Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palant

uświadomiłem sobie jakim byłem gnojem dla kogoś kto się zakochał

Polecane posty

Gość goosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

A w jakim świecie teraz piszesz???w wirtualnym...nie gadamy przecież z Tobą twarzą w twarz,hehe..

A poważniej też mnie spotkała podobna sytuacja..taki jeden palant i w realnym i w wirtualnym świecie emocje mi rozwalił..więc chłopie,wdech,głowa do góry,kwiaty i do niej..a jak nie możesz realnie to napisz emaila,smsa i w ten sposób ją przeproś,a nie publiczne forum..a kobiet miliony i skąd może wiedzieć,że to do niej..hmm?????????????????????

Dziekuje panu bardzo za odpowiedz.No to mam zrozumiec ze to sie w internecie działo a nie na prawde.To autor obrazil ukochana w internecie nie naprawde tak?No to żem się rozczerowała ja żem myślałam że to tak na żywo ja cie.To jak oni weszli do tego internetu to ja nie wiem

Gość Kobieta
Przed chwilą, Gość goosc napisał:

Dziekuje panu bardzo za odpowiedz.No to mam zrozumiec ze to sie w internecie działo a nie na prawde.To autor obrazil ukochana w internecie nie naprawde tak?No to żem się rozczerowała ja żem myślałam że to tak na żywo ja cie.To jak oni weszli do tego internetu to ja nie wiem

Spotkali się telepatycznie..ich umysły i dusze się spotkały..czyli tak jakby spotkały się ciała..Logiczne:)))

Gość kol
5 godzin temu, Gość Prawda napisał:

Normalnie. 

Najbardziej w życiu trzeba kochać siebie. Mężczyzna to miły dodatek. 

Miala sie zabić, bo jakis nieudacznik jej nie chciał? Chcielibyście 😂😂😂 

Zgadzam się, że miłość własna jest bardzo ważna. Kobieta, czy mężczyzna jest wówczas "tylko" dodatkiem i tak właśnie ma być.

Gość Gość
15 minut temu, Gość Palant napisał:

Bardzo bym chciał usiąść obok, albo na przeciw spojrzeć szczerze w oczy i omówić pewne kwestie, wyjaśnić.

co Cię powstrzymuje przed zrobieniem tego?

Gość danea
14 minut temu, Gość gość napisał:

To na co czekasz..???????????????????????????może ona też na to czeka..

wlasnie, na co czekasz? zrob co sie da

Gość tak to widzę

Jeśli on ja potraktował jak zabawkę, jak rzecz, a ona była dla niego dobra i otaczała go opieka, to teraz już wszystko stracone. Był czas na refleksję. Na zadoscuczynienie. Na mocne postanowienie poprawy. No ale wolal  być impertynencki , arogancki , rozkapryszony jak dziecko, a ona pewno słuchała tego wszystkiego i po ludzku było jej przykro. Dała z siebie dużo ,dla dobra obojga , pokładała nadzieję i się cieszyla z tego co jest. Ale wszystko co dobre, szybko się kończy. Karma wraca, chociaż to nie leży w jej gestii, żeby życie i los pokarały go za to co zrobił.  Żyj swoim życiem. Niech Ci będzie jak najlepiej. Powodzenia. 

Gość Kobieta

Nie rozumiesz do końca kobiet..sama przeżyłam cos podobnego..nadal przeżywam, i choc bolało mnie ,boli jego zachowanie to...,myślę,że zasłuzyłam chociaż na słowo przepraszam ..i myślę,że wiele osób co przezyło coś podobnego też tak myśli...I mimo,że fakt był czasem palantem ...życzę mu dobrze.

Gość Palant
6 minut temu, Gość tak to widzę napisał:

Jeśli on ja potraktował jak zabawkę, jak rzecz, a ona była dla niego dobra i otaczała go opieka, to teraz już wszystko stracone. Był czas na refleksję. Na zadoscuczynienie. Na mocne postanowienie poprawy. No ale wolal  być impertynencki , arogancki , rozkapryszony jak dziecko, a ona pewno słuchała tego wszystkiego i po ludzku było jej przykro. Dała z siebie dużo ,dla dobra obojga , pokładała nadzieję i się cieszyla z tego co jest. Ale wszystko co dobre, szybko się kończy. Karma wraca, chociaż to nie leży w jej gestii, żeby życie i los pokarały go za to co zrobił.  Żyj swoim życiem. Niech Ci będzie jak najlepiej. Powodzenia. 

Nic wspólnego z moim problemem

Gość gosc
8 minut temu, Gość tak to widzę napisał:

Brawo za wypowiedź.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Palant napisał:

rozumiem, że nie byleś z nią nawet w związku? Traktowałeś tak koleżankę która była w Tobie zakochana, tak? Napisz coś więcej o tym Twoim problemie...

Gość nadzieja
1 minutę temu, Gość Palant napisał:

Dlaczego z nią nie porozmawiasz? Zrób to, przecież nic nie stracisz. Ludzie potrafią nawet po rozwodach ułożyć relacje, a u Ciebie wygląda to prościej. Nie czekaj tylko działaj. Trzymam za Was kciuki. Pochwal się później w tym temacie, czy się udało. Będę tu zaglądać. Powodzenia.

