Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

DZIEWCZYNY CO POWODUJE ŻE FACET WPADA W RAMĘ KUMPLA/PRZYJACIELA. Czemu taki już nie jest atrakcyjny na chłopaka/partnera?

Polecane posty

Gość gosc

Dlaczego facet "kumpel", "kolega", "przyjaciel' nigdy nie będzie twoim chłopakiem/partnerem? Od czego drogie kobietki to zależy że facet wpada u was w ramę kumpla/przyjaciela? i że już wtedy nie ma szans na nic więcej?

Gość Gość

No właśnie też bym chciał wiedzieć, bo zakochałem się w koleżance ale dla nie jestem chyba tylko kumplem 😕 i nie wiem jak wyjść z tej ramy, by mi dała szansę, by zaiskrzyło, by było uczucie również z jej strony. Nie wiem nawet co spowodowało że jestem TYLKO kumplem, od czego to zależy?

Gość ej dziewuchy

no co tak nagle zamilkłyście?

Gość Jan
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

TYLKO kumplem, od czego to zależy?

Nie masz białego konia (żywego zwierzęcia), porfela wypchanego dolarami (ja Ci to wszystko dam) i auta z alufelgami.

Dzisiejsze nastolatki mają zryte Łby i wiedzą, że chcą takiego co będzie im przynosił 4000 aby raz w tygodniu mogły to uraczyć zbliżeniem typu kłoda na polanie (pourchaj sobie), a który zgodzi się zamawiać obiady z kateringu, brudne ciuchy wysyłać do pralni chemicznej, a jak jest bajzel to zamawiać sprzątacza (koniecznie w wersji męskiej żeby małżonek nie miał okazji), oraz kupować jej kwiaty bez powodu.