Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartek

Jak nakłonić dziewczynę do seksu analnego

Polecane posty

Gość bartek

Jak nakłonić dziewczynę do seksu analnego? Za każdym razem jest „nie bo nie” chociaż PODOBNO nigdy tego nie próbowała. Nawet raz próbowałem wsadzić przypadkowo w „złą dziurkę” ale się nie udało i źle to się skończyło. Jakimi argumentami mogę ją przekonać? Zacząłem już nawet myślec o małym skoku w bok z koleżanką z biura z którą flirtujemy od dłuższego czasu i nienawidzę się za te myśli, bo kocham swoją dziewczynę. Ale z drugiej strony mam też swoje potrzeby. Co mam zrobić?

Gość Zdziwiona

Znajdź kolegę.. też ma taka sama dziurkę  z tylu jak Twoja kobieta, co za różnica???

Gość Sylw

Ale byś dostał wpierdoI u Mnie za "pomylenie" dziurki. Powinieneś kolegę poprosić i zostawić koleżankę w spokoju bo widocznie kręci Cię gejostwo.

Gość Opu

Anal z kobieta to zadne gejostwo. Gdybys byla na miejscu faceta z potrzebami i checiami do probowania coraz to roznych rzeczy, to tez bys chciala bawic sie w anal czy inne fetysze. 

Co do autora, to ja bym na twoim miejscu stworzyl atmosfere i usiadl na spokojnie w dzuewczyna przy laptopie i poczytal z nia wczesniej przygotowane artykuly o seksie analnym. Musisz przekonac ja i wyzbyc sie wszelkich  obaw na temat nieczystosci i innych rxeczy. Mozliwe, ze obrzydza ja to, ze bedziesz sie taplal w jej kupie, ze podczas stosunku cos jej wyleci, pierdnie itp. po zalatwieniu sie i zrobieniu lewatywy dupka jest czysciutka. Niech nie zaciska tylka z obawa, ze cos jej wyleci, tylko sie rozluzni. Jezeli sobie ufacie, to musisz przy odpowiedniej atmosferze utwierdzic jej w tym, ze jezeli nawet cos takiego sie stalo, to bys sie nie obrazil i nie myslal zle na jej temat. Zr to by cie nie odpychalo. Dodatkowo przed stosunkiem jakis koreczek z kubrykantem, a pozniej rowniez z lubrykantem (moze byc zapachowy. Na pewno bedzie lepuej z tym czula, bo nie byloby czuc ewentualnego brzydkiego zapachu. Nawet jakby go wcale nie bylo, to na pewno zadziala jej to na psychike 😉 ) powoli i stopniowo wkladaj penisa, odczekuj po kawalku na kilkadziesiat sekund i idz dalej. Miesnie beda sie wtedy rozkurczac i nie powinno jej az tak bolec. Jezelu juz wam sie uda, to w trakcie baw sie jej lechtaczka, zeby migla dojsc. Raczej zwykle kobiety nie dochadza od analu, ale na pewno jest taki sporo 😉

Mam nadzieje, ze jakos to pomoze 🙂 

Gość bartek

Dziękuje bardzo za jedyny merytoryczny komentarz :) 

Gość aletuman

no to teraz stulej Bartek będzie miał pod co zwalić .nie zła rozpiska

Gość Dobre

XD 

Gość Adam
6 godzin temu, Gość bartek napisał:

Jak nakłonić dziewczynę do seksu analnego? Za każdym razem jest „nie bo nie” chociaż PODOBNO nigdy tego nie próbowała. Nawet raz próbowałem wsadzić przypadkowo w „złą dziurkę” ale się nie udało i źle to się skończyło. Jakimi argumentami mogę ją przekonać? Zacząłem już nawet myślec o małym skoku w bok z koleżanką z biura z którą flirtujemy od dłuższego czasu i nienawidzę się za te myśli, bo kocham swoją dziewczynę. Ale z drugiej strony mam też swoje potrzeby. Co mam zrobić?

Dam ci naprawdę dobrą radę. Dziewczynę posadź na fotelu, zrób jej fajną kawę, może jakiś likier? Zaproś kolegę i pozwól mu niech on cię przy niej ładuje w kupsztala, musisz jęczeć, ochy i achy z siebie wydobywać, najlepiej jak dupny orgazm dostaniesz, myślę że dziewczyna zdecyduje się !

Gość Gość

Brawo Adam.

Może autor się zdecyduję na taka formę zachęty. :)

Gość gość

tyłki mają fajne i się dziwią , że chcemy tam buszować .

Gość Jeidn

Kup jej malutkie kulki, mini dildo i lubrykant. Powiedz,że ma sama sobie włożyć. Tylko nie proponuj,że ty to zrobisz,chociaż bardzo byś chciał. Niech poprobuje. Jak zobaczy,że nic nie boli to za jakiś czas się powinna zgodzic chociaż na próbę. Niech się nie boi,że się ubrudzisz... Powiedz,że nawet gdyby to to fizjologia (na bank tego się boi najbardziej 😉 ) no i pamiętaj o stymulacji łechtaczki w trakcie, pomaga się wyluzowac. 

Gość gość

ja mogę się upaprać , nic nie szkodzi .

Gość Rocco Dominant

Bartuś weź najlepiej od tylu jak będziesz ładować z partyzanta jej zapakuj po same jaja w doope zawyje jak szakal a po chwili jej przejdzie i będzie chciała jeszcze i jeszcze ... ... to lubią tylko żeby pokazać to mówią wielce nie ! Zaufaj mi znam się na tym.