Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Rajstopy a seks

Polecane posty

Gość Gosc

Panowie i panie czy zdarzylo wam sie uprawiac seks w rajstopach jesli tak to w jakich okolicznościach i jak reagiwaly wasze partnerki

Gość Gosc

Nie raz nialem taka akcje 

Gość janósz

mi też się zdarzyło tylko ja głupi myślałem że to dziewica była a to te rajstopy właśnie

Gość Pończoszarka

W rajstopach, to nie miałam okazji, bałam się ich zniszczenia, ale w pończochach, to owszem. Zdarzało się na imprezach, że miałam spódniczkę albo ...enkę i tylko pasek majtek „szedł” na bok i był szybki numerek na stojąco ;) Faceci bardzo to lubią, a ja unikałam pogniecenia bluzki lub ...enki :)

Gość gość

a ja wolę rajstopy od pończoch, są takie fajne wzory i fasony. Na szybki numerek wystarczy trochę opuścić. Krępują nogi że nie można szeroko ich rozłożyć i otworzyć dostępu, ale fajnie można to zrekompensować wypinaniem pupci no i w końcu można je zdjąć zupełnie.

Gość Gosc
26 minut temu, Gość gość napisał:

a ja wolę rajstopy od pończoch, są takie fajne wzory i fasony. Na szybki numerek wystarczy trochę opuścić. Krępują nogi że nie można szeroko ich rozłożyć i otworzyć dostępu, ale fajnie można to zrekompensować wypinaniem pupci no i w końcu można je zdjąć zupełnie.

Sorki ze pytam ale gdzie sie wypinasz w toalecie? A co jesli partner ci podrze je ?

Gość Gosc

Tutaj ci nikt nie odpisze