Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie kto

Czy na portalach randkowych są same niewypały lub odpady obu płci?

Polecane posty

Gość gdzie kto

bo normalni ludzie poznają innych w codzienności, a tacy z którymi coś nie tak są na portalach

Gość Pati

Zgadza się. Z tego powodu usunęłam konto. Jestem fajna kobieta i nie chce odpada. Tam sami brzydcy, biedni, niewyksztalceni i roszczeniowi. 

Gość odpadli

Na portalach są kobiety nierealistycznie szukające ideała w rzeczywistości i go nie znajdując

Gość Patrycja

Na sympatii i fotce same odpady. Szkoda czasu i życia. Byłam, widziałam, spotkałam sie z kilkoma. Wole byc sama niz tracić czas na takie roszczeniowe goowna

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Patrycja napisał:

Na sympatii i fotce same odpady. Szkoda czasu i życia. Byłam, widziałam, spotkałam sie z kilkoma. Wole byc sama niz tracić czas na takie roszczeniowe goowna

Jak to zabrzmiało byłam, widziałam;)

Gość Goscyx2345

Na Portalach są sami babiarze ale w przeważającej części naciągacze finansowi, którzy myślą ze naciagna jakaś spragniona miłości i nabierze się na ich bajki o ślubie i domku z ogrodkiem. Zlodzieji tam nie brak do tego z pakietem chorób wenerycznych, jak ktoś się zalapie  z którymś z nich bez prezerwatywy to ma zapewnione 100 procentowe leczenie.

Widzę że macie podobne zdanie ba ich temat tylko jeśli ktoś szuka to co ma zrobić - taki jak ja. Odrazu informuje wyksstałcenie posiadam, prace mam, jestem niezależny finansowo zbieram na własne kąty, co do zadania wiem co to woda i mydło oraz obsługa pralki, mopa i innych tam sprzętów. Uroda, no fakt niepowala na kolana do mdlenia ale lepiej niż przeciętna. 

Gość xyz

A ja się nie zgadzam...Po kilku nieudanych związkach zalogowałam się na takim portalu i poznałam faceta, jakiego bym sobie nawet nie wymarzyła. Fakt, jest wielu takich, którzy szukają tylko romansu, z częścią jest rzeczywiście coś nie tak, ale są i tacy, którzy po prostu nie mieli szczęścia. Także nie generalizujmy.

Gość Gosc

TAK. 

Gość Gosc
2 godziny temu, damian89 napisał:

Widzę że macie podobne zdanie ba ich temat tylko jeśli ktoś szuka to co ma zrobić - taki jak ja. Odrazu informuje wyksstałcenie posiadam, prace mam, jestem niezależny finansowo zbieram na własne kąty, co do zadania wiem co to woda i mydło oraz obsługa pralki, mopa i innych tam sprzętów. Uroda, no fakt niepowala na kolana do mdlenia ale lepiej niż przeciętna. 

Wyjść do ludzi. Interesujesz się czymś? Jak interesuje Cię np. malarstwo to chodź na wystawy itp. może zrób jakiś kurs. Udzielaj się społecznie, w końcu kogoś poznasz. Dodatkowym plusem będzie to, że jak poznasz kogoś np. w galerii sztuki to od razu będziesz wiedział, że macie podobne zainteresowania i będzie o czym rozmawiać. 

Tak wychodzę do ludzi, chodzę na wystawy, imprezy lokalne, wspólne organizowane wyjazdy rowerowe oraz biegowe. Ponadto zajmuje się moimi siostrzencami - przepadają za mną. Sam też organizuje turnieje dla dzieciaków i młodzieży. Udzielam się także jako wolontariusz i uprawiam sport walki oraz chodzę na siłownie. 

