Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plan wyjściowy

Śmierć podczas snu, jak to zrobić?

Polecane posty

Gość plan wyjściowy

powiedzmy mam dosyć i chce wyjść z tego padołu, śmierć podczas snu wydaje się odpowiednia, tylko jak to wykonać w sposób naturalny?

Gość Gość

Chcący umrzeć prawdziwie zawsze znajdzie sposób więc przestań szukać poklasku i uwagi.

Gość plan wyjściowy
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Chcący umrzeć prawdziwie zawsze znajdzie sposób więc przestań szukać poklasku i uwagi.

nie chce uwagi tylko skuteczną metode w danej formie, nie interesuje mnie nic innego

Gość Gość
6 minut temu, Gość plan wyjściowy napisał:

nie chce uwagi tylko skuteczną metode w danej formie, nie interesuje mnie nic innego

Gdyby tak było nie pisalbys teraz na kafeterii . 

Gość Gość

Wystarczy najesc sie przed spaniem grochowki. 

Gość Prawda

Założyliście profile wszędzie bydło , śledzicie rownież wpisy i potem zakładacie te parszywe wątki . Ze zwykłego wpisu robicie manipulacje. 

Gość gosc
46 minut temu, Gość plan wyjściowy napisał:

powiedzmy mam dosyć i chce wyjść z tego padołu, śmierć podczas snu wydaje się odpowiednia, tylko jak to wykonać w sposób naturalny?

Gdybyś naprawdę chciała się zabić to byś poszła na most, rzuciła się do rzeki i tyle.  Utonięcie murowane. Ale widać szukasz poklasku.

Ja od siebie dodam, że też miałam takie stany. Ale gdy moja mama nagle zmarła to zmieniło to moje myślenie. Uwierz - widok kogoś bardzo bliskiego z rodziny martwego w trumnie jest straszny i bardzo traumatyczny. Poza tym nie będziesz mieć pogrzebu, rodzina poza modlitwą w domu nie bedzie mogła prosić o żadne nabożeństwa w twojej intencji. Ty mozesz miec to gdzieś, ale dla rodziny pochówek dziecka i modlitwa za nie, jest bardzo ważne, daje sporo ukojenia. A Twoja rodzina nie bedzie mogła nawet tego zrobić.  Więc może choć raz pomyśl o kimś innym a nie tylko o sobie. I nie sprawiaj bólu najbliższym. A jak nie zależy ci na życiu..... zrób cos szalonego. W końcu śmierci sie nie boisz. Więc żyj na maxa a śmierć sama gdzieś cie spotka. 

Gość Uważam ze za dużo

Może za dużo było i jest bydła wokoło Bydło i śmiecie krzywdzące innych .Bydło - sąd o,regowy skazuje Magdę gesler na dożywotnie stanie przy garach , bydło podsłu...ące  z racji wykonywanego zawodu niebiesko zielone to mało ? 

Gość OsiemJeden

Ohohoho abyscie sie nie zesrali w gacie scierwa.Zastanawiam sie kto wam pozwala na pisanie tutaj tych glupotod wielu lat.

Gość mon

jak żyć gdy dusza boli i płacze?