Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna

Facet koziorożec

Polecane posty

Gość Anna

Co możecie powiedzieć o facecie koziorożcu na podstawie waszych doświadczeń?

Gość gość

jak kocha to tylko jedną, nie zdradzi ale i zdrady nigdy nie wybaczy, jest zamknięty w sobie, świetnie analizuje sytuacje i umie pokierować innymi według własnego plany, jest inteligentny i uparty w swym dążeniu .

Gość prawda

Kanalia

Gość gosc
39 minut temu, Gość gość napisał:

jak kocha to tylko jedną, nie zdradzi ale i zdrady nigdy nie wybaczy, jest zamknięty w sobie, świetnie analizuje sytuacje i umie pokierować innymi według własnego plany, jest inteligentny i uparty w swym dążeniu .

Ja co prawda jestem kobieta -koziorozec ale mam dokladnie tak samo jak ktos na gorze napisal 🙂

Gość jednym zdaniem

Trudne przypadki i tylko koziorożec jest w stanie zrozumieć innego koziorożca. :);)

Gość gość
2 godziny temu, Gość jednym zdaniem napisał:

Trudne przypadki i tylko koziorożec jest w stanie zrozumieć innego koziorożca. :);)

Dokładnie👍😊

Gość tAkA jEdNa
5 godzin temu, Gość Anna napisał:

Co możecie powiedzieć o facecie koziorożcu na podstawie waszych doświadczeń?

Ciężki orzech do zgryzienia😏skryty w sobie ostrożny w uczuciach.Tajemniczy wrażliwy wierny jak kocha to bezgranicznie jedną kobietę.

Gość Gość

Znam koziorożca żonatego a co jeśli zdradził żonę twierdząc że ją kocha i wiem że zrobił by to jeszcze nie raz??

Gość Gość
56 minut temu, Gość tAkA jEdNa napisał:

Ciężki orzech do zgryzienia😏skryty w sobie ostrożny w uczuciach.Tajemniczy wrażliwy wierny jak kocha to bezgranicznie jedną kobietę.

Skryty może i tak, ciężko okazuje uczucia ale w oczach widać wszystko 

Gość Gość
49 minut temu, Gość Gość napisał:

Znam koziorożca żonatego a co jeśli zdradził żonę twierdząc że ją kocha i wiem że zrobił by to jeszcze nie raz??

To znaczy że jest kłamcą albo pospolitym gnojem.

Gość Gość
6 godzin temu, Gość gość napisał:

No ja akurat znam koziorożca, który zdradził żonę i się tego wybierał. Dopiero jak się okazało, że kochanka w ciąży to mu rura zmiękła. 

Ci oczywiście nie oznacza, że wszyscy tacy są. 

Gość gosc

Inteligentny uparty systematyczny poukladany pracowity niesmialy wrazliwy zamkniety w sobie typ samotnika

Gość Panna

Akurat tez znam faceta koziorozca ktory zdradzil zone nie raz, i kazdej opowiadal jak to bardzo kocha. Tak wiec z ta wiernościa to chyba jakas pomylka... dobry manipulant potrafiacy klamac i zawsze wyjsc z kazdej sytuacji bez szwanku. To tyle z doswiadczenia.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Panna napisał:

Akurat tez znam faceta koziorozca ktory zdradzil zone nie raz, i kazdej opowiadal jak to bardzo kocha. Tak wiec z ta wiernościa to chyba jakas pomylka... dobry manipulant potrafiacy klamac i zawsze wyjsc z kazdej sytuacji bez szwanku. To tyle z doswiadczenia.

Może trafiłaś na jednorożca a nie koziorożca?😅Jak suczka nie da to pies nie weźmie pamiętaj☝

Gość gość

Koziorożec żeni się z pieniędzmi, a mieszka często w innym miejscu niż żona czy tam partnerka, korzystając z tej "wolności" pełnymi garściami. To najbardziej popieprzony znak zodiaku. 

Gość Kawa

W samej najblizszej rodzinie mam 4 koziorożców i sama jestem z tego znaku. 

Koziorozec-mężczyzna , czesto jest sztywniakiem jakby połknął kij, uparty jak osioł, pewny siebie, dla korzyści będzie klamal jak z nut, czesto egoista i samotnik. Nieprawda, ze koziorozec najlepiej z koziorozcem, to dwie samotnie ktore tak naprawde nigdy sie nie polacza. Kazde zyje zamkniete we wlasnym świecie.  Troche zalezy od dekady w ktorej sie urodzil ale jest to jeden z najciezszych znakow zodiaku. 

Gość ano
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Koziorożec żeni się z pieniędzmi, a mieszka często w innym miejscu niż żona czy tam partnerka, korzystając z tej "wolności" pełnymi garściami. To najbardziej popieprzony znak zodiaku. 

W punkt. Zero wartości, prowadzi często podwojne zycie. Niestety na zgube kobiet bardzo intrygujący dla plci pięknej.

