Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chory człowiek

czy chory człowiek moze byc atrakcyjny

Polecane posty

Gość gość  00
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To pewnie ten który ma zatkane uszy. Uzalac się jakby miał raka w stanie terminalnym. Żałosne

😂😂😂

Gość gosc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

To pewnie ten który ma zatkane uszy. Uzalac się jakby miał raka w stanie terminalnym. Żałosne

grozi mu ogłuchnięcie jakby nie patrzeć

Gość Epileptycza

Codziennie mijam kobietę bez nóg(cukrzyca), młodego chłopaka z silnym garbem, 35 latka słabo widzacego i oni mają banana na ustach. U mnie choroba opanowana, nie wiem czy ludzie wiedzą, pewnie tak. Małe miasto a w małym mieście informacje rozchodzą się błyskawicznie. Nie żyj dla innych. Ja znajomych nie mam. Wiem że w odpowiednim czasie sami mnie znajdą w tym toksycznym świecie. Weź się k***a w garść, wyjdź na spacer, mamy maj:-)Ciesz się z tego co CI życie dało. Pozdrawiam. Ola

Gość Epileptycza

Codziennie mijam kobietę bez nóg(cukrzyca), młodego chłopaka z silnym garbem, 35 latka słabo widzacego i oni mają banana na ustach. U mnie choroba opanowana, nie wiem czy ludzie wiedzą, pewnie tak. Małe miasto a w małym mieście informacje rozchodzą się błyskawicznie. Nie żyj dla innych. Ja znajomych nie mam. Wiem że w odpowiednim czasie sami mnie znajdą w tym toksycznym świecie. Weź się k***a w garść, wyjdź na spacer, mamy maj:-)Ciesz się z tego co CI życie dało. Pozdrawiam. Ola

Gość gość
41 minut temu, Gość chory człowiek napisał:

nie bo to mi nic nie da, nie zmienie swojego zachowania dopóki bede chory czuje sie zle, a lepiej sie czuje jak objawy sie zmniejsza/nie czuje bólu

ja mysle ze kolejnosc 1. psycholog 2. zmiana nastroju byłaby lepsza i bardziej osiagalna jednak

Gość gość
55 minut temu, Gość chory człowiek napisał:

nie bo to mi nic nie da, nie zmienie swojego zachowania dopóki bede chory czuje sie zle, a lepiej sie czuje jak objawy sie zmniejsza/nie czuje bólu

Czynniki podwyższające próg bólowy: sen, odpoczynek, zrozumienie chorego, życzliwość obecnych osób wspierajacych, zajęcia odwracające uwagę, podniesienie nastroju.

Czynniki obniżające próg bólowy: bezsenność, zmęczenie, niepokoj, lęk, gniew, smutek, depresja, nuda, postawa egocentryczna, introwertyzm, izolacja, poczucie opuszczenia.

Gość Epileptyczka

A i mimo choroby znalazł się taki co mnie pokochał. Męża i synka mam.  To użalanie nad sobą jest żałosne. Ludzie na OIOMie o życie walczą, a tu takie ...y za przeproszeniem. Rusz 4 litery i żyj... 

Gość Epileptyczka

Atrakcyjny? W dzisiejszych czasach ważna jest zaradnosc i czy utrzymasz rodzinę. Twarz możesz mieć jak pasztet i ważyć 140kg. Jeśli jesteś zaradny, jesteś atrakcyjny - dla normalnej kobiety. 

Gość ...
9 minut temu, Gość Epileptyczka napisał:

Atrakcyjny? W dzisiejszych czasach ważna jest zaradnosc i czy utrzymasz rodzinę. Twarz możesz mieć jak pasztet i ważyć 140kg. Jeśli jesteś zaradny, jesteś atrakcyjny - dla normalnej kobiety. 

Skończcie wciskać te bajki. Nawet najzaradniejszy i najinteligentniejszy facet nie ma szans na kobietę, jeśli jest brzydki albo przeciętny z wyglądu.

Gość gość 01

Stare prukwo idź spać, nie szukaj bolcòw na noc.