Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OCB

O co chodzi z tą śmieszną modą na branie pod uwagę długości członka i wzrostu

Polecane posty

Gość OCB

Przecież są rzeczy których się nie da poprawić. Dlaczego więc odrzucacie kogoś kto uchodzi za niskiego? Przecież taki może być świetnym ojcem w przyszłości !

Ps. Po co też się przejmujecie długością członka, ktoś to w ogóle mierzy i się takim czymś przejmuje? Nie kumam

Przecież to nawet nie ma na nic wpływu. Jak jecie truskawki to przejmujecie się czy jedna jest większa od drugiej? Nie jecie wszystkie. O co wam chodzi zatem ludzie? Kochacie osoby czy fakt ile ma wzrostu lub patrzycie na jakieś inne dziwne parametry.

Gość hłehłehłe

Bo jest różnica w odczuciach gdy pi'zdę rżnie 10 cm a 16 cm.

Gość 26 letni prawiczek

Nie mam pojęcia,ale widziałem ostatnio bardzo ładnych dziewczyn z brzydalami. Różnili się ode mnie jednym byli z 10 cm wyżsi niż ja a mam 173cm wzrostu.

Jeśli moja twarz i ogólny wygląd jest nawet spoko (według moich koleżanek co są w wieloletnich związkach i mają już dzieci) to nigdy nie miałem dziewczyny bo:

- mój wzrost mnie skreślał i niegdy nie byłem dobrym kandydatem na potencjalnego partnera tylko na kolegę

LUB

- nigdy żadnej nie oferowałem związku bo bałem się,że to może zniszczyć relacje koleżeńskie lub przyjacielskie

Gość OCB
6 minut temu, Gość hłehłehłe napisał:

Bo jest różnica w odczuciach gdy pi'zdę rżnie 10 cm a 16 cm.

I z takiego błahego powodu dziewczyny kończą związki?

Gość ...
5 minut temu, Gość OCB napisał:

Nie wiem. Na szczęście jestem mężczyzną nie kobietą.

Gość Hmmmm
14 minut temu, Gość OCB napisał:

To nie jest błahy powód, jak w łóżku facet mnie nie potrafił zaspokoić i miał małego to kończyłam relacje bo to nie miało sensu. Błahy powód może powiedzieć tylko ktoś aseksualny albo ktoś kto ma kompleksy i małego, bo seks jest podstawową ludzką potrzebą.

Gość gość

Czy aby nie na tym polega selekcja naturalna? Faceci też odrzucają/wybierają kobiety za cechy na które nie mają wpływu. No niestety tak urządzony jest ten świat. Pretensje, zażalenia, trzeba kierować do Pana Boga, Marki Natury, no ewentualnie rodziców jeśli nieatrakcyjni.

Gość Aaron

Bardzo dużo kobiet w Polsce ma luźne pochwy i gdy na taką trafię po pierwszym seksie od razu kasuję nr telefonu.

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Aaron napisał:

Bardzo dużo kobiet w Polsce ma luźne pochwy i gdy na taką trafię po pierwszym seksie od razu kasuję nr telefonu.

Napisał urażony tematem mały fiut*ek😏