Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilu

ilu partnerów miałyście po ślubie

Polecane posty

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość xyz napisał:

Aha, czyli pewna jesteś, że Ciebie to mąż nie zdradził, ale innych to zdradzają? Wiesz co, a ja myślę, że Ciebie mąż to na bank zdradza i wcale mu się nie dziwię😂 

Jestem pewna. Ja to wiem. Nie bedę pisać skąd. Za mało w życiu jeszcze przeżyłeś. Są takie sytuacje, że się wie. 

Gość Alvaro
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Bla bla bla. Akurat zdrady nie doświadczyłam, a raczej to ja mogłam być stroną zdradzającą. Mogłam, nie korzystałam.Ośmieszasz się teraz. Ja tu po prostu pisze, ze nie mozesz być niczego pewna. A zdrady? Owszem widziałam. Wiem o kilku. Wiem takie rzeczy, ze by ci włosy  na głowie stanęly. Grunt, ze żony nie 

3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Bla bla bla. Akurat zdrady nie doświadczyłam, a raczej to ja mogłam być stroną zdradzającą. Mogłam, nie korzystałam.Ośmieszasz się teraz. Ja tu po prostu pisze, ze nie mozesz być niczego pewna. A zdrady? Owszem widziałam. Wiem o kilku. Wiem takie rzeczy, ze by ci włosy  na głowie stanęly. Grunt, ze żony nie wiedzą.

Muszę Cię jako facet zmartwić, że Twój Ciebie też zdradza, tym bardziej, że z łbem masz coś nie tak. Grunt, że Ty nie wiesz. 

Gość xyz

Jestem pewna. Ja to wiem. Nie bedę pisać skąd. Za mało w życiu jeszcze przeżyłeś. Są takie sytuacje, że się wie. 

😂😂😂😂

Gość Gosc

Taaa, jeśli można być zazdrosną o głupotę innych i klapki na oczach, to niech ci będzie. 😏

Napisz za kilka lat, jak tam z wiernością u męża i u ciebie. Życie na pewno zweryfikuje 🙂Nie będę ci tłumaczyć jak to działa, bo szkoda mojej klawiatury na jakąś zaślepioną swoim idealistycznym podejściem kobietę.

👏👏👏  

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość xyz napisał:

😂😂😂😂

Tak cię to śmieszy? To smutna historia, nie śmieszna. Ale baw się dobrze dalej. Życie ci pokaże czy miałaś/eś rację. 

Gość Ana
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Taaa, jeśli można być zazdrosną o głupotę innych i klapki na oczach, to niech ci będzie. 😏

Napisz za kilka lat, jak tam z wiernością u męża i u ciebie. Życie na pewno zweryfikuje 🙂Nie będę ci tłumaczyć jak to działa, bo szkoda mojej klawiatury na jakąś zaślepioną swoim idealistycznym podejściem kobietę.

Z tego co czytam po komentarzach to piszesz sama o sobie. Zarzucasz jakiejs lasce, ze ja maz na pewno zdradza mimo udanego pozycia, po czym sama piszesz, ze jestes wierna mezowi, a on tobie i ty to wiesz na 100%. Wyobraz sobie, ze przyszlosci nikt nie przewidzi, czy to ty czy ona. I tak jak piszesz, ze ja maz moze zdradzic tak i rownie dobrze ciebie. 

Gość Gosc

"Muszę Cię jako facet zmartwić, że Twój Ciebie też zdradza, tym bardziej, że z łbem masz coś nie tak. Grunt, że Ty nie wiesz. 

X

Tak, a co byś powiedział żonie gdybyś wiedział że umrzesz? Gdybyś szczerze rozmawiał... 

Gość Gosc

Gość Alvaro

"Muszę Cię jako facet zmartwić, że Twój Ciebie też zdradza, tym bardziej, że z łbem masz coś nie tak. Grunt, że Ty nie wiesz. 

X

Tak, a co byś powiedział żonie gdybyś wiedział że umrzesz? Gdybyś szczerze rozmawiał... 

