstu

O galerii handlowej nie wspominając? 

Gość Burattino

Nigdy w życiu 

Gość Gość

No ja w moim kina nie mam teatru też nie . Mc co prawda jest ale np galerii nie ma. To znaczy jest ,,galeria" tak się to nazywa ale sklepy które tam są to Lidl jakas drogeria dwa sklepy z ciuchami randomowych marek, pepco, sklep z butami i to w sumie tyle. Do większej galerii czy do kina dojeżdżam do większego miasta ale autem jest to maks 25 minut. I szczerze mi pasuje znam miasto na pamięć łatwo się wszędzie dostać dużo parków, rynek kawiarnie itp żyje tu i mam się dobrze nie wiem czy chciałabym mieszkać np w  Warszawie czy Krakowie 

Gość Wyjęta z kontekstu
11 minut temu, Gość Gość napisał:

No ja w moim kina nie mam teatru też nie . Mc co prawda jest ale np galerii nie ma. To znaczy jest ,,galeria" tak się to nazywa ale sklepy które tam są to Lidl jakas drogeria dwa sklepy z ciuchami randomowych marek, pepco, sklep z butami i to w sumie tyle. Do większej galerii czy do kina dojeżdżam do większego miasta ale autem jest to maks 25 minut. I szczerze mi pasuje znam miasto na pamięć łatwo się wszędzie dostać dużo parków, rynek kawiarnie itp żyje tu i mam się dobrze nie wiem czy chciałabym mieszkać np w  Warszawie czy Krakowie 

A w Opolu chciałabyś mieszkać? W Opolu są 3 duże galerie handlowe są 3 mcdonald'sy w CH Solaris Center jest multipleks kinowy, są 3 teatry, filharmonia, Zoo oraz uczelnie wyższe itd 

Gość Burattino
1 minutę temu, Gość Wyjęta z kontekstu napisał:

A w Opolu chciałabyś mieszkać? W Opolu są 3 duże galerie handlowe są 3 mcdonald'sy w CH Solaris Center jest multipleks kinowy, są 3 teatry, filharmonia, Zoo oraz uczelnie wyższe itd 

W Opolu owszem 🙂

Gość Namysłów wojew opolsk 128
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Bardzo chętnie zwłaszcza nad morzem 😙

Np w Karzowicach bądź Ustce? 

Gość gosc

Moje miasto jest duże, ponad 40 tyś a niema maca

Gość gosc
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

Bardzo chętnie zwłaszcza nad morzem 😙

Byś sobie babe w końcu znalazł nygusie. Ile ja mam czekać na wnuki?

2 minuty temu, Leżaczek napisał:

2 minuty temu, Gość Namysłów wojew opolsk 128 napisał: Np w Karzowicach bądź Ustce?  X nawet w tym Namysłów patrzyłem nieruchomości bardzo tanie mieszkania, mi tylko potrzebny jakiś inpost w zasadzie, hipermarket do jedzenia i wszystko 

W Namysłowie akurat jest bardzo dużo supermarketów tj 2 Biedronki, Lidl, Tesco, Kaufland, intermarche, Bricomarche, dino, Polomarket, Delikatesy Centrum, z Namysłowa bezpośrednio pociągiem  do Wrocławia w godzinę można dojechać i z Namysłowa jeżdżą co godzinę autobusy do Opola 

Gość klemon
5 minut temu, Leżaczek napisał:

2 minuty temu, Gość Namysłów wojew opolsk 128 napisał: Np w Karzowicach bądź Ustce?  X nawet w tym Namysłów patrzyłem nieruchomości bardzo tanie mieszkania, mi tylko potrzebny jakiś inpost w zasadzie, hipermarket do jedzenia i wszystko 

Cześć, ty też mieszkasz jak ja z rodzicami?

Gość Wwa

Ja jestem z Warszawy i nie wyobrażam sobie mieszkać w jakiejś dziurze bez kin muzeów teatrów opery czy fajnych knajp i klubów, albo co gorsza jeszcze w takich miejscach gdzie z widzenia ludzi się zna, dramat bez rozwoju i ambicji na przyszłość.

