Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja

Trzecie podejście do matury to wstyd?

Polecane posty

Gość Maja

Hej,

w tym roku trzeci raz podchodzę do matury z matematyki. Podwyższam wynik z poprzedniego roku, aby móc dostać się na studia.

Zastanawiam się, czy to nie jest wstyd kolejny raz podchodzić do tego samego egzaminu, udowadniając, że znowu nie jest się w stanie zdać go na porządany wynik. Chciałabym mieć 90%, w poprzednim roku napisałam na 67, a za pierwszym razem na 33.

Zapisałam się też na egzamin z rozszerzenia ale niewiele udało mi się na niego nauczyć i obawiam się, że napiszę go bardzo słabo.

Wyszło tak z powodu problemów w rodzinie oraz stresującej pracy, która mocno odbiła się na moim zdrowiu psychicznym 😞

Co sądzicie o moim zdawaniu matury? Chciałabym dalej rozwijać się na studiach (ekonomia, informatyka etc.). Mam pojutrze egzamin i bardzo się stresuję, że nie napiszę go na dobry wynik.

Gość www

idź do pracy  matura nic nie daje to tylko papierek

Gość Gosc

Niektorzy zdaja po 5lat z rzedu. Wstyd? Żaden wstyd.

Planowac nie ma co za wiele bo i tak zazwyczaj zycie podejmie decyzje za nas. 

Powodzenia na egzaminie

Gość Maja
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Niektorzy zdaja po 5lat z rzedu. Wstyd? Żaden wstyd.

Planowac nie ma co za wiele bo i tak zazwyczaj zycie podejmie decyzje za nas. 

Powodzenia na egzaminie

Dziękuję za słowa otuchy 🙂

Gość www

za 15 lat zdasz mature z matematyki to juz stara baba bedziesz czlowiek starzeje sie i umiera nie zyjesz wiecznie 

Gość Maja
6 minut temu, Gość www napisał:

idź do pracy  matura nic nie daje to tylko papierek

można połączyć studia z pracą i wtedy nie będzie "tylko papierku" a również i doświadczenie

Gość Xyz

Żaden wstyd. To że walczysz o marzenia i się nie podajesz tylko dobrze o tobie świadczy. 

Gość Xyz

Taka rada nastaw się że jeżeli nie pójdzie Ci dobrze tego roku to w przyszłym też masz szansę. Jednak pamiętaj żeby dać z siebie wszystko to spowoduje ze strach cię nie zje 

Gość mfsfjspojf

jesli nie wyjdzie to moze sprobuj podjąc inne studia licencjackie, a potem bedziesz próbować dalej, zeby na odpowiedni kierunek pójść na mgr? zorientuj się jak to wygląda na uczelniach, w które celujesz, bo może za bardzo się spinasz że musisz mieć to 90% i dlatego nie idzie..