Gość danea

autorze, powiedz na co czekasz. skoro chcialbys z nia porozmawiac, to wez sie w garsc i nie zostawiaj tego tak

Gość gość

Chodzi o honor ? On nie pozwala Ci na ten krok ?

Gość gosc

może Ci pomoże to, że dziewczyna być może nadal po Tobie płacze i swoim milczeniem tylko potęgujesz to, że czuje się jak śmieć? Nie dość że ją tak potraktowałeś, to tylko utwierdzasz ją w przekonaniu, że naprawdę była dla Ciebie nikim... wyobraź sobie, jak ta dziewczyna musi się czuć. Przeproś...

Gość fff
8 godzin temu, Gość Palant napisał:

mam ochotę ze sobą skończyć jeśli to spowoduje że nic sie nie wydarzy między nami więcej.

online? 😂

Gość fff
8 godzin temu, Gość Palant napisał:

mam ochotę ze sobą skończyć jeśli to spowoduje że nic sie nie wydarzy między nami więcej.

online? 😂

Gość gość

podaj jej imię

Gość fff

bo jak cos to ja moge ogladac 😜

Gość Gość
1 minutę temu, Gość fff napisał:

bo jak cos to ja moge ogladac 😜

Głupia się zleciała najpierw było aaa, potem bbb .po drodze mmm a teraz iloraz inteligencji poszedł wzwyż i fff się stało..Gratuluję.Ale w tym temacie masz mało do powiedzenia...jest dla ludzi o wyższym poziomie..wybacz skarbie..

Gość gosc

Koleś..facet...okaż się mężczyzną i zrób to co sam piszesz..pokaż na co Cię stać.Stań przed nią i porozmawiaj...Powodzenia

Gość gosc
18 minut temu, Gość gosc napisał:

może Ci pomoże to, że dziewczyna być może nadal po Tobie płacze i swoim milczeniem tylko potęgujesz to, że czuje się jak śmieć? Nie dość że ją tak potraktowałeś, to tylko utwierdzasz ją w przekonaniu, że naprawdę była dla Ciebie nikim... wyobraź sobie, jak ta dziewczyna musi się czuć. Przeproś...

no właśnie Autorze, nie uważasz że jesteś jej winny te przeprosiny...?

Pomyśl o niej.

Gość fff
12 minut temu, Gość Gość napisał:

jest dla ludzi o wyższym poziomie..wybacz skarbie..

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

widze ze czytasz cala kafeterie nawet ja dobrze nie pamietam jak sie podpisywalam. zaczne pisac z goscia jak ty.

nie pisz za autora 😛 wypraszasz gosci z cudzego domu. ladnie to tak?

a moze autor chcialby widowni?

i nie jestem twoim skarbem paranoiczny pomylencu.

Gość Gośc
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Głupia się zleciała najpierw było aaa, potem bbb .po drodze mmm a teraz iloraz inteligencji poszedł wzwyż i fff się stało..Gratuluję.Ale w tym temacie masz mało do powiedzenia...jest dla ludzi o wyższym poziomie..wybacz skarbie..

5 minut temu, Gość fff napisał:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

widze ze czytasz cala kafeterie nawet ja dobrze nie pamietam jak sie podpisywalam. zaczne pisac z goscia jak ty.

nie pisz za autora 😛 wypraszasz gosci z cudzego domu. ladnie to tak?

a moze autor chcialby widowni?

i nie jestem twoim skarbem paranoiczny pomylencu.

Nie czytam tylko się domyslam..trzy litery alfabetu po kolei to pewnie albo ten ktoś nawiedzony..albo cała Twoja rodzina..uboga intelektem..łatwiej zapamiętac trzy litery pod rząd niż jakiś ciekawszy nick..Masz rację..autor szuka widowni..ale i na widowni trzeba umieć się zachować..więc..ccc...ciszej ci co..

Gość fff
3 minuty temu, Gość Gośc napisał:

Nie czytam tylko się domyslam..trzy litery alfabetu po kolei to pewnie albo ten ktoś nawiedzony..albo cała Twoja rodzina..uboga intelektem..łatwiej zapamiętac trzy litery pod rząd niż jakiś ciekawszy nick..Masz rację..autor szuka widowni..ale i na widowni trzeba umieć się zachować..więc..ccc...ciszej ci co..

sorry ale nie chce mi sie pisac z takim depilem.

Gość Gość s

Dlaczego byłeś na nią zły. Co zrobiła?

Gość fff

Nawet się nie zorientowałeś Inteligęcie, że spora część postów tutaj jest mojego autorstwa. Wystarczy zmienić 3 literki i jesteś w polu.

Gość Palant
46 minut temu, Gość gosc napisał:

Smutne

Gość danea
1 minutę temu, Gość Palant napisał:

Smutne

? i tyle? i nic z tym nie zrobisz?

Gość Palant
1 minutę temu, Gość danea napisał:

? i tyle? i nic z tym nie zrobisz?

Oswiadcze jej sie.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Palant napisał:

Oswiadcze jej sie.