Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autentyk

po jakim czasie kobieta rezygnuje z faceta w którym sie kocha jeżeli

Polecane posty

Gość autentyk

Jeżeli on sie nie stara...

Gość Gosc
8 minut temu, Gość autentyk napisał:

Zazwyczaj miłość umiera po okolo miesiącu może dwóch.

Gość Kawa

Dokladnie jak wyżej.  Moze jeszcze probowac rozmawiac, domagac sie uwagi ale w koncu wyczuje ,ze brak uczuc z drugiej strony prowadzi do nikąd.

Gość autentyk

a jeżeli on ja kocha ale sie wstydzi

Gość lfhfd
16 minut temu, Gość autentyk napisał:

a jeżeli on ja kocha ale sie wstydzi

Tzn.?Dlaczego się wstydzi?

Gość autentyk
Przed chwilą, Gość lfhfd napisał:

Tzn.?Dlaczego się wstydzi?

bo jest piękna , mądra i skręca mu kiszki z miłości na jej widok, i boi się skrzywdzenia

Gość FDSFDS

MNIE JEDNA SU/KA SKRZYWDZILA TERAZ NIE MOGE SIE POZBIERAC

Gość lfhfd
1 minutę temu, Gość autentyk napisał:

bo jest piękna , mądra i skręca mu kiszki z miłości na jej widok, i boi się skrzywdzenia

Jaka wgl.łączy was relacja?Rozmawiecie tylko czy coś więcej?

Gość mądra kobieta wartosciowa

Gorzej jeśli sam Ją skrzywdził przez swoją nieśmiałość i tchórzostwo...

Gość autentyk
1 minutę temu, Gość lfhfd napisał:

Jaka wgl.łączy was relacja?Rozmawiecie tylko czy coś więcej?

tylko i patrzymy sobie w oczy

Gość Kobieta
1 godzinę temu, Gość autentyk napisał:

Jeśli naprawdę kochała to nigdy nie rezygnuje..czasem cierpi w samotności, ale w sercu wciąż go ma..

Gość lfhfd
2 minuty temu, Gość autentyk napisał:

tylko i patrzymy sobie w oczy

No to przełam wstyd.Odważ się zagadaj.Zrób pierwszy krok.Później będziesz żałować

Gość lfhfd

Kochała cie?Skrzywdzileś ją?

Gość Yyy Że jak?😅

Zastanawiam się skoro autor się jej wstydzi to skąd tytuł tematu?Wyraźnie wynika że kobieta się w nim kocha.Czyli musiała ich łączyć jakaś głębsza relacja.Podejrzewam że była miłość związek kryzys i rozstanie z inicjatywy autora który teraz żałuje przemyślał jaki zrobił błąd.Zastanawia się czy jest szansa na odzyskanie.Czas jest istotny i nie jest.Jest bo im później tym gorzej z drugiej strony jeśli kobieta kochała go mocno to kocha nadal.Jej uczucia nie ulegną zmianie nawet i za pół roku jeśli on był dla niej kimś wyjątkowym.A wstydzi się autor pewnie tego co zrobił.Nie przeczę że kobieta jest taka jak on pisze może go onieśmiela może wcale się nie znają.Autorze żeby coś zaradzić zdradź więcej szczegółów.

Gość tdhh

Autentyk chyba okazał się marną kopią😂Żart.A na serio autor widmo czy jak?po ch$j pisać temat i się zmywać.A co do pytania to ile czasu to tylko zależy od kobiety.Jedna odkocha się w miesiąc inna po 2 lub 3.Zależy od baby.Autor się wstydzi😂Chłopie ile ty lat masz 15?Omg😂

Gość Boytronic
16 minut temu, Gość tdhh napisał:

Autentyk chyba okazał się marną kopią😂Żart.A na serio autor widmo czy jak?po ch$j pisać temat i się zmywać.A co do pytania to ile czasu to tylko zależy od kobiety.Jedna odkocha się w miesiąc inna po 2 lub 3.Zależy od baby.Autor się wstydzi😂Chłopie ile ty lat masz 15?Omg😂

Potwierdzam. Przez ok. 2 miesiące nie zwracałem uwagi na sygnały wysyłane do mnie przez pewną moją koleżankę. Powodem mojego zaniechania była tylko i wyłącznie moja nieśmiałość. Niestety nigdy wcześniej nie miałem dziewczyny więc nie wiedziałem jak się zachować w sytuacji gdy podobałem się dziewczynie, która jednocześnie mnie się podobała. Po tych dwóch miesiącach dziewczyna sobie odpuściła i ku mojej wielkiej rozpaczy skierowała swoją uwagę na inny obiekt. Straciłem dziewczynę, która mogła być miłością mojego życia. Nie ma nic gorszego. Podobać się świetnej dziewczynie i tego nie wykorzystać z powodu durnej nieśmiałości. Nawet jej nie pocałowałem. 

