Malaania 29 Napisano Maj 7, 2019 Znacie ja? Zobaczyłam z nia filmik na facebuku i tak do niej trafilam. Co sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Naataa Napisano Lipiec 11, 2019 Super babka, bardzo ją lubię. Nie owija w bawełnę, pokazuje jak jest tu i teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gościu Napisano Lipiec 17, 2019 Fałszywa i zawistna! Ona idzie tylko tam gdzie ktoś ma duże konto. Wchodzi w dupe tym "przyjaciółką" Tak dwulicowej osoby jak ona nie ma drugiej na insta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ane3ka Napisano Sierpień 2, 2019 Dnia 17.07.2019 o 17:59, Gość Gościu napisał: Fałszywa i zawistna! Ona idzie tylko tam gdzie ktoś ma duże konto. Wchodzi w dupe tym "przyjaciółką" Tak dwulicowej osoby jak ona nie ma drugiej na insta chyba przyjaciółkom jeśli już. mnie ona ani ziebi ani parzy, lubię ogladac zdjęcia i co nosi na sobie bo jeszcze jej nie uderzyła kasa i dalej nosi ubrania z zary na które mnie jeszcze stać ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Sierpień 2, 2019 44 minuty temu, Gość Ane3ka napisał: chyba przyjaciółkom jeśli już. mnie ona ani ziebi ani parzy, lubię ogladac zdjęcia i co nosi na sobie bo jeszcze jej nie uderzyła kasa i dalej nosi ubrania z zary na które mnie jeszcze stać ;-) Jak dla ciebie torebka za 4 tysiące złotych to nie uderzona kasa to nie wiem co by musiała kupić. Może i jest sympatyczna i wesoła ale kasy ma więcej niż przeciętna jej obserwatorka i mnie np nie stać na te ubrania i nie w takiej ilosci jaka ona kupuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szalonooka Napisano Sierpień 2, 2019 Przecież torebkę dostała od sponsora to znaczy konkubenta to znaczy meza haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mola Napisano Czerwiec 8, 2021 Ale ...enki ładne tworzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach