Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

danuta grytschuk

pytanie

Polecane posty

Gość Gosc
2 minuty temu, danuta grytschuk napisał:

proszę opowiedzieć szczerze czy druga kobieta w związku czy malzenstwie jest lepsza czy tylko inna...

Danutko nie szalej!!!☺

Gość .....

Nie jest lepsza

3 minuty temu, Gość ..... napisał:

Nie jest lepsza

wiec jest tylko inna..po co wiec zmieniać..to doświadczenie nabywa się..po rozstaniu i w drugim związku..dopiero..

Gość Gosc
5 minut temu, danuta grytschuk napisał:

wiec jest tylko inna..po co wiec zmieniać..to doświadczenie nabywa się..po rozstaniu i w drugim związku..dopiero..

Danutko nie wariuj!!!☺

Gość gość

Wydaje mi sie że to kwestia obydwu stron i wzajemnej akceptacji ale tez wzajemnego zaufania.

Naturalnie doświadczenie doświadczeniem... kazdy je wynośi z poprzednich związków 

4 minuty temu, Gość gość napisał:

Wydaje mi sie że to kwestia obydwu stron i wzajemnej akceptacji ale tez wzajemnego zaufania.

Naturalnie doświadczenie doświadczeniem... kazdy je wynośi z poprzednich związków 

moja znajoma miała 3 mężów i powiedziała najlepszy był pierwszy tylko do pracy jakiś nie chętny arystokrata ...prawdziwy nie tu nie ma przesady...nauczony od dziecka tylko służba...wiec nie radził sobie z życiem....a następni jak pracowity to narwaniec...a trzeci mieszanka tych dwóch......tez jedynak...służba...była...wiec żaden nie lepszy tylko inny...

Gość gość

Może myslała że do trzech razy sztuka. Teraz jest w związku  czy pozostaje jej samotnośc.

Niedyskretnie spytam w jakim jest wieku