Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzyciel

Mam pewną fantazję do zrealizowania - słuchajcie

Polecane posty

Gość Marzyciel

Chciałbym sobie leżeć nago z rozłożonymi nogami na łące i chciałbym by jakaś ładna skąpo ubrana dziewczyna łaskotała mnie piórkiem po jądrach aż wystrzelę. Co o tym sądzicie?

Gość gość

zbok

Gość gość
34 minuty temu, Gość gość napisał:

zbok

Większość na tym forum robi bardziej obrzydliwe rzeczy np. lizanie odbytu lub narządów rozrodzczych

Gość Franiu
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Większość na tym forum robi bardziej obrzydliwe rzeczy np. lizanie odbytu lub narządów rozrodzczych

I tu masz rację. Tylko co jakby ona się bardzo podnieciła i przed tobą miała orgazm sikawkowy :DD i całego by cię spryskała :DD

Dnia 7.05.2019 o 19:03, Gość Marzyciel napisał:

Chciałbym sobie leżeć nago z rozłożonymi nogami na łące i chciałbym by jakaś ładna skąpo ubrana dziewczyna łaskotała mnie piórkiem po jądrach aż wystrzelę. Co o tym sądzicie?

stary odgrzewany post ..... bawiłem się tak tylko nie było to piórko ale trawki. Ale od tego nie da się trysnąć. Dziewczyna nie była ubrana a potem oczywiście odbyło się coś innego. I nie była to łąka ale połonina w środku młodnika w górach - zboczyliśmy ze szlaku aby zrealizować fantazję seksu na połoninie.

52 minuty temu, PrawiczekPzn napisał:

A czytałem, jak dziewczyna opisywała, jak zasadzić w facecie fetysz przedwczesnego wyt.rysku.

są kobiety, które mają fetysz wczesnego wytrysku w tym sensie, że (spotkałem takie, choć nie ma ich dużo) lubią jak facet spuszcza się szybko. Same na ogół oczekują orgazmu nie poprzez pobudzanie pochwy ale łechtaczki i w ten sposób osiągają podniecenie. W ich przypadku, są dumne, gdy facet się szybko spuszcza uważając, że jest to efektem ich wysokiej atrakcyjności. Facet nie może długo wytrzymać = są tak seksi, że facet nie może wytrzymać.

7 minut temu, PrawiczekPzn napisał:

Mnie tam (z mojej męskiej strony) raczej chodzi o to, że w ten sposób jest miło i jest się milusim miziaczem.😋

a któraś cię miziała czy rozprawiasz tylko z punktu widzenia teoretycznego (jak zawsze)?