Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka prawda

Wszystkie tak naprawdę jesteście w związkach z przymusu, weszłyście po prostu w bliższe relacje z pierwszym lepszym desperatem, którego nawet nie kochacie.

Polecane posty

Gość Taka prawda

Mówicie o swoich niesamowitych wymaganiach, a i tak jesteście ze zdesperowanymi brzydalami, którym tylko zależy na seksie.

Porządni i mądrzy nie podrywają i nie zawracają sobie głowy takimi głupstwami bo nie chcą się ośmieszać zagadując jakąś tępą dzidę, która nic nie ma do zaoferowania poza pasożytnictwem!

Gość staryyy

swieta prawda 😄

marzą o alvaro a potem nic z tego nie wychodzi i ostatecznie są z Januszami z brzuchem :D

Gość gosc

Głupoty. Tylko brzydkie stare panny. Fajna, wartościowa zawsze znajdzie kogoś kogo pokocha. Ja taką znalazłem ale mało takich kobiet

Gość gosc

A co ci porządni i mądrzy mają do zaoferowania?

Gość Taka prawda
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

A co ci porządni i mądrzy mają do zaoferowania?

Wszystko na co zasługuje wartościowa kobieta.

Gość Prawiczek

A więc to dlatego te wszystkie ładne dziewczyny, które widuje każdego dnia są z jakimiś brzydalami! Są z nimi tylko dlatego by nie zawracali głowy setkami wiadomości dziennie, a ja dziewczyny nigdy nie miałem bo mi się nie chciało robić z siebie kre-tyna.

Gość co tu duzo pisac

taka prawda, wiekszosc lasek jest w związku nie dlatego ze kocha partnera, tylko jakiś frajer się napatoczył latał wokół niej to się zlitowała

Gość xyz

dlatego tak wiele zwiazkow się rozpada po zamieszkaniu razem i po slubie

laski mogą udawac miosc poki maja czas dla siebie itp. gdy się razem nie mieszka

ale gdy razem już zamieszkają po prostu ciężko jest udawac 24 /7

Gość 1112

wystarczy spojrzeć na tematy na kafe jak się żalą ze mąż pije czy cos , szczera prawda

Gość gość

A w imię czego tolerować pijaka? alkoholik to najgorsze co może byc. Faceci niby nie ukrywają swoich wad? i nie biorą byle której kobiety "aby się ustatkowac"bo inna ich nie cchiala,skrycie nadal kochają byle itp? ciekawe czemu potem szukają kochanek? z miłości do ŻONY?