Gość ggTrolu
2 godziny temu, Gość autentyk napisał:

Bo????

Nie stara się bo???

Nie chce mu się czy ma kompleksy?

Gość parassolka
1 godzinę temu, Gość FDSFDS napisał:

MNIE JEDNA SU/KA SKRZYWDZILA TERAZ NIE MOGE SIE POZBIERAC

mnie jeden palant tez i to tak ze 10 lat nie moge sie pozbierać

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość parassolka napisał:

Po co krzywdzić się mawzajem jeśli można żyć w szczęściu i zgodzie. Polecam odrobinę refleksji.

Gość lfhfd
4 minuty temu, Gość Boytronic napisał:

Potwierdzam. Przez ok. 2 miesiące nie zwracałem uwagi na sygnały wysyłane do mnie przez pewną moją koleżankę. Powodem mojego zaniechania była tylko i wyłącznie moja nieśmiałość. Niestety nigdy wcześniej nie miałem dziewczyny więc nie wiedziałem jak się zachować w sytuacji gdy podobałem się dziewczynie, która jednocześnie mnie się podobała. Po tych dwóch miesiącach dziewczyna sobie odpuściła i ku mojej wielkiej rozpaczy skierowała swoją uwagę na inny obiekt. Straciłem dziewczynę, która mogła być miłością mojego życia. Nie ma nic gorszego. Podobać się świetnej dziewczynie i tego nie wykorzystać z powodu durnej nieśmiałości. Nawet jej nie pocałowałem. 

Czasami jest tak że włącza się blokada paraliż i choć chcemy to wstyd wygrywa stoimy z boku z świadomością przegranej.Ja tak miałem.Dziewczyna była mną zainteresowana ja nią też ale bałem się i nic nie zrobiłem.Stałem z boku jak ciamajda.Przez 3 miesiące okazywała jeszcze zainteresowanie a potem jak sie juz odważyłem i zebrałem w sobie to było za późno.

Gość parassolka
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Po co krzywdzić się mawzajem jeśli można żyć w szczęściu i zgodzie. Polecam odrobinę refleksji.

mnie pytasz ? jego zapytaj ,ja nic złego nie zrobiłam

Gość klours
8 minut temu, Gość parassolka napisał:

a po ch*j się wpierniczacie w czyiś temat?Co nas obchodzą wasze problemy.Temat jest inny i wypad do swoich smętnych pierduł

Gość klours

to jest chore wpier*alanie się i pisanie o czymś innym dajcie k*rwa spokój 

Gość parassolka
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

refleksji? mi to mówisz? żenujące .

Gość klours
1 minutę temu, Gość parassolka napisał:

refleksji? mi to mówisz? żenujące .

Pie*dol się parassolka jesteś żałosna

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Boytronic napisał:

Sam to zje...ś wiec miej pretensje tylko do siebie. Myslales ze ona wiecznie będzie Ci dawała oznaki zainteresowania i ciągle czekała aż łaskawie to odwzajemnisz? Pewnie pomyślała ze albo Ci się nie podoba albo ze kompletna peeezda z Ciebie a nie facet- tu miałaby racje. Żadna normalna by się takim na dluzej nie zainteresowała chyba ze jakąś masochistka i desperatka która by rok czasu za Toba latala. W oczach normalnej kobiety taka nieśmiałość a wręcz peezdowatosc kastruje Cie totalnie. 

Gość Ekskjuzmi

Czy to jest to słynne otwarcie parasolki w dupje? 

Gość klours
1 minutę temu, Gość Ekskjuzmi napisał:

Czy to jest to słynne otwarcie parasolki w dupje? 

Tak to jest pier*olenie parasolką w du*e i otwarcie jej w finale

Gość Agent Kremla

Wychodzę.

Gość klours
Przed chwilą, Gość Agent Kremla napisał:

Wychodzę.

pa pa