Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Dlaczego wolni faceci ukrywaja sie w dzien w swoich piwnicach bo nigdzie was spotjac bie mogę tylko sami zajęci, ludzie wyjdzcie z domu i pokazcie sie

Polecane posty

Gość Gosc

Wzywam was

Gość ...

Bo jak zagadujemy, to nas odrzucacie.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość ... napisał:

Nie prawda

Gość Goscoin

A po co te brzydką mordę 5/10 wyciągać z piwnicy. Pewnie żal ci autorko że faceci wolą siedzieć spokojnie w piwnicy niż budować ci ego w realu 😉

Gość Pyttttammmmm

Autorko mam pytanie gdzie mamy niby wychodzić by spotkać wolne dziewczyny jak Ty? Bo gdzie nie pójdę to grupki znajomych w dodatku te kobiety są z facetami

Gość ...
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie prawda

Zagadywałem wielokrotnie i zawsze kończyło się tak samo.

1 minutę temu, Gość Pyttttammmmm napisał:

Autorko mam pytanie gdzie mamy niby wychodzić by spotkać wolne dziewczyny jak Ty? Bo gdzie nie pójdę to grupki znajomych w dodatku te kobiety są z facetami

O właśnie, też chciałbym wiedzieć. Nawet jeśli zdarzało mi się spotykać wolne, to i tak nie były zainteresowane tym, żeby mnie poznać.

Gość GoscWlasnie
2 minuty temu, Gość Pyttttammmmm napisał:

Wlasnie o tym mówię, bo albo kobiety sa w towarzystwie samych zajetych i nikogo nie widac na horyzoncie wolnego, to tak samo mężczyźni wszedzie widzą zajete a wolnych nie, wiec pytanie jak tu sie spotkac w tym wielkim swiecie???

50 minut temu, Gość Gosc napisał:

Wzywam was

Na potęge posępnego czerepu mężczyzno przybywaj  😁

Nie możesz bo nie chodzisz po piwnicach.

Gość Przybywaj haha
1 minutę temu, lonelyman napisał:

Na potęge posępnego czerepu mężczyzno przybywaj  😁

Nie możesz bo nie chodzisz po piwnicach.

Cos czuje ze zaraz go sobie wyczaruje, czary mary hahahaha😁

5 minut temu, Gość Przybywaj haha napisał:

Cos czuje ze zaraz go sobie wyczaruje, czary mary hahahaha😁

No właśnie gdyby autorka brała lekcje czarowania to nie musiałaby ganiać teraz po piwnicach.

Gość Gosc
Przed chwilą, lonelyman napisał:

No właśnie gdyby autorka brała lekcje czarowania to nie musiałaby ganiać teraz po piwnicach.

A kto prowadzi lekcje czarowania? 

Bo chce sie zapisac 😄

Napisz do "PIJEjuz6PIWO" lub przejrzyj jego posty. Stworzył już kilka wątków o tym, że wolne kobiety są niczym UFO, za to samotni mężczyźni chodzą całymi stadami. W dodatku ma rzesze popleczników tej nielogicznej teorii.

1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

A kto prowadzi lekcje czarowania? 

Bo chce sie zapisac 😄

Myśle że dobry czarodziej z uprawnieniami Cie podszkoli z czarowania i zrobisz taki eliksir że klękajcie narody.

Gość TakiSobie

Do autorki: sugerowałbym zaakceptowanie swojego wyglądu (może jesteś 10, nie wiem, różne dziewczyny są samotne), naturalny lekki makijaż, buty na koturnach, ...enkę (teraz będzie ciepło),  rozpuścić włosy, wyjść na miasto, patrzeć w oczy i wytrzymywać kontakt wzrokowy, zobaczyć kto jest wart uwagi.

Po piwnicach nie warto.

Jak zwrócisz uwagę któregoś to czeka cię batalia o jego serce. Nie będzie łatwo, pamiętaj. Ułóż sobie to w głowie. Pamiętaj, żeby być najlepszą wersją samej siebie w danym momencie. Zawsze.  

Wysiłek? Pewnie, ale kto powiedział, że będzie łatwo.

Autorki wiesz co  w sumie wychodzę do ludzi, chodzę na wystawy, imprezy lokalne, wspólne organizowane wyjazdy rowerowe oraz biegowe. Ponadto zajmuje się moimi siostrzencami - przepadają za mną. Sam też organizuje turnieje dla dzieciaków i młodzieży. Udzielam się także jako wolontariusz i uprawiam sport walki oraz chodzę na siłownie także te zewnętrzne. Prowadzę jak widzisz aktywny i widoczny tryb. Może sama chcesz pogadać ze mną, skąd jesteś, napisz do mnie maila dgbz1@wp.pl 

Gość Mariusz

Faceci nie siedzą w ukryciu po prostu praca,dom,i tak w kółko a jak wyjdziemy na festiwal lub na miasto to dziewczyn nie ma.A jak zagadamy do dziewczyny to i tak nas wyśmiejecie.Mieszkam w małym mieśćie na wschodzie Polski.

