Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikkma

Feromony a biznes

Polecane posty

Gość ikkma

Witam.Jakiś czas temu dostałam pracę w wymarzonej firmie. Jest to duża korporacja w Warszawie. 
Zastanawiałam się nad wpływem feromonów na to jak postrzegają Was inni. Przeczytałam publikację, w której było napisane,ze zapach ma bardzo duże znaczenie i jest przez wiele osób polecany w technikach manipulacji. Zapoznałam się nieco z tematem i ludzie polecają sobie albo pheromone essence albo Love Desire.
I tutaj pytanie. Co o tym sądzicie ? Czy któraś z Was stosowała może w przeszłości takie zapachy?

Gość moirala

Jak nie zmienisz swojego podejścia do ludzi to same feromony nic nie zdziałają, zresztą tak jest napisane na każdym opakowaniu, żeby klient nie oczekiwał cudów... Ale tak poza tym to warto bo jednak zapach ma duże znaczenie.

Gość prx

A ja na przykład widziałam dużą różnice.Jak do tej pory nie zebrałam tylu komplementów od innych osób na temat perfum jak właśnie po feromonach. Stosowałam wspomniane Love & Desire.Zamówilam bardziej dla ciekawości. Butelka naprawdę średnia w wyglądzie ale zapach bardzo ładny oraz mocno się trzyma. Byłam zdziwiona bo perfumy za niecałe 100 zł a trzymały się na skórze cały dzień a na ubraniach było je czuć nawet po kilku dniach. Zapach ładny, kwiatowy. Wiadomo,ze każdy lubi coś innego ale mi przypadł do gustu. Dobrze,że mi o nich przypomniałaś to może sobie zamówię na dniach.
Jęsli pracujesz w biurze obsługi klienta to faktycznie lepsza prezencja jest dużą zaletą

Gość moirala

A miałaś te rożowe czy ciemne? Bo sama stosowałam różowe ale zastanawiałam się czy dla lepszego efektu nie kupić sobie na przykła ciemnych....

Gość kkkm

Love Desire premium i polecam bo zawartość feromonów jest wieksza, zresztą działanie dzieki temu może i dlatego mocniejsze; 😉

Gość ikkma

Ale psikasz się tym codziennie czy moze raz na jakiś czas? No i czy są może jakieś feromony bezzapachowe? W sensie aby nie miały swojego zapachu i można byłoby je przykryć swoim ulubionym? Mam jedne ulubione perfumy i nie chciałabym z nich rezygnować. Czy można używać sobie na raz takie dwa środki?

Gość kkkm

Akurat te mają zapach i powiem Ci,ze całkiem fajny tak więc używam ich wyłacznie jako perfum. Love Desire również bardzo ładnie pachniały. Sama mam tak,że wolę jednak jak perfumki mają ten swój ładny zapach. Jeśli chcesz sobie kupić jakieś bezzapachowe możesz się zastanowić nad Pheromone essence.Może nie są takie tanie oraz buteleczka nie jest zbyt duża ale za to jest to mocna skoncentrowana esencja. Wystarczy jedynie jedna kropelka w te cieplejsze miejsca ( na przyklad na szyi) aby zaczęły działać.