Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaa

Pytanie do panów

Polecane posty

Gość Aniaa

Co trwa u was dłużej masturbacja czy seks, i o ile?

Gość Precz z masturbacją

Seks dłużej bo masturbacji nigdy nie robiłem,a ile to już różnie bywa. Czasem kilka minut lub kilkanaście, a czasem coś koło godziny.

Gość Kochliwy

Aniu nigdy się nie masturbowałem godzinę czy  dłużej, seks bywało że trwał z przerwami na  całowanie szyi plecków pupy piersi  brzusia i pępusia. Mam do ciebie pytanie czy musisz się dłużej jak godzinę masturbować by dojść?

Gość Chłopak
9 godzin temu, Gość Aniaa napisał:

To są rzeczy nieporównywalne. Masturbuję się gdy wyjątkowo coś mnie bardzo podnieci np. sikająca kobieta. Wtedy rozładowuję się po pół minuty. Seks z moją dziewczyną to ok. godziny, bo pól godziny to doprowadzanie jej do orgazmu przed wejściem do cipki.

10 godzin temu, Gość Aniaa napisał:

Aniu nie ma reguły, zależy od nastawienia. Nie ukrywam, że mam problemy z przedwczesnym wytryskiem dlatego zdarza się, że obie rzeczy u mnie trwają krótko. Ale wszystko zależy. Potrafię się masturbować długo i bywa a w seksie staram się bardzo długo prowadzić grę wstępną tak aby kobieta już przed miała kilka orgazmów na wypadek gdybym podczas seksu trysnął za wcześnie.

11 minut temu, Gość Chłopak napisał:

podnieci np. sikająca kobieta. Wtedy rozładowuję się po pół minuty. Seks z moją dziewczyną to ok. godziny, bo pól godziny to doprowadzanie jej do orgazmu przed wejściem do cipki.

mam podobnie. Sikające kobiety bywa, że mnie podniecają i staram się aby kobieta miała orgazmy jeszcze przed