Sandra20 3 Napisano Maj 7, 2019 Kochane od dłuższego czasu staramy sie z partnerem o dzidziusia co polecacie brac ? Zażywam tylko kwas foliowy a co mogę poza tym? Jakieś witaminy?magnez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lili Napisano Maj 12, 2019 Najlepiej udać się do ginekologa aby sprawdził jaka może być przyczyna i wtedy przypisz odpowiednie leki. Ja staram się od 1,5 roku. Wszystkie badania wyszły dobre. Zrobił mi monitoring cyklu i wyszło, że nie jajeczkuje. W przyszłym miesiącu idę znowu na monitoring i jak dalej nie będzie jajeczkowania to mi coś przypisze. Dzięki temu dowiedziałam się kiedy dokładnie mam owulacje. Najlepiej udać się do specjalisty. Witaminy nigdy nie zaszkodzi. Powodzenia Trzymam kciuki żeby wam się udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nansbs Napisano Maj 12, 2019 6 godzin temu, Gość Lili napisał: Najlepiej udać się do ginekologa aby sprawdził jaka może być przyczyna i wtedy przypisz odpowiednie leki. Ja staram się od 1,5 roku. Wszystkie badania wyszły dobre. Zrobił mi monitoring cyklu i wyszło, że nie jajeczkuje. W przyszłym miesiącu idę znowu na monitoring i jak dalej nie będzie jajeczkowania to mi coś przypisze. Dzięki temu dowiedziałam się kiedy dokładnie mam owulacje. Najlepiej udać się do specjalisty. Witaminy nigdy nie zaszkodzi. Powodzenia Trzymam kciuki żeby wam się udało Kobieto!!! Półtora roku się starasz i nic to powinien cię już dawno na laparoskopie na sprawdzenie drożności i histeroskopie wysłać a ty się cieszysz jak głupia i piszesz o witaminkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lili Napisano Maj 13, 2019 Przepraszam, ale to Sandra20 prosiła o radę a nie ja. A witaminy nigdy nie zaszkodza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luthien-Julia 0 Napisano Maj 14, 2019 Witaminy zawsze mogą pomóc, warto też zmodyfikować dietę, jednak wszystko z głową i rozsądkiem, przede wszystkim, co chyba najważniejsze, to nie dołować się, tym, że coś nie wychodzi, wyjechać gdzieś, odstresować się, odpocząć, spędzić czas wspólnie z partnerem. Przy staraniach o ciąże ograniczenie stresu i chwile zapomnienia przynoszą chyba najlepsze rezultaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach