Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

wystartowałem do kobiety z niej swojej ligi i teraz płaczę

Polecane posty

Gość gosc

bo mam o wiele lepszych konkurentów ode mnie

Gość gość

Wszystkim facetom, którzy segregują kobiety na ligę (dają jakieś punkt) życzę, żeby do końca swoich dni byli samotni. Jeśli facet nie potrafi się zakochać tylko patrzy na kobietę i daje jej punkty, to znaczy że taki facet jest nic niewart. 

Gość <<<0>>>

Przeżywacie te kosze jak Żydzi okupację. Faceci którzy zaliczają kobiety często dostają kosze, z różnych powodów i co z tego?

Lew zanim upoluje antylopę też kilka podejść musi spalić i co z tego... głodny nie chodzi 😄

Gość Atrakcyjna
19 minut temu, Gość gość napisał:

Wszystkim facetom, którzy segregują kobiety na ligę (dają jakieś punkt) życzę, żeby do końca swoich dni byli samotni. Jeśli facet nie potrafi się zakochać tylko patrzy na kobietę i daje jej punkty, to znaczy że taki facet jest nic niewart. 

Otóż to. 

Gość Gość Friendzone

A może masz żonę.

Gość gość

Co za przedmiotowe i powierzchowne traktowanie kobiety. Związek to relacja, nie posiadanie. 

Gość Atrakcyjna

A co ty myślałeś? Piękna kobieta chce przystojnego mężczyznę. Po co jej jakis gnom? 

Gość Anty Bazyl
1 godzinę temu, Gość Atrakcyjna napisał:

A co ty myślałeś? Piękna kobieta chce przystojnego mężczyznę. Po co jej jakis gnom? 

Skad bazylu mozesz wiedziec co chce obca kobieta? xD

Gość Paula23
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Dobrze powiedziane!

Gość Atrakcyjna
29 minut temu, Gość Anty Bazyl napisał:

Skad bazylu mozesz wiedziec co chce obca kobieta? xD

Wystarczy mi, ze wiem czego ja chce 😂 

Na pewno nie brzydkiego knypka nazywajacego kobiety bazylami. 

Żałosny jesteś prawiczku. Takie cos jak ty nie zasługuje nawet na najbrzydsza kobiete. 

Gość Anty Bazyl
21 minut temu, Gość Atrakcyjna napisał:

Wystarczy mi, ze wiem czego ja chce 😂 

Na pewno nie brzydkiego knypka nazywajacego kobiety bazylami. 

Żałosny jesteś prawiczku. Takie cos jak ty nie zasługuje nawet na najbrzydsza kobiete. 

Właśnie, a ty to nie wszystkie bazylu xD

Żałosna to ty jesteś ze swoimi diagnozami, które mają mnie niby dotknąć xD 

Gość Anty Bazyl

Na pewno atrakcyjna i siedzi na forum xD W bazylowym umyśle jesteś księżniczką ale na zewnątrz baazylem 

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Atrakcyjna napisał:

skąd wiesz że nie jestem przystojny?

Gość Prawda
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Bo przystojnych mężczyzn jest jak na lekarstwo, więc o nich się samice zabijaja. A pasztety jak zwykle same. 

Gość Anty Bazyl
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Czekaj, atrakcyjna wyciera jad z pys.ka xD  Wie czego wszystkie chcą i została ich przedstawicielem forumowym xD

Gość Mini Chad
10 minut temu, Gość Prawda napisał:

Bo przystojnych mężczyzn jest jak na lekarstwo, więc o nich się samice zabijaja. A pasztety jak zwykle same. 

U faceta przystojność to nie tylko aparycja. Pewność siebie, gadka, ambicja itp. Niestety bazyle tego nigdy nie zrozumieją i są skazane na desperatów. :classic_love:

Gość Mona

Nie wierze w to co tu czytam.....Żadne z was nie jest atrakcyjne.Atrakcyjnosc to nie tylko wyglad takze kultura i empatia a tego w Was nie ma...

Gość Kobieta
2 godziny temu, Gość Mini Chad napisał:

U faceta przystojność to nie tylko aparycja. Pewność siebie, gadka, ambicja itp. Niestety bazyle tego nigdy nie zrozumieją i są skazane na desperatów. :classic_love:

Nie żartuj sobie. 

Przecież nikomu nie podoba sie brzydota. Chyba, ze jakimś dewiantom. Odkąd świat powstał piękno bylo cenione. Bez względu na płeć. Atrakcyjność mężczyzny to meskie rysy, męska sylwetka, zaradnosc, ambicje, inteligencja itp. 

Gość gość
28 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Nie żartuj sobie. 

Przecież nikomu nie podoba sie brzydota. Chyba, ze jakimś dewiantom. Odkąd świat powstał piękno bylo cenione. Bez względu na płeć. Atrakcyjność mężczyzny to meskie rysy, męska sylwetka, zaradnosc, ambicje, inteligencja itp. 

Co jest dla ciebie brzydotą? To że ty siebie uważasz za brzydala lub kogoś szufladkujesz jako brzydką czy brzydkiego to tylko twoje odczucia. Czy taki Anthoni Hopkins lub Al Pacino, to są modele? Dla mnie nie. Jednak mają tą haryzmę w sobie, która sprawia, że niejedna z kafeterianek by im uległa. Al Pacino mnie nie pociąga, ale Anthoni Hopkins gdyby tylko kiwnął na mnie palcem to bym szybko wskoczyła do jego łóżka 🙂 

Gość Prawda
6 minut temu, Gość gość napisał:

Co jest dla ciebie brzydotą? To że ty siebie uważasz za brzydala lub kogoś szufladkujesz jako brzydką czy brzydkiego to tylko twoje odczucia. Czy taki Anthoni Hopkins lub Al Pacino, to są modele? Dla mnie nie. Jednak mają tą haryzmę w sobie, która sprawia, że niejedna z kafeterianek by im uległa. Al Pacino mnie nie pociąga, ale Anthoni Hopkins gdyby tylko kiwnął na mnie palcem to bym szybko wskoczyła do jego łóżka 🙂 

Bo jest sławny i ma hajs. Nie rozmiesz tego? 

Gość Mini Chad
40 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Nie żartuj sobie. 

Nie to piękne, co piękne, ale to, co się komu podoba :classic_love: 

Brzydota to pojęcie relatywne, wbij se do głowy. 

Niech zgadnę, boli cię niesprawiedliwość że tu faceci mają łatwiej? 😛 Bo mają.