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Ana napisał:

Z tego co czytam po komentarzach to piszesz sama o sobie. Zarzucasz jakiejs lasce, ze ja maz na pewno zdradza mimo udanego pozycia, po czym sama piszesz, ze jestes wierna mezowi, a on tobie i ty to wiesz na 100%. Wyobraz sobie, ze przyszlosci nikt nie przewidzi, czy to ty czy ona. I tak jak piszesz, ze ja maz moze zdradzic tak i rownie dobrze ciebie. 

Tamten wpis nie był mój, piszą tu też inni. I nie ukrywam, że akurat z tamtym wpisem się zgadzam. 

Gość Gość

A ja wam napisze co mi kiedys tata powiedzial, kiedy jako juz dorosla, ale mloda dziewczyna powiedzialam do niego, ze kazdy facet zdradza. Moj tata niestety zdradzal moja mame wielokrotnie, przez co sie rozwiedli. Jak mu powiedzialam kiedys, ze ja nigdy w jakis dlugotrwaly zwiazek nie wejde, bo kazdy facet zdradza, to ojciec powiedzial: "Nie kazdy. Bylem wiele razy w delegacjach z kolegami z roboty, gdzie mieli wiele okazji i nie skorzystali, wiele razy po knajpach chodzilismy to nawet na obca babe nie spojrzeli, takze sa tez tacy ...usie co zon nie zdradzaja". 

Gość Jażdż

jestem spostrzegawczy i zauważyłem, że :

wiele kobiet to potwierdza, że chcą i potrzebują chociaż raz na tydzień porządne bzykanie dla własnego dobra psychicznego i to jest normalne zjawisko ,

kobiety ( mężatki ),  rozwódki  lub wdowy do bzykania wybierają kolegów z pracy albo męża koleżanki z pracy lub faceta siostry ,

kobieta ( mężatka ) , rozwódka lub wdowa jak ma ochotę na bzykanie to zawsze faceta do bzykania znajdzie 

i teraz

popatrzmy w realu , jak się zachowują kobiety w poniedziałek rano, gdy idą do pracy w banku lub urzędu   , które przyzwoite bzykanie zaliczyły nie tylko z mężem ,

idą do pracy lekko kulejąc , człapią - noga za nogą , jak wiadomo vagina jest rozciągliwa ale są zakwasy w nogach i kobieta człapie 

ale jest uradowana po porządnym bzykaniu i w godzinach pracy jest całkowicie rozkojarzona w innym Świecie jest 

a przyjemne łaskotanie w vaginie przypomina kobiecie o fajnym bzykaniu ,

dopiero we wtorek kobieta zaczyna normalnie poruszać biodrami i nie kuleje na jedną nogę 🙂

Gość Gosc

"kobiety ( mężatki ),  rozwódki  lub wdowy do bzykania wybierają kolegów z pracy albo męża koleżanki z pracy lub faceta siostry "

X

Lecz się.

Gość Gosc
29 minut temu, Gość Ana napisał:

Ale ja nie jestem tamtą kobietą, chill... 

Gość Gosc

Ale ja nie jestem tamtą kobietą, chill... 

Dokładnie😂 Oni już wszystko wiedzą haha. Wystarczy mieć podobne poglądy żeby byc wziętym za jedną osobe. I jeszcze wmawiają, ze piszesz sama ze sobą.

😂😂😂

Gość Gosc

Dokładnie😂 Oni już wszystko wiedzą haha. Wystarczy mieć podobne poglądy żeby byc wziętym za jedną osobe. I jeszcze wmawiają, ze piszesz sama ze sobą.

😂😂😂

No cóż... tak jak wmawiają sobie, że mężczyźni i kobiety w szczęśliwych związkach nie zdradzają... oh well 😋😄 

Piąteczka, internetowa siostro!

Gość Gosc

No cóż... tak jak wmawiają sobie, że mężczyźni i kobiety w szczęśliwych związkach nie zdradzają... oh well 😋😄 

Piąteczka, internetowa siostro!

Z przyjemnąścią 🖐😉

Gość Koło

Herb

Gość gosia

do slubu mialam tylko meza, potem po 3-4 latach chcialam sprobowac innego... i tak poszlo teraz mialam okolo 10

Gość OnA

5