Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Veronica Blades czyli przyjaciółka Adama Curlykale - lubicie?

Polecane posty

Gość Gość

Zakładam wątek o niej, bo chyba jeszcze nie ma. Proszę BEZ HEJTU. Interesuje mnie wasze zdanie na jej temat, ja ją oglądam w necie od czasów photobloga i odkąd była jeszcze facetem i miała tylko kilka kolczyków, więc dłuuugo. Co o niej sądzicie? Jak wg was wygląda relacja z Adamem Curlykale?

Gość gosc

Mnie ciekawi czy ma nadal kontakt z Adaśkiem

Gość jaaaaaaaa

ja ją oglądam od dawna i mocno się zmieniła ale trudno ocenić czy na lepsze...

Gość Udabuda

Mi się nie podoba, jak umalowana to jeszcze, ale te bez makijażu , brwi, no nie sorry🤢

Gość Hłe hłe

A za co można ją (jego) lubić? Nie, nie lubię.

Gość heh

Pamiętam go jako faceta, jako nastolatka go podglądałam, był spoko gościem. Pojechanym, ale znał się na robocie, miał pasje, potem wyjechał z PL i zaczął się zmieniać na gorsze. Gwiazdorzy strasznie, a te obleśne foty w wannie z tym, co sobie obciął to i owo sprawiły, że przestałam już obserwować tę postać. W złą stronę to poszło. 

Gość malo
3 minuty temu, Gość heh napisał:

Pamiętam go jako faceta, jako nastolatka go podglądałam, był spoko gościem. Pojechanym, ale znał się na robocie, miał pasje, potem wyjechał z PL i zaczął się zmieniać na gorsze. Gwiazdorzy strasznie, a te obleśne foty w wannie z tym, co sobie obciął to i owo sprawiły, że przestałam już obserwować tę postać. W złą stronę to poszło. 

Ja mam wrażenie że Adam był dla niej toksyczny ale i ona dla niego. Oboje źle na siebie wpływali

Gość Gość

up

Gość gość
Dnia 7.05.2019 o 17:25, Gość malo napisał:

Ja mam wrażenie że Adam był dla niej toksyczny ale i ona dla niego. Oboje źle na siebie wpływali

też tak myślę. btw, obaj byli całkiem przystojnymi facetami kiedyś, zanim nie zaczęli odpierdaIać cyrków.

Gość gość

Nie znam jej, więc nie mogę jej ani lubić, ani nie lubić. Jest mi obojętna, aczkolwiek nie życzę jej źle.

Gość Gość Gosiek

Miała wywiad ostatnio 2mc temu z #jakub_turek_ na YT . On jest straszna... a Adam to oszust  :classic_ninja:

Gość gosc

nie lubie, bez hejtu

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość Gosiek napisał:

Miała wywiad ostatnio 2mc temu z #jakub_turek_ na YT . On jest straszna... a Adam to oszust  :classic_ninja:

O to mnie zaciekawiło, zdradź proszę więcej szczegółów 😮

Gość Gość
13 godzin temu, Gość gość napisał:

O to mnie zaciekawiło, zdradź proszę więcej szczegółów 😮

O czym ? Ze Adam to bajkopisarz ... każdy o tym wie . Chłopak mówi ze ma ze  20 zawodów a tak naprawdę nic nie umie . Poczytał trochę na goglach i myśli ze wie wszytko. Znam osobę która mu pomogła finansowo i tez ja okłamywał na każdym kroku. Jestem dermatologiem i jak usłyszałam że leczy skórę Tat2 to mi ręce opadły..... chodzący oszust Uważać na niego bo Adam jest toksyczny. 

Gość Gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

O czym ? Ze Adam to bajkopisarz ... każdy o tym wie . Chłopak mówi ze ma ze  20 zawodów a tak naprawdę nic nie umie . Poczytał trochę na goglach i myśli ze wie wszytko. Znam osobę która mu pomogła finansowo i tez ja okłamywał na każdym kroku. Jestem dermatologiem i jak usłyszałam że leczy skórę Tat2 to mi ręce opadły..... chodzący oszust Uważać na niego bo Adam jest toksyczny. 

Ktoś pisał na lajwie u Roni, że on jej źle podał wypełniacze pod oko, bo twierdził, że jest kosmetologiem. Wiesz coś o tym?