Gość 54545

Z doswiadzenia facet koziorożec to dla mnie osobnik bez uczuc, potafiacy mowic to kto co chce slyszec. Umie się ustawić wśród ludzi i być dominatorem. Chlodny, podchodzący do wszystkiego na zimno. Również do zycia rodzinnego i  milosci. brak zaangażowania i przywiązania. Zyje tam gdzie akurat mu wygodniej, egoista dbający przede wszystkim o siebie. Niestaly w uczuciach, często trwający w związku tylko dla wygody.

Gość jjjjuuu

Wiecznie zamyślony żyjący w dwóch światach realnym i swoim własnym.Tajemniczy.Ostrożny w relacjach z innymi.Nieśmiały zazwyczaj kobieta musi zrobić ten pierwszy krok żeby go poderwać.Artystyczna dusza.Stwarza wrażenie chłodnego człowieka ale dla tej wybranej jest bardzo czuły.Ma gustu kulturalny.Wierny w miłości i przyjaźni w pracy systematyczyny punktualny cierpliwie dążący do celu.Dobrze zarządza ludźmi.Nie ma wyzwania któremu nie sprosta.Rozsądny w sprawach materialnych może lekko skąpy w pozytywny sposób wady Koziorożca uparty obrażalski pamiętliwy miewający stany nostaligczne nie dający po sobie poznać co myśli czuje.Nie ustąpi bo lubi zawsze mieć rację.Znam 4 mężczyzn z pod tego znaku z pierwszej dekady znaku i sama jestem koziorożecem trudny znak nigdy z nim nie wiadomo bo nie daje po sobie z nic poznać.

Gość Wężownik

Urodziłem się 6-go grudnia i jestem z pod znaku wężownika, ale w horoskopach nie mogę nic znaleźć na swój temat. To jest dyskryminacja że ludzi urodzonych między 29 listopada a 17 grudnia przypina się strzelcom. Ja jestem inny.

Gość Pasi-konik

U mnie koziol to maz i syn, wiekszosc tego co tu napisane to prawda, przyznaje ze dwa kozly nie moga razem zyc i wybiora zycie w samotni i wtedy on zdradzi i to nie raz bo ma temperament i dobrze obdazony sprzet !. Tak bylo w moim przypadku, ja Waga mnie nie zdradzil przez 20 lat wiem bo kazda minute jestesmy razem, po pracy szybko do domu i punktualnie na czas,lekko skapy ale pozytywnie na zakupy chodze sama bo nie wyrabiam jak marudzi,oszczedny w kasie i uczuciach w sensie na zewnatrz nie okazuje swoich uczuc ale sprobuj wysmiac, wysmiac jego uczucia jakkolwiek bedzie  ciezko obrazony  ! Lubi dominowac klamczuch w drobnych sprawach , bajkopisaz, lubi  miec naiwnych wierzacych jemu sluchaczy dlatego manipuluje i dominuje rozmowa chetnie wykreci temat na kpiarski i wysmieje, pozniej jeszcze kilka dni tym zyje ,wysmiewa sie ale z niego smiac sie nie wolno bo bedzie ciezko obrazony co chetnie okazuje aby sie nie powtorzylo czasem ! No manipulant na calej plaszczyznie ., w zyciu ma byc tak jak on chce,planuje i nie uda sie nikomu zmienic tego,o swoich zamiarach czesto nie mowi tylko robi i widzisz ze byl juz przygotowany nawer najdrobniejsze rzeczy jak zakupy planuje na godz 11-ta i do 10-tej spi a o 10.30 wychodzi z domu Jak w zegarku ! Pracowity w pracy szefuje i ... manipuluje tak ze nawet sie nie zorientuja chaaa cha !  a zdazylo sie ze nawet Szef nosil mu kaniaczki !!! co chetnie wspomina w gronie, no kurffa,Sam dominacji nienawidzi, nie da sie podporzadkowac komus dlatego trzeba dac na luz z tym, tu ON szefuje, my na szczescie sie dogadujemy wspaniale ,dlaczego nie wiem? poznalismy sie po przejsciach czytaj rozwodach no i od razu bylo to cos ,od pierwszego dnia i  juz codziennie ,razem20 lat ! wczesniej wrozka wywrozyla mi wielka milosc za ...10 dni i dokladnie tak bylo, przeznaczenie ? Ale sie rozpisalam sorry. Moze ktos napisze czy to sie zgadza co do Kozla ?

Gość Kawa

Masz rację. 

Gość Rukk

Nigdy koziorożca!Zdradzają,egoisci,naprawdę liczy się  dla nich kasa tylko dla nich samych,chytrzy.Kłamliwi.Mają drugie życie.Po trupach do celu itp.Jak już  wybierać to faceta z pod znaku byka lub panny

Gość DoAutorki

A DLACZEGO PYTASZ AUTORKO?

POTWIERDZAJA SIE ODPOWODZI Z TWOIM KOZIOROZCEM?

Gość Wężownik

Każdy, kto interesuje się astronomią, to wie że słońce w gwiazdozbiorze koziorożca znajduje się od 20 stycznia do 16 lutego.