Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasowe

Kobiety dopiero po 40stce potrafią naprawde kochać faceta

Polecane posty

Gość czasowe

wtedy gdy już wiedzą że doopą nie zawojują świata

Gość Gość

Wtedy to już część dzieciata ma was w dupie bo wie że z was więcej szkód niż pożytku a niedzieciata godzi się na waszą obecność w zamian za zrobienie brzucha. Przykro mi Januszu. 

Gość Kobieta
3 minuty temu, Gość czasowe napisał:

Błąd...ja mimo 40stki potrafię szczerze kochać..I mając lat 30 kochałam tak samo..moje priorytety się nie zmieniły..nigdy żaden facet przy mnie nie czuł presji na ślub dziecko itp..Dojrzale rozmawiać można w każdym wieku, tylko trzeba być dojrzałym w środku.. 

Gość teryjaki

praktycznie każda kobieta poniżej 35 ma życiowo siano nie mózg, nie mylić z wykształceniem

Gość Gość
4 minuty temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

ja powiem inaczej, kobieta po 40stce jest dopiero w ogole do "pogadania" bo takie młode siksy 20+ to mają po prostu w glowie jedno wielkie G O W N O...

kazda wtedy mysli, ze bedzie ksiezniczka, miala miliony i ksiecia za meza.., dopiero jak łykną życia i juz są około 40stki,l to wiedzą to wszystko to tylko ich głupi mlodzienczy wymysl

dlatego ja obecnie jak juz w ogole decyduje sie na rozmowe z jakas kobieta to wybieram takie okolo 40stki, bo są zwyczajnie luźne, fajne i mozna sobie pozartowac i poświrować.. nie czuje presji z ich strony

Nie kłam. 40 letnia ... nie rozmawia z dèbilem twojego pokroju. Chyba że chodzi Ci o jakieś lambadziary z twojej dzielni.

Gość jestem jaki jestem
Przed chwilą, Gość Kobieta napisał:

Błąd...ja mimo 40stki potrafię szczerze kochać..I mając lat 30 kochałam tak samo..moje priorytety się nie zmieniły..nigdy żaden facet przy mnie nie czuł presji na ślub dziecko itp..Dojrzale rozmawiać można w każdym wieku, tylko trzeba być dojrzałym w środku.. 

jesteś wyjątkiem od normy, gratuluje

Przed chwilą, Gość teryjaki napisał:

praktycznie każda kobieta poniżej 35 ma życiowo siano nie mózg, nie mylić z wykształceniem

do 34 lata dopiero się dojrzewa ...mówi psycholog Robert Rutkowski...

Gość Gość
2 minuty temu, danuta grytschuk napisał:

do 34 lata dopiero się dojrzewa ...mówi psycholog Robert Rutkowski...

Czyli Pani ma 10 lat na oko. 

1 minutę temu, KermitZaba napisał:

Ja spotkałem się z twierdzeniem że do 26 lat, a obserwując sam siebie doszedłem do wniosku ze w moim przypadku było to 24...

różnie ..to jest czasem cale życie facet czy kobieta chce się bawić ...mam luke emocjonalna i chce ja czymś zastąpić...taki Piotrusiu pan ..dobrze o tym mówi Adaś Szustak w konferencji...langusta na palmie

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czyli Pani ma 10 lat na oko. 

słonko ja ?...ja mam no tak trochę więcej jak 2 pokolenia...taka dojrzała bardzo...

7 minut temu, KermitZaba napisał:

Nie wiem w jakim ty świecie żyjesz, pewnie w chinach bo tam rzeczywiście jest problem z przedmiotowym traktowaniu siebie ludzi i tam rzeczywiście facet, to chodzący bankomat bardzo często.  Ale ja w życiu trafiłem na naprawdę mało kobiet, które patrzą się na kasę.

masz racje rozumu nabiera się w doświadczeni i życie musi to marznie zweryfikować ....TO PRAWDA WYMYŚLI SOBIE TAKI OBRAZ .FACETA CZY KOBIETY..WSADZI W RAMY I LATA PO ŚWIECIE ...A TE RAMY NIGDZIE NIE PASUJĄ...no tak....