Gość gosc

A ja nie robię nic a znajduje haha

Gość Anita
4 godziny temu, Gość gdzie kto napisał:

bo normalni ludzie poznają innych w codzienności, a tacy z którymi coś nie tak są na portalach

Miałam kiedyś konto na sympatii. Spotkałam się tam z kilkoma facetami, z dwoma spotykałam się dłużej. Jeden liczył tylko na seks, a od siebie nie wykazywał prawie żadnej inicjatywy, gdy nie chciałam pójść z nim do łóżka to mnie zostawił. Drugi był całkiem normalny, ale między nami nie iskrzyło. Przyjeżdżał do mnie, ale nic więcej sie nie działo. Mój kolega nawet sugerował mi że może jednak woli chłopców, ale teraz ma dziewczynę. A obecnego chłopaka poznałam na gg. Zagadałam do niego i okazało się że super nam się rozmawia. Spotkaliśmy się po pół roku pisania i dzwonienia do siebie, a teraz jesteśmy razem już rok, bardzo się kochamy a seks zaczelismy uprawiać po 8 miesiącach związku. Ludzie są różni, ale jak widać można poznać wartościową osobę też przez internet :)

16 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wyjść do ludzi. Interesujesz się czymś? Jak interesuje Cię np. malarstwo to chodź na wystawy itp. może zrób jakiś kurs. Udzielaj się społecznie, w końcu kogoś poznasz. Dodatkowym plusem będzie to, że jak poznasz kogoś np. w galerii sztuki to od razu będziesz wiedział, że macie podobne zainteresowania i będzie o czym rozmawiać. 

Tak wychodzę do ludzi, chodzę na wystawy, imprezy lokalne, wspólne organizowane wyjazdy rowerowe oraz biegowe. Ponadto zajmuje się moimi siostrzencami - przepadają za mną. Sam też organizuje turnieje dla dzieciaków i młodzieży. Udzielam się także jako wolontariusz i uprawiam sport walki oraz chodzę na siłownie a drugi nic nie robiąc ma wszystko asz mi się ciśnie przysłowie z paskiem w oczy. 

Gość gosc

Chyba same odpady. Ja tam jestę

Gość Ekhm

Ja akurat poznalem swoja kobiete na omegle haha, oboje sie zastanawialismy po co w ogole tam weszlismy. Zadnych danych to nie podaje, wymienilismy sie mailem, bo miejsce bylo denne. Mailowalismy rok, nie szukala milosci tylko by z kims pogadac, bo przyjaciol raczej nie miala(introwertyczka, melancholiczka), z facetem sie rozstala po 7latach i jak ja poznalem online to byla wolna juz kilka miesiecy. Miala wtedy 29.Malowala i pisala poezje. Zobaczylem ja po roku, piekna. Ja raczej tez niczego sobie, jestem muzykiem i radiologiem, wiec nie piszcie, ze na necie same bagno, bo wlasnie te poznane realnie okazywaly sie niewypalem. Dzis jestesmy razem juz 3lata ponad, mieszkamy razem i chyba wygralem zycie, hah.

Zazdroszczę Ci tego - może moje szczęście stoi już za rogiem. 

Gość kolo
4 godziny temu, Gość Goscyx2345 napisał:

Na Portalach są sami babiarze ale w przeważającej części naciągacze finansowi, którzy myślą ze naciagna jakaś spragniona miłości i nabierze się na ich bajki o ślubie i domku z ogrodkiem. Zlodzieji tam nie brak do tego z pakietem chorób wenerycznych, jak ktoś się zalapie  z którymś z nich bez prezerwatywy to ma zapewnione 100 procentowe leczenie.

pisesz to z doświadczenia?

Gość Gość

Nie zgadzam się.  Ja spotkałam mężczyznę mojego życia. Już z domkiem i ogródkiem który został mu po pierwszym małżeństwie.:)

Nigdy nie myślałam że tam kogoś znajdę, nigdy nie myślałam o przewodniku, ale tak mi zwrócił w głowie że zakochałam się na zaboj. 

Gość a  a  a  a  a     a  a  a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a