Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Wojciech z Katowic

Fantazja do realizacji

Polecane posty

Go艣膰 Wojciech z Katowic

Ca艂y czas chodzi mi po g艂owie, ch臋膰 zostania seksualnym niewolnikiem, dla kobiety odrobin臋 starszej ode mnie. Filigranowej, delikatnej takiej do kt贸rej na pierwszy rzut oka, taka rola wcale nie pasuje. Marz臋 o tym aby doprowadza艂a si臋 do rozkoszy moim kosztem. 呕eby wydawa艂a mi polecenia i kaza艂a robi膰 sobie dobrze jezyczkiem. 呕eby jej przyjemno艣膰 by艂a po stokro膰 wa偶niejsza ni偶 moja.聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosc op

Rowniez cos takiego mi sie podoba :) niestety, ale nie kazda dziewczyna luni bdsm, a tym bardziej byc ta wazniejsza. Wszystko zalezy od jej poci膮gu, pewnosci siebie, semoocemy i przede wszystkim preferencji seksualnych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 evela

ciekawe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wojciech z Katowic

Te偶 tak my艣l臋 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Dominuj膮cych kobiet jest bardzo ma艂o. Te偶 takiej szukam 馃槢

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

M臋偶czyzna, kt贸ry pragnie zaspokojenia kobiety, nie oczekuj膮c niczego w zamian. Jeste艣cie gotowi na takie po艣wi臋cenie panowie?

Pozwolicie si臋 zaku膰, uwi膮za膰 pewne zmys艂y, by odczuwa膰 inaczej? Ogromne zaufanie do tego jest konieczne.聽

Udost臋pnij ten post

3 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

M臋偶czyzna, kt贸ry pragnie zaspokojenia kobiety, nie oczekuj膮c niczego w zamian. Jeste艣cie gotowi na takie po艣wi臋cenie panowie?

Pozwolicie si臋 zaku膰, uwi膮za膰 pewne zmys艂y, by odczuwa膰 inaczej? Ogromne zaufanie do tego jest konieczne.聽

ta wypowied藕 od samego pocz膮tku pozbawiona jest sensu, gdy偶 wychodzi z kompletnie b艂臋dnych za艂o偶e艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wojciech z Katowic

Dla m臋偶czyzny te偶 mo偶e to by膰 przyjemno艣膰, mo偶e tylko odbierana w inny spos贸b. Dlaczego zawsze mamy by膰 ta stron膮 dominuj膮c膮 je偶eli mo偶na dla odmiany znale藕膰 si臋 na chwil臋 w innym po艂o偶eniu. My艣l臋 偶e to jednak mog艂o by by膰 ciekawe.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Uleg艂y m臋偶czyzna czerpie przyjemno艣膰 z rozkoszy kobiety i nie jest to dla niego 偶adne po艣wi臋cenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Szkoda, 偶e tak ma艂o jest odwa偶nych kobiet, lubi膮cych takie zabawy. Ale taki urok naszego spo艂ecze艅stwa. Sex to dla wielu wci膮偶 temat tabu.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 evela

po cz臋艣ci tak, po cz臋艣ci to trudne organizacyjnie, bezpiecze艅stwo, anonimowo艣膰 itd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wojciech z Katowic

Co do bezpiecze艅stwa, musz臋 si臋 z tob膮 zgodzi膰. Trzeba w 100% ufa膰 drugiej osobie, a to nie przychodzi tak od razu. Anonimowo艣膰 tu nie widz臋 problemu bo przecie偶 nie chodzi o to 偶eby bawi膰 si臋 w ten spos贸b publicznie. Organizacyjnie te偶 nie widz臋 wi臋kszego problemu 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 evela

tak, to wszystko prawda, ale nigdy nie ustawia艂am si臋 w roli dominuj膮cej tak na maksa i troch臋 trudno mi sobie to wyobrazi膰, chocia偶 wyobra藕nia podpowiada r贸偶ne gor膮ce sceny. My艣l臋, 偶e w jakim艣 sensie jestem podporz膮dkowana tradycyjnemu schematowi my艣lenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wojciech z Katowic

No w艂a艣nie, a teraz wyobra藕 sobie faceta le偶膮cego na 艂贸偶ku, nawet nie koniecznie zwi膮zanego jak to pisa艂 kto艣 wy偶ej, tak zwyczajnie le偶膮cego. Kt贸ry nie zrobi nic bez twojego wyra藕nego sygna艂u. Ty mo偶esz go wykorzysta膰 tak jak chcesz, np usi膮艣膰 mu na twarzy i kaza膰 si臋 doprowadzi膰 do rozkoszy, do ob艂臋du. Masz go do swojej dyspozycji i decydujesz kiedy b臋dzie koniec, je偶eli chcesz mo偶esz go dusi膰 albo kaza膰 mu wzi膮艣膰 ci臋 w innej pozycji. W ka偶dym razie wszystko tylko i wy艂膮cznie za twoim wyra藕nym 偶yczeniem.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wojciech z Katowic

Mia艂o by膰 dosi膮艣膰 albo wzi膮艣膰 w innej pozycji 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 evela

no tak, to mo偶na sobie wyobrazi膰, chocia偶 nie wiem, czy mam w sobie ten pierwiastek lekko "sadystyczny". mo偶e , bo kusi膰 lubi臋, ale to co napisa艂e艣, to troch臋 takie mechaniczne, bez emocji, robi cz艂owiek to co mu wyra藕nie polec臋, chyba nie moja bajka, chyba w drug膮 stron臋 bardziej mnie kr臋ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sana

A ja bardzo chetnie 馃槈 Zapraszam do mnie 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wojciech z Katowic

Nawet Mickiewicz pope艂ni艂 ten b艂膮d wi臋c nie ma spiny 馃槢

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wojciech z Katowic

Gdzie cie znajd臋 Sana 馃槈