Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Robiliście to kiedyś z czarną dziewczyną?

Polecane posty

Gość Gość

To prawda że one są negatywnie nastawione do białych? O dziwo białe kobiety nie mają takiej awersji do czarnych facetów

Gość Jack

Hahaha, " moja " nie była negatywnie nastawiona.Poznałem ją we Frankfurcie n/M,  była studentką z Kamerunu,czarna jak noc,  jej ojciec jest tam jakimś vip-em.Ona 21 letnia studentka, ja 25 robol, mechanik w serwisie,mieszkaliśmy w tej samej kamienicy.Pomogłem jej obliczonej zakupami i tak się zaczęło, w łóżku byliśmy już na drugi dzień.Loda robiła koncertowo a praca jej cipki, tyłka i bioder w seksie na jeźdźca powinna być pokazywana na pokazach.Spotykaliśmy się przez 3 miesiące na seks,w weekendy pozwalaliśmy sobie na całonocne maratony.Niestety potem  moje przeniesienie do Hamburga i lipa.To była moja jedyna czarna dziewczyna, ale bardzo fajna i mega odważna w seksie, napewno nie negatywnie nastawiona do białych facetów.

Gość Zenuś

Ja waliłem ze 3 bambuski w Niemczech w burdelu i jak pisał przedmówca loda robiły koncertowo ! Walenie też pierwsza klasa, ten ruch bioder ... a mają najniższe ceny za numerek, niż Polki Rumunki i te inne gady ze wschodu z podniesionym nosem ...

Gość ggosc
7 godzin temu, Gość Jack napisał:

Hahaha, " moja " nie była negatywnie nastawiona.Poznałem ją we Frankfurcie n/M,  była studentką z Kamerunu,czarna jak noc,  jej ojciec jest tam jakimś vip-em.Ona 21 letnia studentka, ja 25 robol, mechanik w serwisie,mieszkaliśmy w tej samej kamienicy.Pomogłem jej obliczonej zakupami i tak się zaczęło, w łóżku byliśmy już na drugi dzień.Loda robiła koncertowo a praca jej cipki, tyłka i bioder w seksie na jeźdźca powinna być pokazywana na pokazach.Spotykaliśmy się przez 3 miesiące na seks,w weekendy pozwalaliśmy sobie na całonocne maratony.Niestety potem  moje przeniesienie do Hamburga i lipa.To była moja jedyna czarna dziewczyna, ale bardzo fajna i mega odważna w seksie, napewno nie negatywnie nastawiona do białych facetów.

tez miałem z 5 ale z 3 to miały wycięte łechtaczki:( choć generalnie gorące dziewczyny

Gość Adi 8585

No to dziwne, z własnych doświadczeń i z opowieści kolegów była padaka. Pracowałem w holandi, zspragnalem spróbować egzotyki, bo zawsze czarne kobiety mocno mnie jaraly i wypad na czerwona ulice, Murzynka z dość dużymi balonami, za które nie wolno było złapać, po każdej próbie słyszałem głośne i agresywne NAIN!!!!! Oral tylko w gumce i jeszcze trzymała go w husteczce, katastrofa. Dwie kolejne było to samo z drobnymi szczegółami, w pamięć utkwiło mi, kiedy jedna z murzynek wycierała mu miejsca na ciele husteczkami dla niemowlaków i po śmiesznym stosunku, miejsca w na jej ciele o które się przymusowo otarły o mnie tez wycierała, z relacji kolegów którzy próbowali inne murzynki, to samo. Później wziolem Azjatkę i sex dziki i zboczony. 

Zeby potwierdzić regule mieszkając w Krakowie, spotykałem się z Ariom z WKS po miesiącu doszło do kontaktu fizycznego i sex standardzik w gumce, loda nie było, nawet po proszeniu, nie pozwoliła nawet minety sobie zrobić, ani sutków ssać, lekkie pocałunki wchodziły tylko w grę, dotknięcie jej tylka skończyło się urwianiem znajomosci. Kolega w Niemczech tez spotykał się z Murzynka do czasu sexu i wyglądało to bardzo podobnie. Tak ze opowiesco o płomiennym sexie z czarno skóra, nie wierze 

Gość asdasd

tak i niczym sie nie rozni jak z biala