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Namysłów wojew opolsk 128 napisał:

W Namysłowie akurat jest bardzo dużo supermarketów tj 2 Biedronki, Lidl, Tesco, Kaufland, intermarche, Bricomarche, dino, Polomarket, Delikatesy Centrum, z Namysłowa bezpośrednio pociągiem  do Wrocławia w godzinę można dojechać i z Namysłowa jeżdżą co godzinę autobusy do Opola 

JAK TAM MELEPETO Z NAMYSŁOWA. STRACIŁEŚ JUŻ PRAWICTWO?😎😎🤣

Leżaczek w Namysłowie jest dom kultury, biblioteka publiczna, są restauracje, jest basen, sauna, solarium, szpital dwie mini galerie handlowe, sa kawiarnie, stacje benzynowe banki, pizzerie, jest siłownia, fitness kręgielnia, klub muzyczny, korty tenisowe,stadion, a chcąc jechać do dużej galerii handlowej, czy kina ewentualnie do teatru to wsiadasz w samochód, pociąg lub autobus i w godzinę jesteś w kinie teatrze czy galerii w Opolu bądź we Wrocławiu 

6 minut temu, Gość Wwa napisał:

Ja jestem z Warszawy i nie wyobrażam sobie mieszkać w jakiejś dziurze bez kin muzeów teatrów opery czy fajnych knajp i klubów, albo co gorsza jeszcze w takich miejscach gdzie z widzenia ludzi się zna, dramat bez rozwoju i ambicji na przyszłość

A w Opolu mógłbyś mieszkać, Opole to miasto wojewódzkie i w Opolu są 3 duże galerie handlowe, w Opolu są 3 kina w tym multipleks kinowy, są 3 teatry, filharmonia, amfiteatr, galerie sztuki, muzea, zoo, lodowisko 3 stadiony, 3 baseny 20 Fitnessów i siłowni hala widowiskowo sportowa itd 

Gość klemon
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

7 minut temu, Gość klemon napisał: Cześć, ty też mieszkasz jak ja z rodzicami? X też 😗

Tylko ja mam 31 lat, nie stać mnie na mieszkanie :(

11 minut temu, Gość Wwa napisał:

Ja jestem z Warszawy i nie wyobrażam sobie mieszkać w jakiejś dziurze bez kin muzeów teatrów opery czy fajnych knajp i klubów, albo co gorsza jeszcze w takich miejscach gdzie z widzenia ludzi się zna, dramat bez rozwoju i ambicji na przyszłość.

W Opolu jest kilka fajnych dyskotek i klubów, jest centrum wystawienniczo kongresowe, park naukowo technologiczny, kilka muzeów, dobre knajpy, 20 km od Opola jest Jurapark krasiejów (park z dinozaurami) wraz z muzeum ewolucji człowieka, muzeum ziemi, nowoczesnym oceanarium i 15 km od Opola są duże jeziora, a w Opolu też można się pokąpać bo są kamionki po dawnych wyrobiskach z wodą, Opole ma 128 tysięcy mieszkańców więc jest tam anonimowosc i ludzie tam się nie znają 

Gość Do leżaczka pisze
4 minuty temu, Gość Namysłów wojew opolsk 128 napisał:

W Opolu jest kilka fajnych dyskotek i klubów, jest centrum wystawienniczo kongresowe, park naukowo technologiczny, kilka muzeów, dobre knajpy, 20 km od Opola jest Jurapark krasiejów (park z dinozaurami) wraz z muzeum ewolucji człowieka, muzeum ziemi, nowoczesnym oceanarium i 15 km od Opola są duże jeziora, a w Opolu też można się pokąpać bo są kamionki po dawnych wyrobiskach z wodą, Opole ma 128 tysięcy mieszkańców więc jest tam anonimowosc i ludzie tam się nie znają 

Gość Do leżaczka pisze
Przed chwilą, Gość Do leżaczka pisze napisał:

😄

😄

Gość Gość

Bardzo fajnie się mieszka w mieście powiatowym. Galerie handlowe są, mc donald jest, a teatr przyjeżdza. Można pojechać do teatru(50km) do dużego miasta. Przez teatr kilka razy w roku, mam mieszkać cały rok w spalinach i hałasie? Wśród tłumów ludzi? 

Gość Hmm
33 minuty temu, Gość Wwa napisał:

Mam watpliwosci czy sie tu urodziles bo brzmisz jak sloik

Gość Chhbv

Ja mieszkam w małym mieście i nie ma tu kina,teatru,mc Donalda i galeria handlowej.Po mi to