Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 😢😢😢

kobieta którą kocham mnie nienawidzi

Polecane posty

Gość Gość

Kobieta, którą kochasz , na pewno nie nienawidzi Cię, też kocha bardzo 😘

Gość Gość

Pomyśl o tym 🙂

Gość Gość

Miłość wyklucza  nienawiść i na odwrót. Każdy to wie.

Gość ike
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

nienawisc moze pojawic sie tam, gdzie byla milosc, jesli ludzie sie bardzo mocno zranią. dlatego trzeba zrobic wszystko, zeby to wyjasnic i jesli to byla milosc, to sprawa jest do uleczenia

Gość K4k
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie. Także autor niech się najpierw sam zastanowi co czuje i do kogo...

Gość Gość

Jak się ukochanej życzy śmierci to nie ma co już wybaczać. Pozamiatane. Z koguta nie zrobi się  orła tak jak z tchórza bohatera.

Gość gość

Mnie też mężczyzna zranił zachował się jak ...a.Z dnia na dzień porzucił bez przyczyny bez wyjaśnienia.Nie odzywa się w ogóle do mnie.A ja nawet nie wiem za co.I co?Płacze w poduszke nie jem nie śpię.Mam żal do niego że w taki sposób to zakończył.Tak jakbym nic nie znaczyła a planował mi się oświadczyć....😭 Jak tu zrozumieć faceta😔

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kobieta, którą kochasz , na pewno nie nienawidzi Cię, też kocha bardzo 😘

Skąd możesz wiedzieć, jak nie jesteś Nią...

Gość aaa
11 minut temu, Gość ike napisał:

jesli to byla milosc, to sprawa jest do uleczenia

nie zawsze. czasem jest za pozno na cokolwiek. wysil sie na odrobine wyobrazni...

Gość ike
5 minut temu, Gość aaa napisał:

nie zawsze. czasem jest za pozno na cokolwiek. wysil sie na odrobine wyobrazni...

czasem jest za pozno. ale jesli obie osoby jeszcze o sobie nie zapomnialy, jesli nadal w jakis sposob chca o sobie pamietac i daja sobie to do zrozumienia, to oczywiscie, ze sprawa jest do uleczenia. 

zawsze trzeba probowac. zeby potem nie zalowac za kilka lat, ze to jednak bylo wazniejsze od mojego glupiego ego i fochow, dlaczego nie sprobowalem

Gość aaa
1 minutę temu, Gość ike napisał:

czasem jest za pozno. ale jesli obie osoby jeszcze o sobie nie zapomnialy, jesli nadal w jakis sposob chca o sobie pamietac i daja sobie to do zrozumienia, to oczywiscie, ze sprawa jest do uleczenia. 

zawsze trzeba probowac. zeby potem nie zalowac za kilka lat, ze to jednak bylo wazniejsze od mojego glupiego ego i fochow, dlaczego nie sprobowalem

uruchomienie wyobrazni nie powiodlo sie. jezu ja juz stad ide 🙂

Gość Gość

Gdy nie zasadziłes ziarna miłości w swym życiu, nie postępowałeś szlachetnie, honorowo, majac na względzie dobro innego człowieka niż  własny egoizm to nie licz na wspaniałomyślność i miłość z drugiej strony. 

Miłość  nie spada z kosmosu gdy ją dajesz wraca do ciebie.  Dawałeś kamień innym to nie zaznasz serca. 

Gość Gość

Tak trudno  zrozumieć  postawy życia? 

Gość Gość

Podstawy, filary życia.

Gość Gość

Prawdziwe Kobiety są wrażliwe 🙂

Gość Parassolka
3 godziny temu, Gość 😢😢😢 napisał:

też mnie skrzywdziła , okłamała

W czym kłamała?

Gość ike
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Podstawy, filary życia.

podstawy, filary zycia, ze nie nalezy dawac drugiej szansy? no wspaniale podstawy. takich to ja nie chce.

20 minut temu, Gość aaa napisał:

uruchomienie wyobrazni nie powiodlo sie. jezu ja juz stad ide 🙂

alez wlasnie Ty uruchom wyobraznie. jak ktos nie planuje zobaczyc swojej winy to no z pustego i salomon nie naleje, ale jesli jest nadzieja to trzeba ją wykorzystac. i sprawdzic czy na sto pro jest za pozno, a autor mowi e nie, nie bede probowal, bo jestem wrazliwy i bede sobie w nieskonczonosc strzelal fochy

Gość Gość

Dragon znowu rozkmimia co by było gdyby.... był księciem Harry.

