Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Nie jesteście warci miłości

Polecane posty

Gość Gosc

Nie jesteście warci miłości,bo klamiecie,bawicie się uczuciami innych,nie szanujecie i krzywdzicie osoby,które naprawdę Was pokochaly..Nie warto łudzić się nadzieją jak ktoś wysmiewa,poniza i odchodzi...Zyjcie  dla sobie a dup/kow i puste idio/tki omijajcie szerokim łukiem. 

Gość prawda

Piszesz o  stalkerach najeżdżających cała bandą,podsłu...ących i wypisujących bzdury,usiłujących wmówić wszystkim,że watki i posty typu - lubie jak mnie oglądają inni mężczyżni, dotykają albo wugarnę obrobię ci gałę pisała jedna kobieta,która w rzeczywistości była obiektem ataku, to kto nie zasługuje na uczucie? skamlający i krzywdzący ze swoją bandą,manipulujący? 

Net jak widac wszystko przyjmie, żegnam

Gość Znajomy

To pisały onany, taka swatka jak i onan. 

45 minut temu, Gość prawda napisał:

Piszesz o  stalkerach najeżdżających cała bandą,podsłu...ących i wypisujących bzdury,usiłujących wmówić wszystkim,że watki i posty typu - lubie jak mnie oglądają inni mężczyżni, dotykają albo wugarnę obrobię ci gałę pisała jedna kobieta,która w rzeczywistości była obiektem ataku, to kto nie zasługuje na uczucie? skamlający i krzywdzący ze swoją bandą,manipulujący? 

Net jak widac wszystko przyjmie, żegnam

To pisały onany jaka swatka taki onan. 

Gość Ona

Mi ktoś udowodnił,że nie był wart mojej miłości,tych łez,szczerości i w ogóle.. I myślę,że osoby,takie jak ja ,którymi manipulowano,krzywdzone,bawiono się ich uczuciami mają takie samo zdanie..W NIC JUŻ NIE UWIERZĘ CO BY MI KIEDYS POWIEDZIAŁ.I co co się bawili,co co kłamali,krzywdzili stalkujacy nie zasługują na uczucie,szczere uczucie.Niech wie wiążą z ludźmi podobnymi do siebie bez szacunku do innych.

Gość Gosc

Ludzie patrzcie, wariatki.

Gość Ona
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ludzie patrzcie, wariatki.

Ludzie patrzcie CYMBAL BRZMIĄCY..