6 minut temu, KermitZaba napisał:

Znam kanał, w prawdę mówiąc sam odnoszę wrażenie ze ma on dużo wspólnego z Piotrusiem panem, tzn. ten dominikanin.

wiesz....różne to bywa on już ma życie ustawione..głupio nie gada..ponieważ nie miałby takiej masy ludzi do słuchana....jego słowa są nie na wiatr trafiają do serca tylko na co twoje serce jest otwarte....powiem szczerze.nie wiem ze ty masz obiekcje..facet wie ze żyje miliony go kochaj zapraszają mam autorytet...i co tu dużo obgadywać....chciałabym mieć taki dar przeprawiana....kaznodziejstwa..

4 minuty temu, KermitZaba napisał:

Liczba widzów na YT nie świadczy o tym czy ktoś mądrze gada czy nie, tylko czy atrakcyjnie gada, jego przekaz jest na ogół lekki, nie oskarżający, otwarty. Sam facet sprawia wrażenie sympatycznego, to ludzi urzeka. Gdyby liczba subskrypcji była bezpośrednio skorelowana z tym czy ktoś mądrze gada czy nie, to nie rozpoznawalibyśmy Youtube, nie było by tych praserów, gejmerów itp.

a ty piszesz yut...... a to czytaj teraz to trochę inaczej ..ponieważ napisałam tv    człowieku tu nie mówmy o TV....gdzie on w TV...na instagramie...i na Yutubiue nagroda za największa oglądalność nie ściemniaj zazdrościsz...facetowi....ponieważ kochaj go wszyscy...zobacz ile młodych...lgnie do niego ...

Lord Kruszwil (ok. 2 miliony 700 tyś subskrypcji) > Langusta na palmie (ok. 500 tyś subskrypcji)

https://www.youtube.com/watch?v=zxXMwe1Nmxo

.....no i starczy........Bóg jest większy..od wszelkiego lorda......a na czorta  słuchać lorda powiem nieładnie słuchać kogoś co nie ma wpływu na mój rozwój duchowy nie może mi pomoc fizycznie nie jest bytem do którego mogę się zwrócić...nie może mnie wziąć w opiekę ..i nie wspomaga....co wolisz 15 min sexu czy łaski od Boga...co wybierasz.....powiedz z ciekawości...

Łaskę od Boga, bo jestem zwolennikiem wstrzemięźliwości seksualnej, ma ona dość mocje uzasadnienie.  Jednak taki wybór, to nie wybór, dla mnie seks jest mało atrakcyjny. Choć gdybyś coś dała innego w zamian...

posluchaj...sex będzie dla ciebie mało atrakcyjny.....wiesz dlaczego... jestem starsza osoba i odkryłam ze życie wlasnii takie wstrzemięźliwe  daje radość ...radość z przebywana z sobą..wtedy radujesz się...sobą na wzajem...odkrywasz siebie...a ludzie co to niszczą sexem od razu niszczą właśnie to piękne uczucie....sex będzie atrakcyjny kiedy nie będzie le,kow...to le,ki manipulują i ograniczaj....wiesz dużo ludzi jednak należny do organizacji czyste serca....i tam uczysz się miłości....wiesz jak to fajnie być zakochanym i być z sobą nie mieć tego wyuzdanego sexu...to najpiękniejsze chwile życia ..i oby one trwały jak najdłużej....mowie tak  nie dlatego ze jestem nawiedzona..nie tylko dla Jezusa żyje w czystości ponieważ łaska od Boga jest mi cenniejsza nade wszystko....być zakochanym i nie mieć siebie w łóżku to odkrywanie cech charakteru i ucznie się miłości zamieniając miejsca...wtedy jest na to czas...

Gość Cel sam w sobie
2 godziny temu, Gość czasowe napisał:

Spałeś kiedyś z 40? Nie. To wszyrko jasne . 😉