Gość gość 12
5 godzin temu, Gość 😢😢😢 napisał:

z nerwów, strachu

Dlaczego z nerwów i strachu?Czym cie denerwuje i jaki jest powód strachu?Moja rada przeproś ukochaną.Skoro to ta jedyna którą kochasz.Nie warto rezygnować z uczucia przez jakieś dziecinne fochy.Strach tylko ludzie słabi się boją.Może ten twój strach nie ma aż tak wielkich oczu.Okłamała cie a wiesz dlaczego to zrobiła?Zastanów się czy ty jej nigdy nie okłamałeś tylko szczerze.Denerwujesz się a kto powiedział że miłość jest łatwa.Czasem w miłości są też gorsze chwile czy kłótnie.Czasami trzeba iść na kompromis różne są charaktery ludzi.Cierpliwosci uczymy sie latami.Nie poddawaj się.Porozmawiaj z nią przeproś przedstaw swoje obawy i powód swojego zachowania.Jeśli ona także cie kocha wybaczy ci.Rusz się i działaj póki nie jest za późno.Trzymam kciuki.Powodzenia☺

Gość Królik

Skoro kochasz swoją dziewczynę po jaki ch... zachowywales sie  po chamsku?Zamiast porozmawiać to strzelasz fochy.Autorze po co?Rusz tyłek i przeproś dziewczyne nigdy nie można zakładać że na coś jest za późno.

Gość Kkbcdgioii

Ona Go nie kocha bo przez lata oprócz tego że pomagał krzywdził Ja do tego stopnia że załamała się nerwowo..facet absolutnie nie jest w Jej typie bo jest tchórzem kłamcą o manipulantem...poza tym kilkanaście lat omawiał wszystko za Jej plecami to po co Jej taki ktos..może być Mu wdzięczna jedynie za wielokrotna pomoc ale nic wiecej

Gość Parassolka
10 minut temu, Gość Kkbcdgioii napisał:

Ona Go nie kocha bo przez lata oprócz tego że pomagał krzywdził Ja do tego stopnia że załamała się nerwowo..facet absolutnie nie jest w Jej typie bo jest tchórzem kłamcą o manipulantem...poza tym kilkanaście lat omawiał wszystko za Jej plecami to po co Jej taki ktos..może być Mu wdzięczna jedynie za wielokrotna pomoc ale nic wiecej

Pomagał???

Gość Królik
1 godzinę temu, Gość Kkbcdgioii napisał:

A Ty co co jasnowidz?Wiesz w ogóle o kogo chodzi?

Gość Gosc
13 minut temu, Gość Królik napisał:

A Ty co co jasnowidz?Wiesz w ogóle o kogo chodzi?

Ona mysli, ze o nią. Pisze tu w 3 osobie 😏 i wrzuca posty jakby na kafe byla tylko ona.

Gość Królik
28 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ona mysli, ze o nią. Pisze tu w 3 osobie 😏 i wrzuca posty jakby na kafe byla tylko ona.

Ciąg się żałosny człowieczku jestem k.....a facetem takie komentarze zostaw sobie jak będziesz miał/miała zatwierdzenie🖕💩🤬

Gość Kuna😆

Tak a propo gdzie się podział autor tematu?Chętnie dowiem sie co zrobiłeś.Czy przeprosiny miłość czy walisz fochy jak małolat😞

Gość PomidOrest
4 godziny temu, Gość Kuna😆 napisał:

Tak a propo gdzie się podział autor tematu?Chętnie dowiem sie co zrobiłeś.Czy przeprosiny miłość czy walisz fochy jak małolat😞

Podopisuje się do kolegi goscia Kuny czy autor zaczął działać czy dał spokój i dalej zapłakany i na fochu a dziewczyna z innym teraz się prowadzi???

Gość Ggghkigfghj

To jest pi...da nie facet,on od lat potrafi tylko jęczeć,kłamać i krzywdzić z ukrycia

Gość NIGDY

Zgadzam się.. kochałam szczerze,byłam uczciwa to on i jego znajomi wysmiewal mnie,upokarzali..dlatego już nigdy nie pokaże,że coś dla mnie znaczy..niech spier/dała w podskokach do swojej bandy ...ow,którymi się otacza..faceci nie są warci miłości..egoistyczni dranie..nienawiść we mnie kielkuje ..miłości nie docenil, więc nie mam nic do powiedzenia jego wybujalemu ego 

Gość feeee

Te NIGDY ty podszywie