Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sandra20

Starania o dziecko jakie leki przyjmować

Polecane posty

Kochane od dłuższego czasu staramy sie z partnerem o dzidziusia co polecacie brac ? Zażywam tylko kwas foliowy a co mogę poza tym? Jakieś witaminy?magnez?

Gość Lili

Najlepiej udać się do ginekologa aby sprawdził jaka może być przyczyna i wtedy przypisz odpowiednie leki. Ja staram się od 1,5 roku. Wszystkie badania wyszły dobre. Zrobił mi monitoring cyklu i wyszło, że nie jajeczkuje. W przyszłym miesiącu idę znowu na monitoring i jak dalej nie będzie jajeczkowania to mi coś przypisze. Dzięki temu dowiedziałam się kiedy dokładnie mam owulacje. Najlepiej udać się do specjalisty. Witaminy nigdy nie zaszkodzi. Powodzenia 😘Trzymam kciuki żeby wam się udało 

Gość Nansbs
6 godzin temu, Gość Lili napisał:

Najlepiej udać się do ginekologa aby sprawdził jaka może być przyczyna i wtedy przypisz odpowiednie leki. Ja staram się od 1,5 roku. Wszystkie badania wyszły dobre. Zrobił mi monitoring cyklu i wyszło, że nie jajeczkuje. W przyszłym miesiącu idę znowu na monitoring i jak dalej nie będzie jajeczkowania to mi coś przypisze. Dzięki temu dowiedziałam się kiedy dokładnie mam owulacje. Najlepiej udać się do specjalisty. Witaminy nigdy nie zaszkodzi. Powodzenia 😘Trzymam kciuki żeby wam się udało 

Kobieto!!! Półtora roku się starasz i nic to powinien cię już dawno na laparoskopie na sprawdzenie drożności i histeroskopie  wysłać a ty się cieszysz jak głupia i piszesz o witaminkach. 

Gość Lili

Przepraszam, ale to Sandra20 prosiła o radę a nie ja. A witaminy nigdy nie zaszkodza

Witaminy zawsze mogą pomóc, warto też zmodyfikować dietę, jednak wszystko z głową i rozsądkiem, przede wszystkim, co chyba najważniejsze, to nie dołować się, tym, że coś nie wychodzi, wyjechać gdzieś, odstresować się, odpocząć, spędzić czas wspólnie z partnerem. Przy staraniach o ciąże ograniczenie stresu i chwile zapomnienia przynoszą chyba najlepsze rezultaty 😉