Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy też zauważyliście, że niektórzy zakładają tutaj tamaty i sami sobie na nie odpowiadają?

Polecane posty

Gość gość

Jak się nazywa taka choroba psychiczna?

Gość gość

Przewaznie gość

Gość gość

Kafeterianizm koniotrzepa

Nie dość, że sam zakłada tematy o kuzynce i swoich mokrych fantazjach to jeszcze udaje dziewczyny, które niby lubią ,,jego klimaty".

Gość Lorenzo01

Ogólnie zauważyłem, że tematy na tym forum są pisane przez ludzi z marginesu. Nie wiem o co chodzi, ale tematy na tym forum to jakieś dno. 

Gość prawda

Tematy stalkerskie , wątki nękające,oczerniające stalkerskie bydło a jak się napisze, że prowo albo ,że stalkerzy wa™ek się urywa, 

Gość polewke mam z was

Jacy wy jestescie zalosni i glupi. Zachowujecie sie tak jakby kafetere bylo jedynym miejscem w internecie ktore mozna czytac. Tematy wątki literki o ja nie moge z was, jestescie strasznie ograniczeni.

Gość Krótko i na temat

Większości się nudzi, trolluje, zakłada prowokacje lub pisze wymyślone opowieści o swoich fantazjach, wymyślonych dziewczynach oraz marzeniach itp. bo nie ma prawdziwych znajomych i liczy na uwagę chociaż tutaj w Internecie.

Gość niezalogowany

Na erotycznym jakiś przegryw regularnie wstawia zdjęcia obrzezanego członka z prośbą o ocenę, i sam sobie dopisuje zachwycone komentarze, że niby od dziewczyn 😛

A tutaj pojawia się niejaki Piedestał (ostatnio chyba jako fck) z rożnymi durnymi tematami, swego czasu nawet sam sobie wtórował jako niby-żeński nick Karolination 🤣

Gość Teorie Trolla z Kafe

Zauważcie, że wpisując w google ,,nigdy nie miałem dziewczyny/chłopaka" nie mam żadnych znajomych" itp. pierwszy wynik jaki wyskoczy to kafeteria. Tak osoba wchodzi na to forum to powoli zmienia się w trolla. Na początku czyta tematy o byciu wiecznym samotnikiem,spędza coraz więcej czasu na kafe ,a potem zaczyna tworzyć prowokacje, hejtować, obrażać kobiety,aż w końcu zaczyna już być całkowicie zniszczonym przez to forum. Stąd pojawiają się coraz dziwniejsze tematy.

Podsumowując trollem/hejterem staje się osoba co miała któryś z najbardziej popularnych problemów poruszanych na tym forum.

Gość Więc to ich wina
5 minut temu, Gość Teorie Trolla z Kafe napisał:

Zauważcie, że wpisując w google ,,nigdy nie miałem dziewczyny/chłopaka" nie mam żadnych znajomych" itp. pierwszy wynik jaki wyskoczy to kafeteria. Tak osoba wchodzi na to forum to powoli zmienia się w trolla. Na początku czyta tematy o byciu wiecznym samotnikiem,spędza coraz więcej czasu na kafe ,a potem zaczyna tworzyć prowokacje, hejtować, obrażać kobiety,aż w końcu zaczyna już być całkowicie zniszczonym przez to forum. Stąd pojawiają się coraz dziwniejsze tematy.

Podsumowując trollem/hejterem staje się osoba co miała któryś z najbardziej popularnych problemów poruszanych na tym forum.

Czyli to wina prawiczków !

Gość prawda

Do polewkę mam z was - czegoś nie rozumiesz? Tu nie chodzi o pisanie jako takie ale o pisanie i wyrządzanie krzywdy , o siedzenie w oknie z lornetką i wypisywanie krzywdzących ,oczerniajacych bzdetów , o pisanie z podsłuchów ładnie nazywanych czynnościami operacyjnymi , o pisaniu z podglądów , z monitoringu miejskiego, z monitoringu firm ochroniarskich, z nadużyć peudodziennikarzy - czaisz o co chodzi czy styki neuronowe już nie działają?

To ,że prawnicy w szerko pojętym znaczeniu tego słowa piszą tu bzdety, lekarze o drobnych kosteczkach i stopach to drobiazg , chodzi o takich jak ty stalkerów psycholi czaisz czy nie?

Gość Patrze i patrze...

....i zgadzam się z kolezanka. Gdzie tu szczerość, gdzie naturalność? Makijaz permanentny, pazury zrobione, piersi tez, a jak na rzesy zabrakło to był płacz i lament.