Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silva63

Veet krem do depilacji 5 minut

Polecane posty

Wiosna, lato piękne nogi i nie tylko. Delikatna formuła kremu sprawia że skóra jest delikatna i miękka, fajnie pachnie i działa cuda w 5 minut.  Bez podrażnień zaczerwienień takiego efektu oczekiwałem a veet jest właśnie do tego stworzony. Długotrwały efekt to druga bardzo dla mnie istotną rzecz. Ale najważniejszą jego cechą jest skuteczność która w 100% mnie do niego przekonała. 

Bardzo chętnie polecam krem VEET do depilacji skóry wrażliwej. Specjalnie dobrany skład sprawia,że jest delikatny i nie powoduje żadnych podrażnień. Sama go stosuję i jestem super zadowolona. Łatwo się rozprowadza a skóra po użyciu kremu jest gładka i miła w dotyku. Krem nakładam na owłosioną skórę i po 10 minutach, skóra jest jedwabiście gładka, dzięki zastosowaniu w nim Technologii Silk&Fresh. Dodatkowo krem pięknie pachnie w odróżnieniu do innych kremów do depilacji i nawilża. Okolice bikini potrzebowały 2 aplikacji ale jest to zdecydowanie lepsza alternatywa niż maszynka. Zdecydowanie polecam ten krem do depilacji, bo dla VEET - gładkość ma znaczenie! Kto z VEET przystaje bez włosków zostaje!

Gość Nicola S.

Krem VEET dla skóry wrażliwej 5 min dostałam w prezencie od kuzynki. Z początku byłam neutralnie nastawiona, ponieważ nigdy nie używałam kremów. Jak się okazało, bardzo szybko zmienilam zdanie 🙂 Krem ma bardzo delikatny zapach aloesu, ktory ukoi każdy rodzaj skóry, delikatne uczucie peelingu sprawia ze nogi stają się od razu gladsze. Krem jest bardzo wydajny - jednorazowe użycie starcza aż na tydzien! Więc jedno opakowanie mam spokojnie miesiąc, co najwazniejsze jest w bardzo przystępnej cenie i dostępny w większości drogerii :)) Naprawdę polecam, ponieważ za taką cenie żal nie kupic 😊

Veet krem do depilacji jest wybawieniem dla kobiet takich jak ja... Bardzo długo szukałam Złotego środka na problemy dotyczące depilacji ciała. Jednorazowe maszynki i golarki elektryczne powodują duże podrażnienia,przez które tracę pewność siebie i wacha się moja samoocena. Depilatory zaś powodują okropny ból mojej wrażliwej skóry. Oprócz problemy z twardymi i szybko rosnacymi włoskami mam też problem z wrastaniem ich oraz pojedynczych włoskach rosnących na twarzy. Jest to bardzo krępujące,a golenie nie dawało 100% gładkości oraz odraznialo depilowane miejsca . Skutecznym srodkiem okazał sie krem Veet do skóry wrażliwej. Nie tylko usuwa niechciane włoski bardzo szybko ale także pozostawia skórę nieskazitelnie gładka na bardzo długo. Pojemność jednego opakowania wystarcza na kilka aplikacji co daje mi kilka tygodni uciechy z gładkich,nawilzonych oraz jedrnych partii ciała. Zapach jest lekki i przyjemny. Krem Veet działa cuda 

Gość Marta Zawistowska

Dzięki kremu moja skóra stała się gładka, aksamitnie miękka i zadbana, a aloes i witaminę E idealnie ukoił skórę. Odrastające włoski są cieńsze i słabsze. Polecam zobaczyć filmiki instruktażowe umieszczone na stronie producenta, świetnie pokazują jak używać produkt. Szczerze polecam