Gość Gość
59 minut temu, Gość TakiSobie napisał:

Do autorki: sugerowałbym zaakceptowanie swojego wyglądu (może jesteś 10, nie wiem, różne dziewczyny są samotne), naturalny lekki makijaż, buty na koturnach, ...enkę (teraz będzie ciepło),  rozpuścić włosy, wyjść na miasto, patrzeć w oczy i wytrzymywać kontakt wzrokowy, zobaczyć kto jest wart uwagi.

Po piwnicach nie warto.

Jak zwrócisz uwagę któregoś to czeka cię batalia o jego serce. Nie będzie łatwo, pamiętaj. Ułóż sobie to w głowie. Pamiętaj, żeby być najlepszą wersją samej siebie w danym momencie. Zawsze.  

Wysiłek? Pewnie, ale kto powiedział, że będzie łatwo.

Buty na koturnach były modne w roku 1999 bodajże. Takie czarne kwadratowe 🤣

Gość TakiSobie
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Buty na koturnach były modne w roku 1999 bodajże. Takie czarne kwadratowe 🤣

hehehe, może jestem staromodny, ale w szpilki są zbyt wyzywające na taką okazję i narazisz się na zbyt wielki stres

Gość Gość
5 minut temu, Gość TakiSobie napisał:

hehehe, może jestem staromodny, ale w szpilki są zbyt wyzywające na taką okazję i narazisz się na zbyt wielki stres

Szpilki wyzywajace? Zostań przy męskich radach 🤣

Gość TakiSobie

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

tu muszę ci przyznać rację. ja mówię tylko to co ja lubię, a że jestem staromodny..

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jest teraz mnóstwo ładnych butów na koturnach i nie są wcale staromodne czy babciowate. Trzeba się dobrze rozejrzec, no ale  jeśli ktoś widział raptem 3 pary koturnow na krzyż i to takie dla babc... 

Gość Gość

I to ostro. 

Gość zraniona
Dnia 6.05.2019 o 21:55, damian89 napisał:

Autorki wiesz co  w sumie wychodzę do ludzi, chodzę na wystawy, imprezy lokalne, wspólne organizowane wyjazdy rowerowe oraz biegowe. Ponadto zajmuje się moimi siostrzencami - przepadają za mną. Sam też organizuje turnieje dla dzieciaków i młodzieży. Udzielam się także jako wolontariusz i uprawiam sport walki oraz chodzę na siłownie także te zewnętrzne. Prowadzę jak widzisz aktywny i widoczny tryb. Może sama chcesz pogadać ze mną, skąd jesteś, napisz do mnie maila dgbz1@wp.pl 

Chce ostrzec inne dziewczyny przed tym damian89 tutaj wam bedzie slodzil i nie tylko ale jak sie odezwiecie na maila to jest wulgarny i proponuje seks za pieniadze no chyba ze was to kreci to mozecie do niego pisac.

Ma on klika nickow i poluje glownie na chetne na sex na erotycznym!

Gość April Wine
Dnia 6.05.2019 o 21:07, Gość ... napisał:

Nigdy nie odrzuciłem dziewczyny, która mnie zagadywała czy wręcz podrywała, a która mi się podobała. Owszem, był przypadek gdy dałem kosza dziewczynie. Ta dziewczyna jednak nie podobała mi się z wyglądu, a ponadto miała cechy dominy. Mnie to nie odpowiadało. Unikam dominujących kobiet. Była też taka sytuacja gdy dziewczyna mnie podrywała na imprezie. Ja wtedy byłem singlem i była to świetna okazja do zapoznania sympatycznej, ładnej dziewczyny, która wykazywała inicjatywę. Niestety ja byłem wtedy bardzo nieśmiały. Wiedziałem co się szykowało, a ja przecież nigdy wcześniej nie całowałem się z dziewczyną. Ewakuowałem się z tej imprezy. Dziewczyna była zaskoczona i zawiedziona. Zachowałem się jak ostatni frajer. Niestety nieśmiałość zwyciężyła. 

Gość Mason666

Dlaczego moje posty wyświetlają się jako ukryte?? 

Gość Mason666
2 minuty temu, Gość Mason666 napisał:

Dlaczego moje posty wyświetlają się jako ukryte?? 

Chce wrzucić fotkę z zapodaj net i nie mogę... Wtedy jest jako ukryty post czy zabronione jest wrzucanie fotek? 

Gość Turkuć
Przed chwilą, Gość Mason666 napisał:

Chce wrzucić fotkę z zapodaj net i nie mogę... Wtedy jest jako ukryty post czy zabronione jest wrzucanie fotek? 

Od kiedy jest nowe kafe to tak jest. Ja umiem tylko jak się zaloguję poprzez edycję już opublikowanego postu. Są zdolniejsi co potrafią bez logowania. 

Gość Damian90

Mam beke z was pajace co się żalicie że jesteście odrzucani przez kobiety. Ja jestem zaczepiany przez chętne kobiety minimum raz na dwa tygodnie normalnie na ulicy czy w sklepach, jednak muszę splawiac każdą, bo się jąkam i nie mógł bym przeżyć gdyby któraś podczas rozmowy zemna się zaśmiała. Korzystajcie panowie z daru mowy jaką macie, dobra gadka i żaden problem poderwać dziewczynę.